2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Her zaman değil ama ara ara feci bi ağrı oluyo ilk bebek olunca çok telaş yapıyorum 38. Hafta gidicem doktora çatı muayenesi yaparmı acaba hiç bişey demedi bununla ilgili
Bence doktoruna danış canım gerek görürse rahim ağzına uzunluğuna vs bakar

Canim hakkinda hayirlisi olsun. Insallah bi sikinti olmadan evine dönersin.

Merhabalar herkese,beta hcg degerim 1.70 ciktitup bebek benimkisi doktorum cok umutluydu cunku3 tane saglikli embriyo transfer edildi sizce hatali cikma olasiligi var mi?iki gun sonra tekrar yaptircagim testi
Transferden kaç gün sonra bhcg bakıldı? Kaç günlük embriyo transfer edilmişti? Hakkında hayırlısı olsun canım?

Arkadaşlar günaydın.

Benim kızım eskisi gibi hareket etmiyor sanki

Hareket var ama eskisi kadar sık değil. Dün NST'ye girdim. Yeterli hareket gördüğünü söyledi doktor. Ama o bile azdı. Daha önce hiç durmuyordu. Sonra ultrasonla bakıldı. Doktor uyuyor olabilir dedi. Ama ben 1-2 gündür eskisi gibi geceleri hareketlerine uyanmıyorum. Gün içinde de karnım kıpır kıpır olurdu. Şimdi o kadar olmuyor.

Sizde de hareketlerde azalma var mı?

Şu an 2.800 kg ve 49-50 cm boyunda. Başı yerleşmiş, iyice aşağıda.

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Şu gelen suyu da söyledin mi?

Benim doktorlara Ağrı'm var diyince e olacak tabi bunlar diyorlar ben o yüzden artık çooook kötü durumda olmadıkça hiç sesimi çıkarmıyorum
Ben de dun özellikle ilişkiden sonra duş vs. Çok agrım oldu.belim sırtım koptu ama normal geçer die teselli ettim simdi bişey kalmadı şükür.

Ama çok tırstım kızlar
Öyle bn normal doğurcam havalarım fıssds oldu :)))

Canım geçmiş olsun. Ben de bir kaç gündür eskisi kadar hareket hissetmiyorum diye korkmaya başladım. Normal doğuracaktım vs şu an hiç biri umrumda değil. Gel bugün alalım deseler hemen sezaryana gireceğim o kadar yani :) Senin de korkman normal tabiki. İnşallah her şey yolunda giderç

Canım ben de bazen hareketlerini az hissediyorum. Doktorum azalırsa gel dedi. Sabahtan yatana kadar hareketlerini say 10u geçiyorsa normal 10dan azsa normal değil gelirsin dedi. Sayarken her hareketini sayacakmışız aynı dakikada olsa bile

Yani bütün gün mü 10 hareket olacakmış? Ben biraz internetten hareket takibine baktım. Hatta aplikasyon var onu indirdim telefonuma. 1 saat içinde 10 hareket diyor orada. Hatta 2 saat olur da 10 hareket tamamlanmazsa doktorunuzu arayın diyor.

Canım benim doktorum sabahtan akşama kadar toplam 10 hareket dedi. Sen de doktoruna bi danış istersen canım

Gunaydin anneler :) bugun itibariye 33+4 olduk.. Koskocaman oldum agirlastim iyice.. Yururken sanki karnim daha da agirlasiyor ve asagiya baski yapiyor gibi hissediyorum, istemsizce bacaklarimi birbirine yapistiriyorum sanki bebegimi orda doguracakmisim gibi.. :) bir de bazen kasiklarimda cok keskin ve ani agrilar oluyor.. Sizlerde de var mi boyle agrilar?? Ben ne desem doktorun normal dedigi icin sormuyorum artik :) bu arada 32.haftada oglum 2000gr ve 40cm di, bu haftasonu kontrolumuz var bakalim kac cikacak olculeri..

Sokakta ters ters bakıyor herkes Bi gariplik var gibi Bi daha hiçbi hamileye bakmıcam utanıyormuş meğer başıma gelince anladım
32+da 1850 gr idik biz de maşallah kilonuza

Maşallah canım , artık alanı daralıyor... Bence çok endişelenilecek durum değil zaten doktorlar artık seni haftada bir çağırmaya başlarlar 37 olmuşsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…