2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Evdeki hesap çarşıya uymadı eşim doğum parası biriktiremedi

Eşime dedim ailen ödese olmaz mı diye

Onlar da madem ödeyemeyecekseniz devlette doğum yap mantığındalar hatta daha ileri gidip çocuk yapmasaydınız diyecek kafada insanlar eşim ben doğum parası gönderin dersem madem ödeyemeyecen cocuk yapmasaydın derler diye bizzat kendisi söyluyor

Ben medicana hastanesinde doğum yapmak istiyorum

Siz olsanız napardınız?
Eşimin ailesi bir çorap bile almadı bebeğime bu arada hiç de sormazlar muayene parasını nasıl ödüyosunuz ne yaptınız nasıl yaptınız neyle yaptınız vs

Kürtaj olduğumda da medicanada olmuştum o zaman da hiç sormadılar babam ödedi kürtaj parasını

Şimdi doğumu da babam ödeyecek eşim ödeyemediği ve ailesi ödemediği için

Siz olsanız zorunuza gitmez miydi? Ne bileyim eşimin ailesinin madem öyle evlenmeyeydiniz mantıgı madem öyle cocuk yapmayaydınız mantıgı..

Kızlar merhabalar? Bizde herşeyimizi bitirdik sayılır benim bi kapı süsü kaldı , alt açmayı yaptırdım ... Kapı süsünde kararsız kaldım ... Güvendiğiniz düzgün işçilik yapacak bir tanıdığınız var mı ? Benim arkadaşlar hep Eminönü'nden almışlar kendileri süslemişler , maalesef ben 9 ay yattığım için böyle birşey yapamadım:KK43:
Ne kadar şık olmuş tütütü maşallah güzel günlerde kullanın

kızlar ya bugun karnım belim fenaydı akşama ancak geçti. öyle sancı gibi de değildi. doktora da gitmedim o yüzden.

Onlar da madem ödeyemeyecekseniz devlette doğum yap mantığındalar hatta daha ileri gidip çocuk yapmasaydınız diyecek kafada insanlar eşim ben doğum parası gönderin dersem madem ödeyemeyecen cocuk yapmasaydın derler diye bizzat kendisi söyluyor

Siz olsanız napardınız?
Eşimin ailesi bir çorap bile almadı bebeğime bu arada hiç de sormazlar muayene parasını nasıl ödüyosunuz ne yaptınız nasıl yaptınız neyle yaptınız vs

Kürtaj olduğumda da medicanada olmuştum o zaman da hiç sormadılar babam ödedi kürtaj parasını

Siz olsanız zorunuza gitmez miydi? Ne bileyim eşimin ailesinin madem öyle evlenmeyeydiniz mantıgı madem öyle cocuk yapmayaydınız mantıgı..
Keşke hiç ailesine söylemeseydi eşiniz canım zaten baştan bişi yapmamışlar şimdi mi yapacaklar
Birde madem yapmıyorlar dilleri neden çıkıyor yani
Ne kadar ki doğum ücreti
Fazla bişi değilse kredi çeksin eşin zaten çocuğa gelen takılarla kapatabilirsiniz bence
Bide bileziğin var mı düğünden kalan

Siz olsanız napardınız?

Seni Nasıl anlıyorum çünkü Aynı durumu yaşıyoruz Can'ım şurda 3 hafta kaldı bir lira faydalarını görmedim. Nasıl utanmıyorlar yüzüme bakabiliyorlar anlamıyorum. Bir şeye ihtiyacınız var mı diye Nasıl sormaz insan. Kendi annemin babam hiç hesap yapmıyor ne lazımsa koşuyorlar resmen. Eşim de mahcup oluyor kendi evlatlarını mahcup ettiklerinin farkında değiller mi bilmiyorum. Ellerinde olmasa anlarım hiç takılmam ama kirli çıkı derler ya öyle sallasan trilyon dökülür ama benim babam varken onlarınki biriksin dursun. Gözümden iyice düştüler. Sadece benim değil eşim de farkında Bi yanlışlık olduğunun. Anneler gününde telefon dahi açmadım. Anne olsaydı Bi patik Bi şapka alıp gelseydi. 'Allah sağ salim elinize kavuştursun' diyor bu kadar çocukla alakası bu cümleden ibaret Allah razı olsun diyorum ben de. Vesselam boşver Can'ım yanımızda olanlar yeter. Ben doğum masrafımı da kendim karşılayacağım birikmiş paramdan nasipse. Sen de devlet hastaneleri kötü diye takılma benim birçok arkadaşım devlette doğum yaptı Allah'ın izniyle hiç sorun olmadı. Çok sağlıklı doğumun bebeğin olacaktır nerede yaparsan yap.

Siz olsanız napardınız?

Canım geçmiş olsun ... Eşine de çok yüklenme onun zaten kaç aydır içi içini yiyordur, bebekler nasipleriyle gelir , eşinin ailesinin öküzlüğünü eşine yükleme ,ilerde daha çok sorun oluşturur, burada ÇOĞU arkadaşımız Kv - kp aynı konudan muzdarip , bizimkilerde arayıp sormadılar ...
ben olsam devlet hastanesinde doğum yapardım ... Devlet hastanesindede özel odalar var ,zaten bir yada 2 gece kalacaksın ... Baba'nın tanıdıkları varsa devlet hastanesinden özel oda ayarlamasını rica edebilirsin ...

