- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.881
Bence ara danış gel derse gidersin canımIslaklık çok az arayım mı yine de canım
Bence doktoruna danış canım gerek görürse rahim ağzına uzunluğuna vs bakarHer zaman değil ama ara ara feci bi ağrı oluyo ilk bebek olunca çok telaş yapıyorum 38. Hafta gidicem doktora çatı muayenesi yaparmı acaba hiç bişey demedi bununla ilgili
Canim hakkinda hayirlisi olsun. Insallah bi sikinti olmadan evine dönersin.Kızlar hastanedeyim 2. Serumumu alıyorum pzrtesi söylemiştim zaten size adet sancısı gibi sancım vardı dünde öğlenden itibaren başladı belim özellikle 23.00 gibi hastaneye geldik nst de sancım çıktı ve kızım hareketsizdi serum verdi doktor . Hareket etmeye başladı kızım bniöde sancılarım azaldı.. Ama bildiğin adet sancım gibi ağrılıydı yani . 1 serum daha verilip nst bakılacak sancım biterse eve gönderilcem
Transferden kaç gün sonra bhcg bakıldı? Kaç günlük embriyo transfer edilmişti? Hakkında hayırlısı olsun canım?Merhabalar herkese,beta hcg degerim 1.70 ciktitup bebek benimkisi doktorum cok umutluydu cunku3 tane saglikli embriyo transfer edildi sizce hatali cikma olasiligi var mi?iki gun sonra tekrar yaptircagim testi
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın? Şu gelen suyu da söyledin mi?Kızlar hastanedeyim 2. Serumumu alıyorum pzrtesi söylemiştim zaten size adet sancısı gibi sancım vardı dünde öğlenden itibaren başladı belim özellikle 23.00 gibi hastaneye geldik nst de sancım çıktı ve kızım hareketsizdi serum verdi doktor . Hareket etmeye başladı kızım bniöde sancılarım azaldı.. Ama bildiğin adet sancım gibi ağrılıydı yani . 1 serum daha verilip nst bakılacak sancım biterse eve gönderilcem
Ben de dun özellikle ilişkiden sonraBenim doktorlara Ağrı'm var diyince e olacak tabi bunlar diyorlar ben o yüzden artık çooook kötü durumda olmadıkça hiç sesimi çıkarmıyorum
Ama çok tırstım kızlar
Öyle bn normal doğurcam havalarım fıssds oldu :)))
Canım ben de bazen hareketlerini az hissediyorum. Doktorum azalırsa gel dedi. Sabahtan yatana kadar hareketlerini say 10u geçiyorsa normal 10dan azsa normal değil gelirsin dedi. Sayarken her hareketini sayacakmışız aynı dakikada olsa bileArkadaşlar günaydın.
Benim kızım eskisi gibi hareket etmiyor sanki
Hareket var ama eskisi kadar sık değil. Dün NST'ye girdim. Yeterli hareket gördüğünü söyledi doktor. Ama o bile azdı. Daha önce hiç durmuyordu. Sonra ultrasonla bakıldı. Doktor uyuyor olabilir dedi. Ama ben 1-2 gündür eskisi gibi geceleri hareketlerine uyanmıyorum. Gün içinde de karnım kıpır kıpır olurdu. Şimdi o kadar olmuyor.
Sizde de hareketlerde azalma var mı?
Şu an 2.800 kg ve 49-50 cm boyunda. Başı yerleşmiş, iyice aşağıda.
Canım ben de bazen hareketlerini az hissediyorum. Doktorum azalırsa gel dedi. Sabahtan yatana kadar hareketlerini say 10u geçiyorsa normal 10dan azsa normal değil gelirsin dedi. Sayarken her hareketini sayacakmışız aynı dakikada olsa bile
Dinlenince geçiyor biçok ağrı çok şükürBen de dun özellikle ilişkiden sonraduş vs. Çok agrım oldu.belim sırtım koptu ama normal geçer die teselli ettim simdi bişey kalmadı şükür.
Canım benim doktorum sabahtan akşama kadar toplam 10 hareket dedi. Sen de doktoruna bi danış istersen canımYani bütün gün mü 10 hareket olacakmış? Ben biraz internetten hareket takibine baktım. Hatta aplikasyon var onu indirdim telefonuma. 1 saat içinde 10 hareket diyor orada. Hatta 2 saat olur da 10 hareket tamamlanmazsa doktorunuzu arayın diyor.
:)) çok heyecanlı yaa benim günüm ne Zaman netleşecek acaba :) sizin günlerle ben de kendime kendi çapımda tahminlerde bulunuyorumŞafak 24
Bana da 10 hareket demiştiCanım benim doktorum sabahtan akşama kadar toplam 10 hareket dedi. Sen de doktoruna bi danış istersen canım
Sokakta ters ters bakıyor herkes Bi gariplik var gibi Bi daha hiçbi hamileye bakmıcam utanıyormuş meğer başıma gelince anladımGunaydin anneler :) bugun itibariye 33+4 olduk.. Koskocaman oldum agirlastim iyice.. Yururken sanki karnim daha da agirlasiyor ve asagiya baski yapiyor gibi hissediyorum, istemsizce bacaklarimi birbirine yapistiriyorum sanki bebegimi orda doguracakmisim gibi.. :) bir de bazen kasiklarimda cok keskin ve ani agrilar oluyor.. Sizlerde de var mi boyle agrilar?? Ben ne desem doktorun normal dedigi icin sormuyorum artik :) bu arada 32.haftada oglum 2000gr ve 40cm di, bu haftasonu kontrolumuz var bakalim kac cikacak olculeri..
Maşallah canım , artık alanı daralıyor... Bence çok endişelenilecek durum değil zaten doktorlar artık seni haftada bir çağırmaya başlarlar 37 olmuşsun :)Arkadaşlar günaydın.
Benim kızım eskisi gibi hareket etmiyor sanki
Hareket var ama eskisi kadar sık değil. Dün NST'ye girdim. Yeterli hareket gördüğünü söyledi doktor. Ama o bile azdı. Daha önce hiç durmuyordu. Sonra ultrasonla bakıldı. Doktor uyuyor olabilir dedi. Ama ben 1-2 gündür eskisi gibi geceleri hareketlerine uyanmıyorum. Gün içinde de karnım kıpır kıpır olurdu. Şimdi o kadar olmuyor.
Sizde de hareketlerde azalma var mı?
Şu an 2.800 kg ve 49-50 cm boyunda. Başı yerleşmiş, iyice aşağıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?