2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardi nst de bebeğin kalp atislarinin çok hızlı olduğunu söyledi doktor suyu az icmemden kaynaklandığını söyledi iki kez nst tekrarladi. Normalde 120-160 arasi olmasi gerekirken ara ara 180-190 lari bulduğu oluyordu. Sonra da serum takıldı bebeği beslemek adına. Bir kaç gündür ise güce dalip dikkat etmemiştim yememe icmeme gerçekten de. Ama isin tuhaf yani on gün önceki kontrolden bu yana 700-800 gr almış cok şükür. Var mi böyle bir durum yaşayan daha önce

Ben de bakayım şu terliklere :)

Canım ben bebeğim su azlığı nedeniyle 3 haftadır hergün serum takılıyorum. İspatlanmış bir tedavi değil faydası var mı bilmiyorum ama ümitle yapıyorum. Günde 3 litre de su içiyorum. Bebeğin suyunun az olması da çok olması da sıkıntı. Bizim sıyumuz az ama kalbi 130-150 arasında. Sabah kalkar kalkmaz bol bol iç suyunu aksatma hün içinde fırsatın olmuyorsa sabah 1 1.5 litre içmeye bak bence. Ben öyşe yapıyorum.

10 günde 700 -800 gr nasıl alıyor bir bebek , bence ya bi öncekinde yada şimdiki ölçümde bir hata var . Bu arada canım stresten uzak durmak gerekiyor , sigara falan kullanmıyorsan baya yuksek çıkmış kalp atışları, ablam yeğenime hamileyken nst de Bebeğin kalp atışı bi 90 bi 140 çıkınca doktoru 3-4 gün hastanede yatırmıştı meğersem 33 haftada geliyormuş cimcime ...

Alır Allah'ın izniyle merak etme sen

Benim teyzem diyebileceğim bir yakınım da yılların ebesi o Da gerek yok uğraşma normal doğumla diyor herkese böyle demeleri garip gerçekten de

Merhabalar herkese,beta hcg degerim 1.70 ciktitup bebek benimkisi doktorum cok umutluydu cunku3 tane saglikli embriyo transfer edildi sizce hatali cikma olasiligi var mi?iki gun sonra tekrar yaptircagim testi

Can'ım ben iş yerinden iki arkadaşımın tavsiyesiyle ameda aldım 420 tl ye. Kiralanan makinalar kadar güçlü olduğunu söylediler. Ben bebeğim iki aylıkken işe döneceğim mecburen hiçbir izin Hakkı'm kalmadı çünkü. Manuel pompalar göğsü sarkıtıyor ve Çek'im kuvveti çok zayıf çok uğraştırıyor dediler bana. Çevremde genelde böyle duyunca ben de aldım ben de

PembeLokum sut parasini da veriyolar ssk li olmasan bile.
Ztn dogum izni bitince normal dogum rapor parasida yaticak.

Akika, cocuk icin allaha sukretmek niyetiyle kesilen kurban adi oluyo. Hic duymadinmi yada konusmasi gcnedimi

Bende dogum izni olayi yok stajyer avukatim normal stajim devam ediyor haziranda bitecek babamin yaninda staj yapiyorum zaten yapiyorum gorunuyorum yani daha dogrusu

Akikayi duydum gibi sanki daha once, sen soyleyince hatirlar gibi oldum

Annemler fln kestirir herhalde kurban

Merhabalar herkese,beta hcg degerim 1.70 ciktitup bebek benimkisi doktorum cok umutluydu cunku3 tane saglikli embriyo transfer edildi sizce hatali cikma olasiligi var mi?iki gun sonra tekrar yaptircagim testi
Canımmm, sakin ol önce dur bakalım belki daha çok minik oldukları için kanda çıkmamıştır ne kadr oldu transfer yapılalı ?

Kızlar hastanedeyim 2. Serumumu alıyorum pzrtesi söylemiştim zaten size adet sancısı gibi sancım vardı dünde öğlenden itibaren başladı belim özellikle 23.00 gibi hastaneye geldik nst de sancım çıktı ve kızım hareketsizdi serum verdi doktor . Hareket etmeye başladı kızım bniöde sancılarım azaldı.. Ama bildiğin adet sancım gibi ağrılıydı yani . 1 serum daha verilip nst bakılacak sancım biterse eve gönderilcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…