2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İlk bebeginde direk kendin mi baktin yoksa kuveze aldilar mi bende cok korkuyorum 34+2 ama 2 kilo kilosunu dert etmiyorum aslinda ama iki haftadir kilosu hic degismedi plasentam yaslanmis

İnş tamamen durur canım bebişin de gününü bekler inş

Canım sağlıklı olsun da en önemlisi o
Hiç bir sorun gözükmediği halde benim bebeler besleyemiyor. Karnım 6 aylık hamile gibi halbuki 32 haftayı doldurdum. Elimden gelen bir şeyde yok malesef. Doktor bazı anneler bebeklerini ancak bu kadar besleyebiliyor yapılacak bir şey yok dedi canım. Ama bende topaç gibi bir bebek doğurmak çok isterdim

canım topaç gibi olunca noluyoki sanki. niye böyle düşünüyosun. benim doktorum 2500 gr. ve üstü her bebek sağlıklıdır. daha fazla olunca daha sağlıklı olduğunu göstermez böyle bişey yok demişti Kİ 2000 gr. doğum yapan arkadaşım var şuan çocuğu 2 yaşında ve ne boy ne kilo geriliği var yaşıtlarıyla. anında toparlıyolar. o yüzden ben hiiç düşünmüyorum. elhamdulillah sağlıklı ya o bana yeter. bizim böyle düşünmemize sebep herzamanki toplum baskısı. ay çokta küçükmüş vs densiz insanlar yüzünden takıntı oluyor.

Geçmiş olsun canım en kısa zamanda sorunun hallolur inşallah.
Benim bebeler sağlıklı oluyor ama çevre baskısı da beni bitiriyor. Sanki ben bebekleri özellikle zayiflatiyormusum gibi garip tavırlar sergiliyorlar. Herkes büyük bir heyecanla doğum günlerini bekliyor ben aman daha doğmasın da başıma es dost toplanmasın diyorum. Sütun yaramıyor, az geliyor, bu bebek niye böyle başlayacaklar yine. Tek çocuk yeterdi diyorum bazen. ben açtım bu sıkıntıyı başıma. İkinci oğlum yolda. Hergun aynı lafları işitmekten psikolojim bozuldu. İki oğlu olana yok yaşlılığında devlet bakarmış. Bu oğlanlarla yanmışım. Cinsiyet öğrendiğinden beri insanların üstüme gelmesinden sıkıldım.
Sanki ben çok mu istedim yine erkek olsun diye ama ne yapalım allah verdi. Elden birşey gelmiyor. Bebek mavisi gormekten, satın almaktan bana bay geldi. Ama yapacak birseyim yok.
Aman saçma sapan şeylerle sizi de sıktım. Psikolojisi bozuk bir anne adayıyım işte

Çevre baskısı beni asıl boğan bu bebek niye böyle gibi bakış acıları beni daraltıyor. En çokta doğuma gelecek olan kayinvalidem başlar yine bilmem kimin bebeği su kadar kilo doğdu annesi bebeğe çok guzel kilo aldırdı falan filan. Bu durumu bilerek yapıyormuşum gibi yaklaşımlara başlayacak yine.

İlk bebeginde direk kendin mi baktin yoksa kuveze aldilar mi bende cok korkuyorum 34+2 ama 2 kilo kilosunu dert etmiyorum aslinda ama iki haftadir kilosu hic degismedi plasentam yaslanmis
37 haftayı doldurduğu için kuveze alınmadı çok şükür. 8 aylık olan akadar kendim baktım. Ücretsiz izin aldım. Sonra annem baktı ama çok çabuk büyüdü maşallah. Haftasını doldursun gerisini düşünme ve çevrendekilere de kulaklarını tıka. Benim stresten sütüm kesilmişti. Kimse anneyi düşünmüyor boş boş konuşuyor. Ben stres yaptım bari sen yapma canim

Ay çok sinirlendim sabah sabah. Ne hakla size böyle konuşup moralinizi bozarlar. Ne terbiyesiz ne kötü kalpli insanlar bunlar. Hiç de bile iki oğlu olana kötü birşey olmuyor. Bu çocuklarla alakalı. Benim annesi yorulmasın diye temizlik yapan arkadaşım var. Şimdi evlendi karısı da annesine saygı duyuyor. Zaten kimse bu çocuk yaşlılığımda bana baksın diye cocuk doğurmuyor. Evlat sahibi oluyoruz sigorta değil. Önemli olan bizleri her zaman sevsinler saygı duysunlar sahiplensinler. Kızı erkeği yok bu işin

Canim benim çok geçmiş olsun aynı durum olmuş sende de. Ama serum lar rahatlatmisti beni sancılar sabah normale dönmüştü sende de öyle oldu diye tahmin ediyorum. Kasılma lara rağmen dinlenmedin mi sende benim gibi. Nasıl oldunuz son durum ne

İnş durur kasılmalar. Durmazsa sezeryana alacaklarmis[/QUOTE]

Aman boş konuşan bi yığın insan mutlaka oluyor çevremizde kızlar bende oğlum olacağimi soledigimde ay geçmiş olsun çok fena keşke kiz olsa bilmem ne saçma sapan yorumlar yapmıştı bi kaç kişi. Cidden şaşırmıştim. Rabbim sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar nasip etsin. Kendime söz verdim böyle moral bozucu konuşanlara cevabını vercem artık hiç içime atmayacaģım. Ilahı takdir yahu. Bu arada bu güzel kandiliniz mübarek olsun oğluma bu gecenin ismini vercem kismetse

Normalde etkilenmem ama hamilelikte insan çok çabuk herşeye üzülüyor. Haklisin canım Allah bilir hangi evladın hayırlı hangisinin hayırsız olacağını. Hem bana bakar düşüncesi ile bebek yapmak çok eski yıllarda kaldı artık. Ama toplum baskısı işte malesef.

Canım ilk bebekte yine o kadar insanın üzerine gitmiyorlar ama ikinci de oğlan olacak diyince sanki ölümcül bir hastalık haberi vermişsin gibi yüz hatları değişiyor.
Allah sağlık versin bebeklerimize gerisi boş aslında kafan takma canım. Ben o hatayı çok yaptım bari sen yapma tatlım.
Bu arada oglusunun adı çok güZel. Adıyla yasasın inşallah

Yüzyıllardır kadinlarin cinsiyeti tayin etme gibi bir özelliğinin olmadığını kavrayamadilar yahu. Iki kız olsa suç iki oğlan olsa suç. Canım hiç üzülmemek yüzlerine gayet sert sacmaladiklarini vurmak gerek bence. Sağlıklı ve mutlu olsunda bebeğim ben kendimi hazırladım anında yapıştır cam lafı.
Sağol teyzesi insallah ismine yakışır bi evlat olur minik kuzum

inan çok kilolu olsa bu ne böyle mamamı yediriyosun şişmiş içi kof bunun derler ya gerçekten insanlar küçük bulduğundan yada başka bişeyden değil mutsuzluklarının acısını başkalarına saldırgan davranarak çıkartmasından kaynaklanıyor. bunların hepsine hazırlıklıyım valla. bikere doğum yapar yapmaz ayy içinde bi bebek dahamı var gibi salak esprilere hazırlıklı olun sonra sütün varmı emiyomu emiyosa yarıyomu yarıyosa büyüyomu gidiyo böle

Benim bebeğim de küçük kabullenmekten başka çare yok. Sağlıklı olması önemli olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…