2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bnm hic yktu desem yeri limonu ikiye kes oyleydi bnmkiler :) bnm bacaklar 36 dan 44 oldu

Çok zor ya geçmiş olsun

Canim benim yol uzun bide yokuş. Üstüne okulda da in çık çok zorlanıyorum. Ama bugün sanki daha iyiydim masallah bana otobüsle gittim gerçi ama yine baya yürüdüm sanki geçen Haftalara göre daha az kasilio gibi geldi alışmış ta olabilirim artık kasılmalar a. Canım ben daha önce kasılmalar dan adım atamaz hale geliodum resmen belim ve bacaklarım kitleniodu. Zaten doğum sancıları çıkmıştı o zamanlar

Haftaya cuma benim 36 bitcek zorunlu iznim başlıcak umarım şu 2 hafta dişini sıkar oglusum.
Bide kızlar bende doğumdan tirsiorum tabi ama herkes doguruo sonuçta büyütme diorum kendi kendime. Insanlar evde tarlada felan doguruo diorum. Ha bide geçen sancı ile hastanede yattığımda bi güven geldi bana çünkü nerdeyse doğum sancilarim vardı ama korktuğum gibi değildi

Ay canım çok geçmiş olsun Allah'tan ateşi ve kusması geçmiş. Kızın kaç yaşında?
Merak ettiğim, hasta iken mi sağlık ocağına gidip aşı yaptırdınız kızına?
Çok tşk ederim
Yok cnm yanlış anlaşılma olmuş. Bebekken 1-2-4-6.....aylık asilardan bahsetmistim.devletin karşıladığı tüm aşıları yaptırdık yani

Kızlar bu arada benim karnım bu gün hiç olmadığı kadar kasildi.çok sert,nefes aldırmıyor

Kızlar merhaba, biz de bu akşam eşimle yürüyüş yapalım dedik, biraz yürüdük, sonra parkta oturduk. Başta iyiydi de eve dönüş yolu zorladı.
Artık kıpır kıpır hareketli günler geride kaldı galiba

Bende yeni yürüyüşten geldim.belim fena ağrıyor her seferinde.birde ilginç birsey var.normalde ödem için bol bol su ve Yürüyüş diyorlar.ben yürüdükçe ellerim ayaklarım şişiyor.gündüzleri şu içiyorum bol bol. Anlamadım niyedir!!

Benimkiler de çok küçüktü 75 dolgulu takıyordum. Şimdi 85 boş takıyorum. Hep böyle kalsa :) :) inşallah süt belirtisidir. Çünkü bende de sıvı filan g ldiği yok. Bu arada göbeğim kurak tarla gibi olmuş sanki bir günde :/

Bugün doktor randevum vardı. 2 saat yol gittiğime mi yanayım. Verdiğim muayene ücretine mi. Gıcık oluyorum valla ya doğru düzgün bir şey dediği yok lafı zorla alıyorum ağzından. Ultrasonla baktı tamam her şey yolunda maşallah dedi. İşte bu kadar :) dedim batma oluyor kasılma oluyor. Normal bunlar olacak tabi. Peki nasıl bir ağrı olursa endişeleniyim? Karnın toplanıyor gibi olursa kasılma sık ve düzenli olursa. Tüm konuşma bu yani.

Gercekten boslar gbi konusms bn batma var dedigimde hemen vajinal bakalim dedi skintimiz ckti
Ama demekki bsy yok kndine guveniyo doktorun skma canini

Hepimizin bi derdi var :) kimi bacaktan kimi gogusten yana dertli :)

Bnmde oyle suyu cok kacirrsam ayaklarm sisiyo

Benim gibi doktor mağduresi olmussun canım gıcık oluyorum bu tipler yaa

Çok keyifli olmuştur iyi yapmışsınız güzel günlerde kullanın İnşallah eşyalarınızı

Cok sagol cbm insallah :)

Hmmm anladim canim yaa aslinda makineyi epey de dolduruyorum ama kiyafetler islaninca kucucuk oluyor yarisi bile dolmamis oluyor kopuruyor da kopuruyor :) ben de su konusunda hassasim cok harcamayi sevmem ama mecbur tekrar durulama yapiyorum

Ay canim kiyamam ya :) ben artik alistim doktorun tarzina ee kilosunu da mi soylemedi yaw :)

Bugun karnim toplandi cok kisa surdu cok korktum bi an

Artik her gece batmalarim cok oluyor uyuyamiyorum ve yuruyemeyecek terligimi dahi giyemeyecek kadar alt bolge kemiklerim agriyor

Sende durumlar nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…