Merhaba haziran anneleri bende sizler gibi haziran annesi olucaktim ama oglum erken davrandi 36+6 sali sabahi suyum geldi hemen hastaneye gittik 5 saatlik suni sanci verildi ama acilma olmadi ve kalp atislari azaldigi icin sezaryan dogum yaptim oglum iyi cok sukur 44 cm 2.700 gr dogdu simdi evinde misil misil uyuyor darisi sizlerin basina insallah zamaninda saglikla kavusun evlatlariniza :KK46::KK19:
Çok sevindim Can'ım hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıkla büyüt

Keşke hiç ailesine söylemeseydi eşiniz canım zaten baştan bişi yapmamışlar şimdi mi yapacaklar
Birde madem yapmıyorlar dilleri neden çıkıyor yani
Ne kadar ki doğum ücreti
Fazla bişi değilse kredi çeksin eşin zaten çocuğa gelen takılarla kapatabilirsiniz bence
Bide bileziğin var mı düğünden kalan

Esim ailesine soylemedi canim ztn soylersen boyle boyle derler diyor

bilezigim fln var da babam ben varken ne diye bozdurcaksin deyip bozdurmama izin vermez esimin de su an durumu olmadigini biliyorlar hani parayi nerden buldunuz dediklerinde bilezik bozdurdum dersem babam kizar bu sefer

Seni Nasıl anlıyorum çünkü Aynı durumu yaşıyoruz Can'ım şurda 3 hafta kaldı bir lira faydalarını görmedim. Nasıl utanmıyorlar yüzüme bakabiliyorlar anlamıyorum. Bir şeye ihtiyacınız var mı diye Nasıl sormaz insan. Kendi annemin babam hiç hesap yapmıyor ne lazımsa koşuyorlar resmen. Eşim de mahcup oluyor kendi evlatlarını mahcup ettiklerinin farkında değiller mi bilmiyorum. Ellerinde olmasa anlarım hiç takılmam ama kirli çıkı derler ya öyle sallasan trilyon dökülür ama benim babam varken onlarınki biriksin dursun. Gözümden iyice düştüler. Sadece benim değil eşim de farkında Bi yanlışlık olduğunun. Anneler gününde telefon dahi açmadım. Anne olsaydı Bi patik Bi şapka alıp gelseydi. 'Allah sağ salim elinize kavuştursun' diyor bu kadar çocukla alakası bu cümleden ibaret Allah razı olsun diyorum ben de. Vesselam boşver Can'ım yanımızda olanlar yeter. Ben doğum masrafımı da kendim karşılayacağım birikmiş paramdan nasipse. Sen de devlet hastaneleri kötü diye takılma benim birçok arkadaşım devlette doğum yaptı Allah'ın izniyle hiç sorun olmadı. Çok sağlıklı doğumun bebeğin olacaktır nerede yaparsan yap.

Durumlarimiz epey benziyor canim bu devrin erkek aileleri de bir tuhaf ne evlenirken ustlerine duseni yapiyorlar ne evlendikten sonra

Benimki iki haftada 130 gr artmıştı :KK43: üzülüyorum ya . İnşallah sağlıklı mutlu gelir minnakm
Canım üzülme moralini iyi tut ondan öncede bnm az almıştı inan sağlıklı olsunlar kilo önemli değil hiç önemli olan orda iyi mi o . Doğuncada alır.
Ben hiç düşünmemiştm sonradan.

Canım geçmiş olsun ... Eşine de çok yüklenme onun zaten kaç aydır içi içini yiyordur, bebekler nasipleriyle gelir , eşinin ailesinin öküzlüğünü eşine yükleme ,ilerde daha çok sorun oluşturur, burada ÇOĞU arkadaşımız Kv - kp aynı konudan muzdarip , bizimkilerde arayıp sormadılar ...
ben olsam devlet hastanesinde doğum yapardım ... Devlet hastanesindede özel odalar var ,zaten bir yada 2 gece kalacaksın ... Baba'nın tanıdıkları varsa devlet hastanesinden özel oda ayarlamasını rica edebilirsin ...

Ben doktor ve hastane degistirmek istemiyorum ya benim zoruma giden iste esimin ailesinin tavirlari bi de baska sehirde yasiyorlar maddi manevi her yonden cok ilgisizler bir de ayaklarina gitmedik mi gelmiyosunuz diye laf ediyolar cocuk icin hem hocbir sey yapmadilar hem de dogduktan sonra o sehre gitmezsek bu seferde bayramda seyranda gelmediniz diyecekler oh ne guzel is yaaa

kızlar ya bugun karnım belim fenaydı akşama ancak geçti. öyle sancı gibi de değildi. doktora da gitmedim o yüzden.
Canım sende doktordun galiba dimi ? Dikkat et kendine ... Doktorların başına daha çok Şeyler geliyor ... Benim çok yakın arkadaşım hergun hastanede bir kan aldırıp tsh hormonuna baktırmamış 2 çocuk doğurdu , kiloları veremeyince benim Zorumla hormon testi yaptırdı tsh hormonu olması gerekenden baya yuksek çıkmış , bu bebeleri iyi doğurmuşsun diye gülüşüyoruz ama dikkat etmek Lazım ...

Esim ailesine soylemedi canim ztn soylersen boyle boyle derler diyor

bilezigim fln var da babam ben varken ne diye bozdurcaksin deyip bozdurmama izin vermez esimin de su an durumu olmadigini biliyorlar hani parayi nerden buldunuz dediklerinde bilezik bozdurdum dersem babam kizar bu sefer
Anladım canım seni üzen asıl şey para değil eşinin ailesinin tavırları
Bu günlerin en mutlu olman gereken zamanlar o yüzden takma
Düşmez kalkmaz bir allah kimin ne olacağı bilinmez
Hem çocuk rızkıyla gelir
Allahtan böyle ailen var ki arkandalar
Allah yardımcımız olsun hepimizin canım

Back
X