- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #33.541
Bnm hic yktu desem yeri limonu ikiye kes oyleydi bnmkiler :) bnm bacaklar 36 dan 44 oldu80 mi. bnm 3 beden büyüdü 95 oldular ya. annem doğurunca iyice şişiyolar sütler aşağı iniyomuş kanala. 100 beden olacaktır dedi. göğüs kafesim zaten çok genişledi bildiğiniz irileşti. Göğüse ve göbeğe büyüdüm sadece.
Oo bacak durumu bndede var. Bakıp bakıp inanamıyorumBnm hic yktu desem yeri limonu ikiye kes oyleydi bnmkiler :) bnm bacaklar 36 dan 44 oldu
Aman bacaklar incelir memeler sarkmasın daBnm hic yktu desem yeri limonu ikiye kes oyleydi bnmkiler :) bnm bacaklar 36 dan 44 oldu
Çok zor ya geçmiş olsunBenimm gibi bacak ağrısı çekenler var ise ihmal etmesin kızlar cumartesi mr çekildi yürüyemiyorum artik benim koltuk değneğim var o da sadece lavaboya kalkmak icinmiş kalça kemiği ödem yapmış kesinlikle basmamam gerekmiş kemik erimesine sebep olurmus doğuma kadar yatışşş
En büyük korkularımdan biri sarkma Allah göstermesin yaAman bacaklar incelir memeler sarkmasın da
Canim benim yol uzun bide yokuş. Üstüne okulda da in çık çok zorlanıyorum. Ama bugün sanki daha iyiydim masallah bana otobüsle gittim gerçi ama yine baya yürüdüm sanki geçen Haftalara göre daha az kasilio gibi geldi alışmış ta olabilirim artık kasılmalar a. Canım ben daha önce kasılmalar dan adım atamaz hale geliodum resmen belim ve bacaklarım kitleniodu. Zaten doğum sancıları çıkmıştı o zamanlarcnm yürüyüzün bu haftalardan sonra çok faydası var. yürümekten korkma burada hepimizin karnı sertleşiyo yüyrken. sertlik hissetmeyen yoktur emin. Bana doktor 20 dakika her gün yrüyeceksin dedi. o sertlik esnasın su iç, geçmese bile iyi gelir dedi.
Bnmki bldigin et dogundan snra hemen bacak harekwtleri yapicamOo bacak durumu bndede var. Bakıp bakıp inanamıyorum
Ödem dir o deyip rahatlatiyorm kendimi
Çok tşk ederimAy canım çok geçmiş olsunAllah'tan ateşi ve kusması geçmiş. Kızın kaç yaşında?
Merak ettiğim, hasta iken mi sağlık ocağına gidip aşı yaptırdınız kızına?
Bende yeni yürüyüşten geldim.belim fena ağrıyor her seferinde.birde ilginç birsey var.normalde ödem için bol bol su ve Yürüyüş diyorlar.ben yürüdükçe ellerim ayaklarım şişiyor.gündüzleri şu içiyorum bol bol. Anlamadım niyedir!!Kızlar merhaba, biz de bu akşam eşimle yürüyüş yapalım dedik, biraz yürüdük, sonra parkta oturduk. Başta iyiydi de eve dönüş yolu zorladı.
Artık kıpır kıpır hareketli günler geride kaldı galiba
Benimkiler de çok küçüktü 75 dolgulu takıyordum. Şimdi 85 boş takıyorum. Hep böyle kalsa :) :) inşallah süt belirtisidir. Çünkü bende de sıvı filan g ldiği yok. Bu arada göbeğim kurak tarla gibi olmuş sanki bir günde :/Guya dogum egitimine gtcektmevde yatis yuznden gidemedm hic bsy blmeden gtmek hic iyi bsy dgl galiba hep kulaktan dolma seyleri bliyrz dgru yada yanlis. Ama asla video va izlsmem izlemenide iatemem bi kac tane pozitif dogum hikayesi okudum tavsiye ederm
Bnm goguslerm co kucuktu yoktu hatta ama suan 80 olmustur :) bayadr styen takamiyorm. Hep damarli damarli sutun isareti olabilir. Dusta soguk suyla masaj yap :)
Gercekten boslar gbi konusms bn batma var dedigimde hemen vajinal bakalim dedi skintimiz cktiBugün doktor randevum vardı. 2 saat yol gittiğime mi yanayım. Verdiğim muayene ücretine mi. Gıcık oluyorum valla ya doğru düzgün bir şey dediği yok lafı zorla alıyorum ağzından. Ultrasonla baktı tamam her şey yolunda maşallah dedi. İşte bu kadar :) dedim batma oluyor kasılma oluyor. Normal bunlar olacak tabi. Peki nasıl bir ağrı olursa endişeleniyim? Karnın toplanıyor gibi olursa kasılma sık ve düzenli olursa. Tüm konuşma bu yani.
