2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Geçmiş olsun Canım ayrıldığın iyi olmuş, az kaldı inşaallah 2-3 hafta yat , uzan , dinlen , ben de içemiyorum Adalatı , magnezyuma geri döndüm ...

çok geçmiş olsun çok sevindim adına gerçekten.
Saol canım
Bence doktorunla tekrar görüş fitil ve antibiyotik verebilir gebelikte enfeksiyon iyi değil canım
huriye048 cnm gcmis olsun ins dahada ilerlemeden dogum gerceklesir
İnş canım saol
Aslında iyice doğum kanalına yerleşirse dönmesi zor olur canım. Benim şu an kafası doğum kanalında döner mi dedim zor dedi kafasını yerleştirmiş dedi. Gerçi benim ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan. Sen normal doğurmak istiyorsun sanırım inş bsş gelişte uslu uslu durur bebişin
huriye048 geçmiş oldun canım , Şura'da kaldı 3-4 hafta o zamana kadar inşaallah gerek duyulmaz ..
İnş canım saol 5 haftam kaldı
Geçmiş olsun Can'ım
Saol canım
Arkadaslar bnde dun kontrole gittim doktor bebisin durumuna gore son uc hafta dedi ultrasonda 3hafta ilerden gidio gelisimi normalde35+4.. kilosu iyi ama iri bi bebek norml dogm zor gibi dedi. Suyu halen fazla napicam ya
Sende gebelik şekeri var mıydı canım şeker yüklemesi yaptırmış mıydın?
Canım vaginal mi ölçtü? Vaginal bakıldığında etkiler mi bilmiyorum ama üstten bakılınca idrara ne kadar sıkışık olduğun vs de etkileyebiliyormuş ölçümü. Bence izne ayrılman iyi oldu izne ayrılmasaydın ve ters bi durum gelişseydi üzülürdün. Bol bol dinlen uzan inş sıkıntısız gününü bekler bebişin

Artık çok titizleniliyor ondan eskiden bu kadar üstüne düşülmüyormuş hiç de sorun çıkmıyormuş
Evet canim ya onceden ultrason yoktu test yoktu yada yaygin degildi
Smdi 3.5 olan cocugu hop38 de aliyolar bi durun yani rabbim 40 hafta demis ne bu acele

Benimde 32 de makat gelişli dedi doktor. Döndüğünü henüz hissedemedim. İnşallah döner. O egzersizler nedir bir araştırayım internetten.

çok sıkıntılı birşey gerçekten sana da çok kolaylıklar diliyorum. tamam canım kayısıya ara verip probiyotik yoğurtları deneyeyim 2 hafta. doktoruma sorayım dediğin ilaçları da. çok teşekkür ederim.

ya napıyo valla herkes çok kötü diyo korkuyo insan. parmaklarını sokup ayırıyomu zorluıyomu yani yoksa parmağını sokupmu bakıyo nedir bu bilmiyom belkide bu gidişime banada yapcaklar
kendını sıkmazsan hıc bısey anlamıyorsun bıle canım o yuzden hıc korkma derın bı nefes al kendını serbest bırak eliyle alttan bakıcak tabıkı, gerçi doğum zamanı geldiğinde okadar çok bakacaklarkı dert etme yanı bunu :)

Canim aç karnına çilek ve ananas yiyebilirsin sabahları onlar da bu konuda çok iyi. Ben AnanasI bıraktığım hafta sindirim sistemim duruyor resmen. Bu ara cilek te taze ve guzel

ya bitek parmakla sokup bakıcaksa sorun yokta kemiklerimi ayırıyo napıyo onu bilmiyorum. sokupta napıyo yani

Canim benim inşallah vakti zamanında dogar lar tüm bebis ler. Ama hiç plan program bırakmadı lar bizde bidiklar

Cnm bnmde ayni boyda adalati kac kere iciyosun ilk farkedilginde sana rapor vermesi gerkeirdi doktorun bn ilk analdigindan beri yatiyorum rahme baski arttikca serviks kisaliyo
Birde vucut alisinca agri kesiliyo bnde 8 kere yarim kullaniyorun
Adalati ikiye bölüp icecegim. 30 mg yani. Sonra vücut alışınca artıracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…