2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çok geçmiş olsun, iki üç hafta daha dursun bakalım aceleci kızın tatlım. Eve dönünce bizi de haberdar et durumundan olur mu..

Serum takılan tarafta elim şişti kocaman oldu
3. Serumu alıyorum
Açlıktan bayılcam bişi yedirmiyorlar
Neden anlamıyorum
Kurtulmak istiyorum burdan

3. Serumu alıyorum
Neden anlamıyorum

Hastane politikası gereği yedirmiyorlar canım, doğum olursa vs diye. Yanında kalan refakatçindan sana yiyecek kraker çorba vs vermesini isteyebilirsin.
Hiç stres yapma sabah ola hayrola.. Güzelce çıkavaksın inş.

Sen sansliymissin :)

Ah bu kizlar aceleleri ne acaba gecmis olsun canim smdi nasilsin.

3. Serumu alıyorum
Neden anlamıyorum
Bana yatis yapildiginda ben yemistim csnim hatta suan sana sabah kahvaltisi cktan gelmis olmali. Serum aldigin kolun bi iki gun agrir ama geciyo

Hastane politikası gereği yedirmiyorlar canım, doğum olursa vs diye. Yanında kalan refakatçindan sana yiyecek kraker çorba vs vermesini isteyebilirsin.
Hiç stres yapma sabah ola hayrola.. Güzelce çıkavaksın inş.
Bana yatis yapildiginda ben yemistim csnim hatta suan sana sabah kahvaltisi cktan gelmis olmali. Serum aldigin kolun bi iki gun agrir ama geciyo
alttan muayenem yapıldı açılmam yok
Sancılarım var ama önmli değil artık dedi dr
Son serum bitsin bekliyorum
Karnımda öyle açtı ki aman allahım
Şuanda kahvaltı verdiler sonunda yani :))
Kendi dr mu beklicekmişim ilk nst sıkıntılıymış biraz bırakmıyorlar
8.30 a kadar burdayım yani
Ama çok tırstım kızlar
Öyle bn normal doğurcam havalarım fıssds oldu :)))

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Geçmiş olsun canım ... Artık bebişler Büyüdü çok paniklicek birşey kalmadı tabi şöyle 2-3 hafta daha dururlar inşaallah ... Şimdiki nst iyi çıkar inşaallah ...

Çok geçmiş olsun cnm benim de adet benzeri sancim oluyor arada senin baya uzun mu durdu ondan mı gittin hastaneye ?

Bildiğim doğum belgesi okula iletilir okulda hem izin işlemleri hem de çocuk yardımı gibi işlemleri mem den yapar.bir sorun isterseniz.ben de daha araştırmadim.biz emekli sandığına bagliyiz.
Ben bağkurluyum canım ama bi arkadaş Yazmış doğumdan sonra evraklarla aile ve sosyal Müdürlüklerine gidecekmişiz... Çok heyecan Yaptım , kendi işimi yaptığım için devlete hep para ödedim hiç para almadım :)))

Kızlar ben öğretmenim ilk bebem olcek. Ne yapmak lazım nereye başvurmak lazım bu bebek parası için.
ben sosyal hizmetlerde çalışıyorum da ordan biliyorum canım.. bulunuğun ilçede sosyal hizmet merkezi varsa oraya başvuru yapıyorsun. ya da en yakın sosyal hizmet merkezine. hastaneden verilen doğum belgesi, annenin ve bebeğin kimliğiyle başvuru yapılıyor. illa senin gitmene gerek yok eşin falan da gidip başvurabilir. para ptt ye senin adına yatıyormuş. sgk'ya ise süt parası için gidiliyor sanırım o da 120 lira falan..

Gözünaydın canım çok sevindim

Geçmiş olsun çıkarsın bıraZdan meraklanma ufak tefek sancılar normalmiş ya öyle diyorlar

Doktorum la değil ama fiyatı bilgilendirme servisiyle görüştüm. EpiDural normal doğumda yapılıyor. Sezeryan spinal dedi ben de şaşırdım .
Belki doktor sezeryanda genelde spinali tercih ediyorsa ondan öyle demiş olabilirler. Ben sağlıkçıyım canım ilk doğumumda epidural sezeryan oldum bu doğumumda doktorum spinali tercih etti spinal sezeryan olucam

Sezeryanla olacak sanırım dogumun . Ben de randevu isticem. Sezeryan için . Korktuğum içim tercih etcem.sen neden sezeryan olacaksın. . Ben de istesem ay 10 gün sonraya mi verir . Ay çok heyecanli
Bende kalça kemik iliği ödemi oluştu yürüyemiorum ağridan ondan dolayı sezeryan şafak sayiyorum hala çanta manta yok ortada hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…