- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.201
Hep beyaz..renkliler kaldı öyle bi kenardaBnmde gogsumun altnda acayip agri var bnde her lavaboda kontrl ediyrm :) mtlaka ack renk camasir kullan
Geçmiş olsun Canım ayrıldığın iyi olmuş, az kaldı inşaallah 2-3 hafta yat , uzan , dinlen , ben de içemiyorum Adalatı , magnezyuma geri döndüm ...Kızlar bugün kontrolüm vardı, Servix boyu gittikçe kısalıyor. Bugün de 18 mm çıktıadalata tekrar başladı. Adalati içmek de ölüm yaa çok bas ağrısı yapıyor ( dua edin lütfen. Bide işten de ayrıldım niye böyle oldu anlamadım yaa..
Saol canımçok geçmiş olsun çok sevindim adına gerçekten.
Bence doktorunla tekrar görüş fitil ve antibiyotik verebilir gebelikte enfeksiyon iyi değil canımkızlar idrar yolu enfeksiyonu için ne önerirsiniz akıntım çok oluyor yaa doktor şase diye bi ilaç verdi tek kullanımlık 2 3 gün akıntım hafifledi ama şimdi yine başladısiz ne önerirsiniz idrar yolu enfeksiyonu için çok su içerim aslında
İnş canım saolhuriye048 cnm gcmis olsun ins dahada ilerlemeden dogum gerceklesir
Aslında iyice doğum kanalına yerleşirse dönmesi zor olur canım. Benim şu an kafası doğum kanalında döner mi dedim zor dedi kafasını yerleştirmiş dedi. Gerçi benim ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan. Sen normal doğurmak istiyorsun sanırım inş bsş gelişte uslu uslu durur bebişincanım benim yaramaz nolcak ya ben onu düşünüyorum bu gidişimde doktora sorcam. benimki şuan 33+2 ama bi kafa aşağıda bi yukarda hiç durmuyoya kafa yukarda kalırsa diye korkuyom öylr bişey olabilirmi son dk diyelim yukardaydı birden aşağı yine indirebilirmi bi fikrin varmı
İnş canım saol 5 haftam kaldıhuriye048 geçmiş oldun canım , Şura'da kaldı 3-4 hafta o zamana kadar inşaallah gerek duyulmaz ..
Saol canımGeçmiş olsun Can'ım
Sende gebelik şekeri var mıydı canım şeker yüklemesi yaptırmış mıydın?Arkadaslar bnde dun kontrole gittim doktor bebisin durumuna gore son uc hafta dedi ultrasonda 3hafta ilerden gidio gelisimi normalde35+4.. kilosu iyi ama iri bi bebek norml dogm zor gibi dedi. Suyu halen fazla napicam ya
Canım vaginal mi ölçtü? Vaginal bakıldığında etkiler mi bilmiyorum ama üstten bakılınca idrara ne kadar sıkışık olduğun vs de etkileyebiliyormuş ölçümü. Bence izne ayrılman iyi oldu izne ayrılmasaydın ve ters bi durum gelişseydi üzülürdün. Bol bol dinlen uzan inş sıkıntısız gününü bekler bebişinKızlar bugün kontrolüm vardı, Servix boyu gittikçe kısalıyor. Bugün de 18 mm çıktıadalata tekrar başladı. Adalati içmek de ölüm yaa çok bas ağrısı yapıyor ( dua edin lütfen. Bide işten de ayrıldım niye böyle oldu anlamadım yaa..
Cnm bnmde ayni boyda adalati kac kere iciyosun ilk farkedilginde sana rapor vermesi gerkeirdi doktorun bn ilk analdigindan beri yatiyorum rahme baski arttikca serviks kisaliyohuriye048 alttan ölçtü canım
Artık çok titizleniliyor ondan eskiden bu kadar üstüne düşülmüyormuş hiç de sorun çıkmıyormuşEskiden millet normal yolla 4.5 5 kilo cocuk dogururmua smdi nye 3.5 ustunu hemen sezeryanla aliyolar anlamiyorum. Ki kilosu suan snn normal
Evet canim ya onceden ultrason yoktu test yoktu yada yaygin degildiArtık çok titizleniliyor ondan eskiden bu kadar üstüne düşülmüyormuş hiç de sorun çıkmıyormuş
Canım benim 32'de makat gelişti 34'te baş geliş. Dönüyor. Ben hissettiğimi düşünüyorum. Büyük bir hareket.
Oturuş pozisyonumu değiştirdim ve bazı egzersizler var onları yaptım. Onların faydası mı bilmiyorum ama döndü.
Cati muayenesi elle canim ay anlatmiyim ck igrenc bsyçatı muayenesi dedikleri şeymi yoksa o ? canın acıdımı peki?