Bnmde oyle suyu cok kacirrsam ayaklarm sisiyoBende yeni yürüyüşten geldim.belim fena ağrıyor her seferinde.birde ilginç birsey var.normalde ödem için bol bol su ve Yürüyüş diyorlar.ben yürüdükçe ellerim ayaklarım şişiyor.gündüzleri şu içiyorum bol bol. Anlamadım niyedir!!
Benim gibi doktor mağduresi olmussun canım gıcık oluyorum bu tipler yaaBugün doktor randevum vardı. 2 saat yol gittiğime mi yanayım. Verdiğim muayene ücretine mi. Gıcık oluyorum valla ya doğru düzgün bir şey dediği yok lafı zorla alıyorum ağzından. Ultrasonla baktı tamam her şey yolunda maşallah dedi. İşte bu kadar :) dedim batma oluyor kasılma oluyor. Normal bunlar olacak tabi. Peki nasıl bir ağrı olursa endişeleniyim? Karnın toplanıyor gibi olursa kasılma sık ve düzenli olursa. Tüm konuşma bu yani.
Canim hayırlı olsun Güle güle giysın bebişkon bu tül keseleri nereden aldın
Çok keyifli olmuştur iyi yapmışsınız güzel günlerde kullanın İnşallah eşyalarınızı
Canım güle güle kullanın inşallah. Bir çok organik deterjan çok köpürüyor. Köpürme önleyici bir madde var çünkü normal deterjanlarda, o konulmuyor organiklere. O sebeple üstünde yazandan fazla koymaman lazım. Bir de makinenin dolu olması lazım. Bebek kıyafetleri küçük olduğu için makinen boş kalmıştır. O zaman ikinci durulama gerekiyor.
Geçmiş olsun canım.Kendine dikkat et. Şimdi iyiysen sorun yoktur. Dışarıda yediysen zehirlenmiş de olabilirsin.
Sanırım kendini çiziyor diye kesiyorlar.
Canım bu kegeller kaç kere yapılıyor bana bi detaylarını yazar mısın? Ben de çok faydalı diye okumuştum.
10 gun kadar bekleyebiliyolar. Ben de yıkatmak istemiyorum ama hastane prosedürümüz böyle diye tutturabilir. Ben haftaya hastaneye gideceğim ve doğum katına çıkıp konuşacağım. Ayrıca hepatit aşısı da yapılmasını istemiyorum.
Memleketteki doktor canım. Metin beyin ağzından laf almak zor biliyorsun :):):) şu an yani Çarşamba günü 2100 gr 44 cmdi bebeğim. Bakalım pztesi metin beyle randevum var. Kaç olmuş. Metin beyin sayısal değerlerine daha çok güveniyorum tabi :)
Bugün doktor randevum vardı. 2 saat yol gittiğime mi yanayım. Verdiğim muayene ücretine mi. Gıcık oluyorum valla ya doğru düzgün bir şey dediği yok lafı zorla alıyorum ağzından. Ultrasonla baktı tamam her şey yolunda maşallah dedi. İşte bu kadar :) dedim batma oluyor kasılma oluyor. Normal bunlar olacak tabi. Peki nasıl bir ağrı olursa endişeleniyim? Karnın toplanıyor gibi olursa kasılma sık ve düzenli olursa. Tüm konuşma bu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?