2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İlerleyen haftalarda dönme oranı azalıyor ama 32 hafta çok geç değil dönebilir bence. Benim ilk kızım 35de dönmüştü

canım benim yaramaz nolcak ya ben onu düşünüyorum bu gidişimde doktora sorcam. benimki şuan 33+2 ama bi kafa aşağıda bi yukarda hiç durmuyo ya kafa yukarda kalırsa diye korkuyom öylr bişey olabilirmi son dk diyelim yukardaydı birden aşağı yine indirebilirmi bi fikrin varmı

Geçmiş olsun Can'ım

Ben de ne önce ne sonrası tam 38+6 da istiyorum nasipse daha konuşulmadı ama tam olarak da

Arkadaslar bnde dun kontrole gittim doktor bebisin durumuna gore son uc hafta dedi ultrasonda 3hafta ilerden gidio gelisimi normalde35+4.. kilosu iyi ama iri bi bebek norml dogm zor gibi dedi. Suyu halen fazla napicam ya

Bnde sezaryen istemiyorum ilk dogumu normal yaptim 3800dogdu kizim.. bunda anlam veremiyorum doktor da mi var bende mi var sorun bilemedim ben normal olsun istiyorum

Kiloda pek almamis iki hafta da 200grm bile deil suan tam 2830grm
Canım annem Kardeşimi 4500 kg la normal doğumla doğurdu , ben 2.700 kg doğmuşum bana sen daha zor çıktın dedi , kardeşin hemencik geldi dedi , ama kardeşimde çok yürümüş annem , normal doğum düşünüyorsan 35 ten sonra yürüyüşlere ağırlık ver derim

Kızlar bugün kontrolüm vardı, Servix boyu gittikçe kısalıyor. Bugün de 18 mm çıktı adalata tekrar başladı. Adalati içmek de ölüm yaa çok bas ağrısı yapıyor ( dua edin lütfen. Bide işten de ayrıldım niye böyle oldu anlamadım yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…