2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sokakta ters ters bakıyor herkes Bi gariplik var gibi Bi daha hiçbi hamileye bakmıcam utanıyormuş meğer başıma gelince anladım
32+da 1850 gr idik biz de maşallah kilonuza
Gercekten utaniyor insan, bir de herkes erkek mi diye soruyor illaki, one dogru koskocaman bir gobegim oldu. Sizin bebeginize de masallah, bizim oglumuz babasina cekmis, doktor bile ayni babasina benziyo dedi hayretle :) babamiz 1.90boyunda 90kilo.. 4600 gr dogmus. O kadar olmasa da herhalde 4000gr yakin bir bebek olur diye tahmin ediyorum..

cnm + olarak süt parası da 122 TL bunu da unutma almayı.

Cnm bnmkide ayni ama dusunsene karnimz ne kdr ki nasil hareket etsnler su aralr sadece eger o en ufak bacagini kinildatsa tuvete kosar oldum

Reactions: 9ay
Canım benim doktorum sabahtan akşama kadar toplam 10 hareket dedi. Sen de doktoruna bi danış istersen canım
Bir sonraki gittiğimde sorayım. Sabahtan akşama kadarsa çok iyi. O kadar kıpırdıyor çünkü.

Maşallah canım , artık alanı daralıyor... Bence çok endişelenilecek durum değil zaten doktorlar artık seni haftada bir çağırmaya başlarlar 37 olmuşsun :)

Evet canım çok şükür. 1 hafta sonra yeniden randevu verdi. Sonra da 3 günde bir NST. Bu haftalarda NST'nin 1 haftalık geçerliği olıuyor dedi. 38'den sonra 3 gün. Yani sanırım 1 hafta rahatsız. Ama ben sabahı rahat edemedim. Sanırım aşamıyorum bir türlü ilk kaybımı. Arada böyle hortluyor korkularım.

Cnm bnmkide ayni ama dusunsene karnimz ne kdr ki nasil hareket etsnler su aralr sadece eger o en ufak bacagini kinildatsa tuvete kosar oldum
Evet canım haklısın. NST'de büyük bir hareket yaptı. Sancı göstergesi 50'lere çıktı. Aslında sancı yok. Sadece o kadar gergin ki rahim, ben bile kasılıyorum o hareket ederken. Yinede kıpır kıpır olmasını özledim

Kızlar çok hastayım doktor kontrolüne gittikten sonra hastaneden mikrop kaptık eşimde ben de grip olduk şaka gibi

Geçmiş olsun canım. Ihlamur iç bolca ve yat hemen. Bir de propolis çok iyi geliyor eğer doğalını bulabilirsen.

Bu sebeple hastaneye gitmek en sevmediğim şey. Hastanelerde asansör boşsa binmeye çalış doluysa da maske tak. Hiç bir yere dokunma. Gelir gelmez üstünü yıkanmaya at ve elini yıka. Ben eğer kalabalık bir hastaneye gidiyorsam ve gideceğim yere varana kadar hastaların arasından geçeceksem maske takıyorum.

Kızlar merhaba..
Bugün çatladığımı gördüm sol alt kısımdan.. oysaki yağlanıyordum da.. niye böyle oldu ki ya daha çok çatlarmı acaba iki üç çizgi var kısa kısa ama.. şuandan itibaren ne yapabilirim..

Niye sezaryen olmuş demedi mi peki

Sağol canım ıhlamur içebiliyor muyuz ?

seninle doğum tarihimiz aynı görünüyor :) benimde yürüdüğümde karnım sertleşiyor. içimden şu güzel havalarda sahile inmek, gezmek geçiyor ama fazla yürüyemiyorum nefes nefese kalıyorum. kasıklardaki ağrı bende de var. leğen kemiğim çok fena ağrıyor geceleri. haftasonu benimde kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek

İlk defa van depreminde İlksan dan deprem yardımı almıştım, birde evlenince yine İlksan dan evlilik yardımı almıştım. Alışkın olmadığımız şeyler gerçektende. Keşke devlet yardımını daha çok hissedebilsek.vergi vermekten Anamız ağlıyor

Sen ara ara tatli ye sirt ustu uzan :) belki gene tepinir

Reactions: 9ay
Geçmiş olsun canım Van depreminden sonra , bizim meslek odası proje ve uygulama hatalarını yerinde Görelim diye götürmüştü gerçekten çok kötü , Allah bir daha göstermesin öyle acıları... Sorma o konuda o kadar dertliyim ki , devlet benden çok kazanıyor ...

Başvurular doğumdan sonra yapılıyor, hastaneden alınan doğum kağıdı, bebeğin nüfus cüzdanı ve bizlerin nüfus cüzdanı yeterli oluyor. ama başvurular doğum olmadan yapılamıyor, neye göre para alacaksın, elinde bir doğum kağıdı olmalı ki devlet sana buna yönelik para versin. Arkadaşım Doğumdan hemen sonra bir kaç gün içinde başvurdu. Başvurunun da süresi varmış. SGK ya gitti hemen bebeğin evraklarıyla. Hesabına yatırdılar parayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…