2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
bişey olmaz o zaman Allah ın izniyle. alttan muayene olmak gibi bişey demekki.
evet canım bı farkı yok ki zaten çoğu zaman yapmıyorlar bıle doğuma gıttığınde açıklığa bakarken o çatıyı bile yorumlamış oluyor. ilk gebeliğin mi beklenen doğum tarihimiz seninle aynı

evet ilk gebeliğim. doktor hep karından ölçtü rahim boyunumu yolunumu herneyse onu işte :). ben alttan öle muayene oldum bikez doktor yapmıştı ve tecrübeliyim o yüzden çok korkcağımı sanmıyorum. deşmezse içimi tabi

yok canım ınş kıbar ve anlayışlı ınsanlara denk geliriz hiç sorun olmaz :)

ya napıyo valla herkes çok kötü diyo korkuyo insan. parmaklarını sokup ayırıyomu zorluıyomu yani yoksa parmağını sokupmu bakıyo nedir bu bilmiyom belkide bu gidişime banada yapcaklar
Bnm kanama oldugunda yapildi aslnda kndini kasmazsan bsy yok korkuyla gtmiceksn sadece aciyo parmagini sokuyo ama kac parmak blmiyorum gogsumun altndan destek aldi elinin ayasiyla oraya bastirip parmaklarini soktu ufak bi cglik attm ama doktor aliskindi ki hc tpki vrmedi

Alttan ultrason muayenesiyle cati ayni degil canim aklnda olsn

Canim aç karnına çilek ve ananas yiyebilirsin sabahları onlar da bu konuda çok iyi. Ben AnanasI bıraktığım hafta sindirim sistemim duruyor resmen. Bu ara cilek te taze ve guzel
Çileği de ananası da çok seviyorum :))Ananas bana etki etmedi nedense çileğin kabızlığa iyi geldiğini bilmiyordum ama 1 aydır muhteşem 3 lüyü ( Çilek erik yenidünya) tüketiyorum :) artık çileği daha çok yemek için bir bahanem oldu :)))

anneler, bebişlerin yatağını nasıl aldınız? pamuk mu? ortopedik mi? visco mu?
bir türlü karar verip alamıyorum ben

Doktordangeldim kızlar. Sanirim ben haziran hatta belki mayis annesi olabilirmisim. ;/ suyum biraz yerine gelmis ama azalacak daha cok cogalmali dönmesi icin dedi. Bebisin poposu üstüne duruyomus. Dönmesi 35 haftayi bulur ama su yeterli olmadigi için donemez gibi dedi. Yani sezeryan olma ihtimali varmis. Ama iyi seylerde var 1 hafta ondeymis kızım 1516gr 42 cm mis.

evet sert olması gerekiyor diyorlar. pamuk yatak öneriyor mağazalardaki çalışanlar ama onlar da çok ince geliyor gözüme.
bilemiyorum yaa...

_SissLey_
PembeLokum

Annemler de yün yatak yapalım diyorlar karar veremedim bir türlu bir de benim beşiğim sepet beşik ölçüleri farklı yani normal beşiklerden

Süper olmuş katatersiz tamamlayacaksın bu gidişle inşallah. İlk sezeryan ne zamandı

Annemler de yün yatak yapalım diyorlar karar veremedim bir türlu bir de benim beşiğim sepet beşik ölçüleri farklı yani normal beşiklerden

sepet beşikler çok tatlı oluyor. ama hazır yatak görmedim onlar için. yün falan yaptıranları okumuştum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…