2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım içine sinmediyse kendi doktorun gelince ona görün bir de

Canım sezeryan da epidural de yapılabiliyor spinal de

izmirdeyim canım etrafım özel hastane dolu o konuda şanslıyım aslında.. bir hafta daha bekleyeme karar verdim eğer bebek dönmemiş olursa özele gidicem. zaten 38.haftada alıyorlarmış bebeği sez.olunca

Canım sen yine de özele de başvur illa geri çevirecek diye bişey yok. Söylediğin devlet hastanesinde başka kadın doğumcu varsa onunla da görüş. İnş hakkında hayırlısı olur
çok sağol canım başka doktorların da fikrini almakta fayda var. hem ters doğum riskli diyorlar hem de sez.yapmamız yasaklandı diyolar.. son haftalarda insanın kafasını karıştırıyor bu dr.lar yahu

izmirdeyim canım etrafım özel hastane dolu o konuda şanslıyım aslında.. bir hafta daha bekleyeme karar verdim eğer bebek dönmemiş olursa özele gidicem. zaten 38.haftada alıyorlarmış bebeği sez.olunca
Bence son dakikaya bırakma kesinlikle, araştır nerde iyi doktor var hangi hastane iyiyse ona görün en kısa zamanda. Gebelikte her an herşey olabiliyor canım

Birkaç haftadır her fırçalamamda kanıyor dişlerim aile hekimim normal dedi süt ürünleri tüket dedi. Tüketiyorum Da ama yapacak bir şey yok sanırım
Gecer diyorlar ins dis kaybi olmadan duzelir
Cok igrenc bisey ya :) sabah bnde gosterdm bu ne dedi kizinin eseri dedim :)
Masalalh cnm saglikla atlat ins dogumunuda

Bizde kontrolden geldiiik.. Moralim bozuktu uzun zamandır, bebegimi gordum cok mutlu oldum cok sukur. Cok tatliydi oglum agzi burnu ayni ben yaa. Herseyi haftasiyla uyumlu geldi. Onceden hep ilerde giderdi 10 gundurde kilo almiyordu çok uzulmustum ama hoca cok iyi korkma dedi sakinlestim biraz daha. 2450 kilomuz 47.5 boynumuz. Hersey normal dogum icin uygunmus. Sonraki kontrol 2 hafta sonra ins guzelce kilo alir oglusum.

Bence son dakikaya bırakma kesinlikle, araştır nerde iyi doktor var hangi hastane iyiyse ona görün en kısa zamanda. Gebelikte her an herşey olabiliyor canım
doğru söylüyorsun canım. çok şükür bugüne kadar herşey normal gitti. kötü bir doğum anım olsun istemem ben de.. hemen dr.araştırması yapiyim bi

Benim çantalar hazır. Bir kendime terlik çorap koymadım. Terlik lohusa mı alsam normal evde de giyebileceğim bir şey mi alsam bilemedim. Bir de zemzem hurma var konulacak. Bir de süt pompası almadım almalı mıyım hala bilemiyorum.

Süt pompasına en baştan gerek yok emzirmeyi düşünüyorsan ya da bebeğini hemen bırakmayacaksan. Geteksiz masraf olacak beblki dez
.

Kızlar nasıl hazır etmediniz çantaları yaa. Bi de grupta hop diye erkenden doğuran iki kişi varken. Daha yıkanacak ütülenecek hadi üşenmeyin.. Çabuk çabuk :)
Ben yikayip utuledim bebis kiyafetlerini ama canta yapmak cok gozumde buyuyor

Kızlar su gelmesi nasıl oluyor ?
Benim 4 5 gündür pedim ıslak çok değil ama farkediyorum değiştiriyorum
Akıntı değil ama su ıslaklığı var
Diyelim ki suyum sızıyor endişe etmeli miyim
Cnm eger surekli geliyorsa dktora gorun bndede bu sabah oldu kokusuz akinti dgl su saglk ocagndaki ebe gun icinde tkrarlarsa mtlka dpkfora gt dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…