- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.781
Canım içine sinmediyse kendi doktorun gelince ona görün bir deDaha çok 5.5 olumuşuz.
Bugün doktora gittik.doktor hanımın yenge vefat etmiş diğer doktorlara gitmemiz önerdiler.hafta sonu ve dun 3 defa göbüşü oraya buraya carptim.o yüzden doktora gorunmek istedim.özel hastane ama başka doktor hastası olunca adam suratsiz süratli Mayen etti..benim doktorum çok şirindi,bebişle sohbet bile ederdi.memnuniyetiz ayrıldım hastaneden.diğer randevu 2 hafta sonra o da sezeryan için tarih almak olacak.
Biz 34+3 olduk bugün. Kilo 2700 gr.hersey yolunda görünüyor. İnşallah sağlıkla bebekleri mızı kucağıma alırız.
Fiyat şokuna uğradım. Kasımda ark. Aynı doktor ve hastanede doğum yaptı. Doğum fotosu 450-500 dü.
Şimdi aynı paket 1100 tl.şok olduk. Fiyatlar çok fahiş yukselmis.
Canım sezeryan da epidural de yapılabiliyor spinal deAz parada değil 90 lira verdik trip yedik geldik :)
Maaslara 3 kuruş zam yapiyorlar,yarısını vergi basligi altinda geri aliyorlar.ama herseye misli zam yapiyorlar.
Bugün öğrendim epidural normal doğum da yapılıyorMuş. Sezeryan da spinal yapılıyormuş. Bunu bilmiyordum.
Canım doğum yakın artık hazırda bulundur derimHala kendime doğum için gecelik felan almadım. Bebeğin çantası hazır kendiminkini bekletiyorum. Neyi beklioSam
izmirdeyim canım etrafım özel hastane dolu o konuda şanslıyım aslında.. bir hafta daha bekleyeme karar verdim eğer bebek dönmemiş olursa özele gidicem. zaten 38.haftada alıyorlarmış bebeği sez.oluncaCanim oncelikle sakin ol. Gecici bi kasilmadir belki. Sen dinlenme bak. Bol su ic sakinlestirici nefes egzersizleri yap. Ve herseyin iyi olacagini dusun. Hangi sehirdesin? Ozele gidebilirsin bence sikinti olmaz zaten ozeller sezaryen yapmak icin ölüyor.
o nedense yanlış gidiyor canım ya tahmini doğum tarihi 7 haziran benim..Bu arada canım tahmini doğum tarihin 10 haziransa şu an 35+4 oluyor senin
Canım doktorunla görüş o zamanKızlar su gelmesi nasıl oluyor ?
Benim 4 5 gündür pedim ıslak çok değil ama farkediyorum değiştiriyorum
Akıntı değil ama su ıslaklığı var
Diyelim ki suyum sızıyor endişe etmeli miyim
Bana soluna yat yatakta az dön dedi canımYatakta donmemek mümkün değil ki bana belim tutuluyor ağrıdan resmenkordonu ondan mi dolaniyo acaba bebisimin de ay çok zor yaa (
çok sağol canım başka doktorların da fikrini almakta fayda var. hem ters doğum riskli diyorlar hem de sez.yapmamız yasaklandı diyolar.. son haftalarda insanın kafasını karıştırıyor bu dr.lar yahuCanım sen yine de özele de başvur illa geri çevirecek diye bişey yok. Söylediğin devlet hastanesinde başka kadın doğumcu varsa onunla da görüş. İnş hakkında hayırlısı olur
Bence son dakikaya bırakma kesinlikle, araştır nerde iyi doktor var hangi hastane iyiyse ona görün en kısa zamanda. Gebelikte her an herşey olabiliyor canımizmirdeyim canım etrafım özel hastane dolu o konuda şanslıyım aslında.. bir hafta daha bekleyeme karar verdim eğer bebek dönmemiş olursa özele gidicem. zaten 38.haftada alıyorlarmış bebeği sez.olunca
Gecer diyorlar ins dis kaybi olmadan duzelirBirkaç haftadır her fırçalamamda kanıyor dişlerim aile hekimim normal dedi süt ürünleri tüket dedi. Tüketiyorum Da ama yapacak bir şey yok sanırım
Cok igrenc bisey ya :) sabah bnde gosterdm bu ne dedi kizinin eseri dedim :)Aynısı bende de var, eşime gösterdim bayılacaktı :) kaldırıyorum yerinden ama acı hissetmiyorum. Dişlerim sallanıyor, fırçalarken kanıyor ama acı yok. Zaten gebelikteki tek sıkıntım bu galiba. Bulantı kusma olmadı, kramp mide yanması olmadı, ağrılarım olmadı,halen sırtüstü tek yastıkta uyuyorum o bile sıkıntı olmadı. Ama bu dişetleri garip oldu.
Doktorum la değil ama fiyatı bilgilendirme servisiyle görüştüm. EpiDural normal doğumda yapılıyor. Sezeryan spinal dedi ben de şaşırdım .Canım sezeryan da epidural de yapılabiliyor spinal de
doğru söylüyorsun canım. çok şükür bugüne kadar herşey normal gitti. kötü bir doğum anım olsun istemem ben de.. hemen dr.araştırması yapiyim biBence son dakikaya bırakma kesinlikle, araştır nerde iyi doktor var hangi hastane iyiyse ona görün en kısa zamanda. Gebelikte her an herşey olabiliyor canım
Hahahaha bende 10 gün sonra doguma gircem hala hazir degilBen de bebeğin ve kendiminki de hazır değil. Neyi bekliosam
Benim çantalar hazır. Bir kendime terlik çorap koymadım. Terlik lohusa mı alsam normal evde de giyebileceğim bir şey mi alsam bilemedim. Bir de zemzem hurma var konulacak. Bir de süt pompası almadım almalı mıyım hala bilemiyorum.
Ben yikayip utuledim bebis kiyafetlerini ama canta yapmak cok gozumde buyuyorKızlar nasıl hazır etmediniz çantaları yaa. Bi de grupta hop diye erkenden doğuran iki kişi varken. Daha yıkanacak ütülenecek hadi üşenmeyin.. Çabuk çabuk :)
Canım gözünde büyümesin. Hemen hazırlanıveriyor. Ne zaman ne olacağı belli olmaz hazırda dursun :)Ben yikayip utuledim bebis kiyafetlerini ama canta yapmak cok gozumde buyuyor
Cnm eger surekli geliyorsa dktora gorun bndede bu sabah oldu kokusuz akinti dgl su saglk ocagndaki ebe gun icinde tkrarlarsa mtlka dpkfora gt dedi banaKızlar su gelmesi nasıl oluyor ?
Benim 4 5 gündür pedim ıslak çok değil ama farkediyorum değiştiriyorum
Akıntı değil ama su ıslaklığı var
Diyelim ki suyum sızıyor endişe etmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?