- 24 Nisan 2014
- 781
- 1.170
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.861
Çok geçmiş olsun, iki üç hafta daha dursun bakalım aceleci kızın tatlım. Eve dönünce bizi de haberdar et durumundan olur mu..Kızlar hastanedeyim 2. Serumumu alıyorum pzrtesi söylemiştim zaten size adet sancısı gibi sancım vardı dünde öğlenden itibaren başladı belim özellikle 23.00 gibi hastaneye geldik nst de sancım çıktı ve kızım hareketsizdi serum verdi doktor . Hareket etmeye başladı kızım bniöde sancılarım azaldı.. Ama bildiğin adet sancım gibi ağrılıydı yani . 1 serum daha verilip nst bakılacak sancım biterse eve gönderilcem
Sağol canımÇok geçmiş olsun, iki üç hafta daha dursun bakalım aceleci kızın tatlım. Eve dönünce bizi de haberdar et durumundan olur mu..
Serum takılan tarafta elim şişti kocaman oldu
3. Serumu alıyorum
Açlıktan bayılcam bişi yedirmiyorlar
Neden anlamıyorum
Kurtulmak istiyorum burdan
Sen sansliymissin :)Bende dogum izni olayi yok stajyer avukatim normal stajim devam ediyor haziranda bitecek babamin yaninda staj yapiyorum zaten yapiyorum gorunuyorum yani daha dogrusu
Akikayi duydum gibi sanki daha once, sen soyleyince hatirlar gibi oldum
Annemler fln kestirir herhalde kurban
Ah bu kizlar aceleleri ne acaba gecmis olsun canim smdi nasilsin.Kızlar hastanedeyim 2. Serumumu alıyorum pzrtesi söylemiştim zaten size adet sancısı gibi sancım vardı dünde öğlenden itibaren başladı belim özellikle 23.00 gibi hastaneye geldik nst de sancım çıktı ve kızım hareketsizdi serum verdi doktor . Hareket etmeye başladı kızım bniöde sancılarım azaldı.. Ama bildiğin adet sancım gibi ağrılıydı yani . 1 serum daha verilip nst bakılacak sancım biterse eve gönderilcem
Bana yatis yapildiginda ben yemistim csnim hatta suan sana sabah kahvaltisi cktan gelmis olmali. Serum aldigin kolun bi iki gun agrir ama geciyoSerum takılan tarafta elim şişti kocaman oldu
3. Serumu alıyorum
Açlıktan bayılcam bişi yedirmiyorlar
Neden anlamıyorum
Kurtulmak istiyorum burdan
Hastane politikası gereği yedirmiyorlar canım, doğum olursa vs diye. Yanında kalan refakatçindan sana yiyecek kraker çorba vs vermesini isteyebilirsin.
Hiç stres yapma sabah ola hayrola.. Güzelce çıkavaksın inş.
alttan muayenem yapıldı açılmam yokBana yatis yapildiginda ben yemistim csnim hatta suan sana sabah kahvaltisi cktan gelmis olmali. Serum aldigin kolun bi iki gun agrir ama geciyo
Bildiğim doğum belgesi okula iletilir okulda hem izin işlemleri hem de çocuk yardımı gibi işlemleri mem den yapar.bir sorun isterseniz.ben de daha araştırmadim.biz emekli sandığına bagliyiz.Aaaa muhasebecime söylesem o yapar mı ?