Canım bende basur yok , Kabızlık olduğunda damarda çatlama oluyor , o da kanama yapıyor maalesef , ayaklarını üşütmemeye çalış ilk başta , 2. Si birşeyi sürekli tükettiğinde Bağışıklık yapıyor , kendimden örnek vereyim 4.-14. Haftaya kadar hareketlerimi %80 azaltmıştım 14. Haftadan iyibaren sürekli yatıyorum , tembellik oluştu artık , ben yatmaya başladığım zamanlar bamya , karnıbahar pırasalayla wc ye çıkabiliyordum sonra çıkamadım , kuru kayısı kuru erik kuru üzüm hoşafı bir dönem etki etti , o da Bağışıklık yaptı , sonra hergun her sabah geceden ıslatılmış Kayısı erik üzüm Yaptım o da bir dönem gitti , sonra bol bol bol zeytinyağlı yemekler etki etti şimdi o da etki etmiyor artık , dün 4. Günümde wc ye çıktım , lağman ve dupalacla, şimdi tekrar bol zeytinyağlı bamyaya geri döneceğim , kısaca bir şeyi sürekli yapma, 2 haftada bir değiştir ... Geçmiş olsun , gerçekten çok zor birşey kontrol ediyorum bende meme yok ama kabız kaldığımda banyoda ağlıyorum oturduğum yerde( Allah yardımcınız olsun ... Birde canım procto - gyvenol kremi sürekli sür , doktoruna danış fitili daha iyi etki ediyor , ben kabız olduğumda kremi sürüyorum ağrıyı alıyor biraz ...
Cati muayenesi elle canim ay anlatmiyim ck igrenc bsy
kendını sıkmazsan hıc bısey anlamıyorsun bıle canım o yuzden hıc korkma derın bı nefes al kendını serbest bırak eliyle alttan bakıcak tabıkı, gerçi doğum zamanı geldiğinde okadar çok bakacaklarkı dert etme yanı bunu :)ya napıyo valla herkes çok kötü diyo korkuyo insan. parmaklarını sokup ayırıyomu zorluıyomu yani yoksa parmağını sokupmu bakıyo nedir bu bilmiyom belkide bu gidişime banada yapcaklar
Canim aç karnına çilek ve ananas yiyebilirsin sabahları onlar da bu konuda çok iyi. Ben AnanasI bıraktığım hafta sindirim sistemim duruyor resmen. Bu ara cilek te taze ve guzelCanım bende basur yok , Kabızlık olduğunda damarda çatlama oluyor , o da kanama yapıyor maalesef , ayaklarını üşütmemeye çalış ilk başta , 2. Si birşeyi sürekli tükettiğinde Bağışıklık yapıyor , kendimden örnek vereyim 4.-14. Haftaya kadar hareketlerimi %80 azaltmıştım 14. Haftadan iyibaren sürekli yatıyorum , tembellik oluştu artık , ben yatmaya başladığım zamanlar bamya , karnıbahar pırasalayla wc ye çıkabiliyordum sonra çıkamadım , kuru kayısı kuru erik kuru üzüm hoşafı bir dönem etki etti , o da Bağışıklık yaptı , sonra hergun her sabah geceden ıslatılmış Kayısı erik üzüm Yaptım o da bir dönem gitti , sonra bol bol bol zeytinyağlı yemekler etki etti şimdi o da etki etmiyor artık , dün 4. Günümde wc ye çıktım , lağman ve dupalacla, şimdi tekrar bol zeytinyağlı bamyaya geri döneceğim , kısaca bir şeyi sürekli yapma, 2 haftada bir değiştir ... Geçmiş olsun , gerçekten çok zor birşey kontrol ediyorum bende meme yok ama kabız kaldığımda banyoda ağlıyorum oturduğum yerde( Allah yardımcınız olsun ... Birde canım procto - gyvenol kremi sürekli sür , doktoruna danış fitili daha iyi etki ediyor , ben kabız olduğumda kremi sürüyorum ağrıyı alıyor biraz ...
kendını sıkmazsan hıc bısey anlamıyorsun bıle canım o yuzden hıc korkma derın bı nefes al kendını serbest bırak eliyle alttan bakıcak tabıkı, gerçi doğum zamanı geldiğinde okadar çok bakacaklarkı dert etme yanı bunu :)
Canim benim inşallah vakti zamanında dogar lar tüm bebis ler. Ama hiç plan program bırakmadı lar bizde bidiklarKızlar bugün kontrolüm vardı, Servix boyu gittikçe kısalıyor. Bugün de 18 mm çıktıadalata tekrar başladı. Adalati içmek de ölüm yaa çok bas ağrısı yapıyor ( dua edin lütfen. Bide işten de ayrıldım niye böyle oldu anlamadım yaa..
Adalati ikiye bölüp icecegim. 30 mg yani. Sonra vücut alışınca artıracakCnm bnmde ayni boyda adalati kac kere iciyosun ilk farkedilginde sana rapor vermesi gerkeirdi doktorun bn ilk analdigindan beri yatiyorum rahme baski arttikca serviks kisaliyo
Birde vucut alisinca agri kesiliyo bnde 8 kere yarim kullaniyorun
yok canım ne kemık ayırması ıkı parmağıyla muyane yapacak ıste 30 sn bıle surmezya bitek parmakla sokup bakıcaksa sorun yokta kemiklerimi ayırıyo napıyo onu bilmiyorum. sokupta napıyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?