2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çok tatlısın :) süper anlatmışsın en önemlisi kafaya takmamak ne olursa olsun söyleyecek bir şey bulurlar gerçekten de.

Benim bebeğim de küçük kabullenmekten başka çare yok. Sağlıklı olması önemli olan
Aslında çok çabuk büyüyorlar. Hiç merak etme asıl sorun çevrendekilere kulak asıp canını sıkmamak. Ben ilk bebeğimde yapamadım ama bunda hiç kimseyi sallamamayi planlıyorum. Umarım başarılı olurum yoksa olumsuz etkilemiyorum.

Benim bebeğim de küçük kabullenmekten başka çare yok. Sağlıklı olması önemli olan

valla benimde öle çok kilolu falan değil. olmazda zaten gidişat az çok belli. hele boyu bi hafta geriden geliyo napalım. Rabbimin verdiğine isyan edicek değiliz. yeme içmeylede çok alakası olduğunu sanmıyorum.tamamen genetik. benim boyum posum belli. benden yarma gibi bişey çıkamaz. açıkcası çokta kilolu olsun istemiyorum. max 3500 o da yani o kdr olması bile düşündürür. 3200 3300 idealdir. normal doğum için kolaylık olsun. anında büyüyolar.

Ay bende ole düşünüyorum ya çıkınca inşallah buyur zaten ole fazla kilo alsın içerde istemiyorum dediğin kilolar gayet güzel ve ideal bence fazlası anneyi yorar

Makat gelis duruyomus bebisim kasiklarima oyle baski yapiyo ki cikacak saniyorum yatamiyorum cati kemiklerim agriyor makat gelis olanlar sizdede durum boyle mi
bende tam tersi canım kafası o kadar yukarıda ki nerdeyse midemde :) ciğerlerime ve mideme baskı yapıyor nefes alamıyorum ama alt taraf rahat benim şükür

Benimde 80 numaraydı , şu an 90 numara sütyen sıkıyor 95 numara sütyen almaya elim gitmedi , kabullenemedim galiba Artık sırtım göğüslerimi taşımıyor sanki , Dediğin gibi emzirince ne olacak bunlar :))

Arkadaşımın kızı var. Şimdi de oğlu olacak nasipse. Ona da bir tanıdığı tüh hemcins olsalardı çok iyi anlaşırlardı, neyse artık üçüncüyü yaparsın demiş. Velhasıl insanlar hep moral bozacak bir şey buluyorlar. Pes dedim cidden

Canım hiç bunları sorun yapma , senin ayarını bozan insanlarıda pek kabul etme evine falan , kız olsa bu seferde soyunuz devam etseydi bi oğlan daha yapın derlerdi , Allah'ım sağlıklı sıhhatli nasip etsin onlara hayırlı güzel ömürler versin inşaallah , onun dışında kilosu boyu cinsiyeti çok önemli değil ... Ablamın bebeği de ciddi anlamda uzun bir çocuk tam 12 aylık şu an ama 18 ay kıyafetleri denk gelmiyor , millet ay bu çocuk çok uzun , çok Zayıf daha yürümüyor mu bizim çocuk 9 aylıkken yürüdü bi doktora götürün geyikleri ... Psikoloji bozmaktan başka bir işe yaramayan klasik insan modelleri işte ...

Benim bebiş de minnak yazismalarinizi okudum biraz rahatladım oh be

Çok doğru söyledin Can'ım o ne dedi bu ne dedi takılmamak lazım. Her şeyden önce sağlık

Bazı insanların her daim söyleyecek iğneleyici lafı hazır malesef. Önemli olan kulak ardı etmek çok haklisin.

Ah bu kayinvalideler cogumu ayni olur

Boyunu kilosunu söylemedi mi canım? Benim doktorun da ağzından cımbızla alıyoruz her seferinde boyunu ben sorunca söylüyo. .

Herkesin kalbinden bir kız bir oğlan geçer evet ama Rabbim neylerse güzel eyler. Böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği. Şükretmek düşer bize. Allah herkese hayırlı evlatlar versin cinsiyet çok önemsiz bir ayrıntı. Benim de kızım olacak. "Neyse boşver ikinciye erkek olur inşallah" diyen tipler çok etrafımda. Allah akıl fikir versin hepsine

Boşver Can'ım sabırlı olmaya çalış

Evet genetik Can'ım doktorlar yapılabilecek hiçbir şey olmadığını söylüyor.

Yuh ya ne olursa olsun böylesine boş konuşmayı gerçekten Nasıl başarıyorlar hayret ediyorum. Bu inansalar çok yorucu. Uzak durmak gerek bu tiplerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…