Geçmiş olsun canım ... Artık bebişler Büyüdü çok paniklicek birşey kalmadı tabi şöyle 2-3 hafta daha dururlar inşaallah ... Şimdiki nst iyi çıkar inşaallah ...alttan muayenem yapıldı açılmam yok
Sancılarım var ama önmli değil artık dedi dr
Son serum bitsin bekliyorum
Karnımda öyle açtı ki aman allahım
Şuanda kahvaltı verdiler sonunda yani :))
Kendi dr mu beklicekmişim ilk nst sıkıntılıymış biraz bırakmıyorlar
8.30 a kadar burdayım yani
Ama çok tırstım kızlar
Öyle bn normal doğurcam havalarım fıssds oldu :)))
Çok geçmiş olsun cnm benim de adet benzeri sancim oluyor arada senin baya uzun mu durdu ondan mı gittin hastaneye ?alttan muayenem yapıldı açılmam yok
Sancılarım var ama önmli değil artık dedi dr
Son serum bitsin bekliyorum
Karnımda öyle açtı ki aman allahım
Şuanda kahvaltı verdiler sonunda yani :))
Kendi dr mu beklicekmişim ilk nst sıkıntılıymış biraz bırakmıyorlar
8.30 a kadar burdayım yani
Ama çok tırstım kızlar
Öyle bn normal doğurcam havalarım fıssds oldu :)))
Ben bağkurluyum canım ama bi arkadaş Yazmış doğumdan sonra evraklarla aile ve sosyal Müdürlüklerine gidecekmişiz... Çok heyecan Yaptım , kendi işimi yaptığım için devlete hep para ödedim hiç para almadım :)))Bildiğim doğum belgesi okula iletilir okulda hem izin işlemleri hem de çocuk yardımı gibi işlemleri mem den yapar.bir sorun isterseniz.ben de daha araştırmadim.biz emekli sandığına bagliyiz.
ben sosyal hizmetlerde çalışıyorum da ordan biliyorum canım.. bulunuğun ilçede sosyal hizmet merkezi varsa oraya başvuru yapıyorsun. ya da en yakın sosyal hizmet merkezine. hastaneden verilen doğum belgesi, annenin ve bebeğin kimliğiyle başvuru yapılıyor. illa senin gitmene gerek yok eşin falan da gidip başvurabilir. para ptt ye senin adına yatıyormuş. sgk'ya ise süt parası için gidiliyor sanırım o da 120 lira falan..Kızlar ben öğretmenim ilk bebem olcek. Ne yapmak lazım nereye başvurmak lazım bu bebek parası için.
tamam canım çok sağol aklımda bulunsun melek hnm. da..Su hospital da melek hanım var çok iyi doktor. Normal doğum sgk anlaşmalı 950tl. Özel için çok uygun. Kaçıncı haftada olduğunu aorun etmez kabul eder seni merak etme.
Gözünaydın canım çok sevindimBizde kontrolden geldiiik.. Moralim bozuktu uzun zamandır, bebegimi gordum cok mutlu oldum cok sukur. Cok tatliydi oglum agzi burnu ayni ben yaa. Herseyi haftasiyla uyumlu geldi. Onceden hep ilerde giderdi 10 gundurde kilo almiyordu çok uzulmustum ama hoca cok iyi korkma dedi sakinlestim biraz daha. 2450 kilomuz 47.5 boynumuz. Hersey normal dogum icin uygunmus. Sonraki kontrol 2 hafta sonra ins guzelce kilo alir oglusum.
Arkadaşlar 36. Haftadayım vajina ağrım var sizdede varmï bunu yaşayan normalmi acaba
Geçmiş olsun çıkarsın bıraZdan meraklanma ufak tefek sancılar normalmiş ya öyle diyorlarKızlar hastanedeyim 2. Serumumu alıyorum pzrtesi söylemiştim zaten size adet sancısı gibi sancım vardı dünde öğlenden itibaren başladı belim özellikle 23.00 gibi hastaneye geldik nst de sancım çıktı ve kızım hareketsizdi serum verdi doktor . Hareket etmeye başladı kızım bniöde sancılarım azaldı.. Ama bildiğin adet sancım gibi ağrılıydı yani . 1 serum daha verilip nst bakılacak sancım biterse eve gönderilcem
Belki doktor sezeryanda genelde spinali tercih ediyorsa ondan öyle demiş olabilirler. Ben sağlıkçıyım canım ilk doğumumda epidural sezeryan oldum bu doğumumda doktorum spinali tercih etti spinal sezeryan olucamDoktorum la değil ama fiyatı bilgilendirme servisiyle görüştüm. EpiDural normal doğumda yapılıyor. Sezeryan spinal dedi ben de şaşırdım .
Bende kalça kemik iliği ödemi oluştu yürüyemiorum ağridan ondan dolayı sezeryanSezeryanla olacak sanırım dogumun . Ben de randevu isticem. Sezeryan için . Korktuğum içim tercih etcem.sen neden sezeryan olacaksın. . Ben de istesem ay 10 gün sonraya mi verir . Ay çok heyecanli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?