2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ozel isci anneler. Dogumdan sonraki izin bitince 2 ay (ilk bebege) yarim calisma tam gun maas kanuna girmis ama kullanima hazir degilmis benim gibi bilmeyenler varsa diye yazdm ins bizim dogum iinleri bitene kdr kullanilr

Cnm eger surekli geliyorsa dktora gorun bndede bu sabah oldu kokusuz akinti dgl su saglk ocagndaki ebe gun icinde tkrarlarsa mtlka dpkfora gt dedi bana
Ya sürekli mi anlamıyorum ki canım akıntımda çok oluyor ama pedim ıslak bakıyorum akıntım var ama renksiz su da var
Cuma dr gitcem sence geç olur mu

Hava sıcak olcak zaten lohusa terlikleri hep kapalı oluyo bence giyilmez..

Süt pompasına en baştan gerek yok emzirmeyi düşünüyorsan ya da bebeğini hemen bırakmayacaksan. Geteksiz masraf olacak beblki dez
.
Evet o yüzden emin olamadım. Ücretsiz izne ayrılcam allahın izniyle. Sütün çok olması için bol bol emzirmeli ve göğüste süt bekletmemeliymiş ya sanırım. O yüzden lazım olursa diye. İlk sütü getirmek için de lazım olursa. Manuel bir şey mi alsam ki.

Kızlar doğum yardımı parası alacak mısınız?

Hani her doğum yapan annenin alma hakkı var ya, ilk çocuk için 300 lira, ikinci çocuk için 400 lira, üçüncü ve diğer çocuklar için 600 lira

Maddi durum farketmiyor her Türk annenin hakkı

Ben alacağım 300 lirayı bebeğime bir şeyler alırım :))

Benim haberim bile yoktu :/

Her zaman değil ama ara ara feci bi ağrı oluyo ilk bebek olunca çok telaş yapıyorum 38. Hafta gidicem doktora çatı muayenesi yaparmı acaba hiç bişey demedi bununla ilgili
Canım benim de oluyor ağrı ama durduğum yerde değil. Yani yataktan kalkarken ya da yatacağımda. Yatakta dönerken. Rahatsız edici bir ağrı :/

Bende alırım canım
Hakkımız olan şey bence tüm anneler alsın

Ah be kızlar hep beni buluyor. Bugün sağlık ocağına gittim bi iş için. Yardımcı olan bayan ebeymiş. Annem dedi.ki drumuz bebeği sezeryanla almsk istiyor ne dersiniz? Kadın bana karşıdan baktı alsın hemen bebek çok iri zaten dedi. Ben belki 500 normal doğum yaptırdım kendim sezeryan oldum ne gerek var normal doğuma dedi :) çıktık annem duydun ebeyi diyor ebenin bile normsl doğum karşıtına denk geldim :)

Bu kadar lafa sonunda sezeryanla olacak galiba bu çocuk

Çanta hazırlamayanlara hayran kaldım:) benim her şeyim hazır bir tek emzikleri kaynatmadım daha diye stres yapıp duruyorum

Her zaman değil ama ara ara feci bi ağrı oluyo ilk bebek olunca çok telaş yapıyorum 38. Hafta gidicem doktora çatı muayenesi yaparmı acaba hiç bişey demedi bununla ilgili

Bıçak girmiş ya da kerpetenle ayırıyorşar gibi bi ağrı.. Biliyorum canım vüxut hazırlanıyor bir de bebek basko yapıyor vs..
Bilmiyoeum canım benim doktorum yapmıuor ama trde yapanlar var sanırım... Yine de çatı muayenesi hiçbir şey değil korkma. Altına bakıyor o kadar. Elini kolunu sokmuyor yani..

Ya sürekli mi anlamıyorum ki canım akıntımda çok oluyor ama pedim ıslak bakıyorum akıntım var ama renksiz su da var
Cuma dr gitcem sence geç olur mu
Ogune kdr tkrar takip et cnm ama ihmal etme genede erken gtme ihtimalin varsa 1 gun bile olsa erkene al istrsen

izmirdeyim canım etrafım özel hastane dolu o konuda şanslıyım aslında.. bir hafta daha bekleyeme karar verdim eğer bebek dönmemiş olursa özele gidicem. zaten 38.haftada alıyorlarmış bebeği sez.olunca
Su hospital da melek hanım var çok iyi doktor. Normal doğum sgk anlaşmalı 950tl. Özel için çok uygun. Kaçıncı haftada olduğunu aorun etmez kabul eder seni merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…