2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
neyse canım geçmiş gitmiş çok şükür ondan çıkmış olsun. sen sadece bebeğine organize ol. son zamanlarımız çok şükür.
Evet doktor ilerleme olmasa alırız bebeği demişti. Ben de o günden beri bi doğum havasına girdim.. bitti gözüyle bakar oldum

Mouse esime 2.500 deyince oha ailem nasil odesin dedi ona da sinir oldum

Ben teee 8 ay once de bak bu hastanede dogum 2.500 müş diyordum hic oha fln demiyodu 8 aydir ara ara dogum parasini hatirlattim hic oha demedi ailesi soz konusu olunca ohaa benim babam odemesi soz konusu olunca oha degil

Ucaatci herif sinirimi bozdu

Siz hangi sütü iciyosunuz . Ne nasıl bişi alıyim. Günlük süt aldım bimden döktüm bugün bozulmuş. Tamamdır bu haftada öyle deneyim. Sabahları mi nezaman iceyim . 3 unu birden mj yicem
Ben normal pastorize süt alıyorum canım pınar süt falan
Sabahları iki tane haşlanmış yumurtanı ye kahvaltıda ,
Öğlen bir avuç ceviz bir muz bir bardak süt koy iç tadlarıda güzel oluyor birlikte
Akşam çay saatinde de çay içme mümkünse ya da az iç yine bir avuç ceviz muz bir bardak süt iç
Geceleri de yanına şişe yada bardak süt al yatmadan iç soluna yat
Ben öyle yapıyorum iki haftada benim 500 gr a yakın almıştı bebeğim çok düzenli yapmıyorum ben ama düzenli yapsam daha çok kilo alırdı. Birde sen kaç kilo doğmuşsun ?

Madem eşin bu tepkiyi veriyor bırak kendi bulsun parayı babandan hiç alma canım valla bak

Canım , ben denedim bebeğimin herşeyi bir hafta önde , midesi ve kilosu 1 hafta geride 18. Haftadan beri ... Muz-süt-ceviz - Fındık - badem - yumurta - pekmez çok yedim 26. Haftadan beri , kendime kilo aldım bebek hala 1 hafta geriden geliyor , kafasına göre takılıyor bana da doktorum , bebek kendisine ne lazımsa senden alır zaten senin ileriki safhada güçlü olabilmen için Yemen gerekiyor Demişti , şu an hergun köy yumurtası yemekten alerji oldum 3 gündür yumurta yemiyorum :))) Fındık ceviz badem kuru üzüm tüketebildipin kadar tüket ama canım , Bebeğin beyin Gelişimi için çok faydalı ...

emy0364 m_rv_ @diefraunamense Mouse

Bu arada kizlar benim kardesim rahmetli oldugu icin (2 kardestik) ve bende de aritmi var daha once ameliyat masasinda kalbim durdugu icin ailem cok hassas kurtaji bile prof. a yaptirdik genel anestezi olcak ya kalbim durursa diye bir de kan pihtilasmasi var iste dogum da sezaryen olacak ailem bu prof a ve bu hastaneye ameliyat olmazsam ölür ölür dirilir

kızlar normal doğum yapmak isteyenler....
kolay doğum yöntemleri araştırsak da burda paylaşsak.
ben çok heyecanlanıyorum doğumu düşündükçe.
inşallah bi sıkıntı çıkmazda son dakka normal doğum yapabilirim..

aaa ciddi mi aritmi varsa bencede prof yapsa iyi olur. babandan yardım alıp sonra ödeyebilir eşin..

Kv ve kp doguma gelecek mi cok merak ediyorum:) incileri dökulur:)
Gelirler ... Hemde senden önce bebeği Alıp öperler ... Beni düşündüren lohusa dönemimde bende kalmak ister mi yemek yapmaz temizlikle Alakası yok ... Ufff napıcam ben ? Yine strese girdim ... Rüyamda bazen kucağında tutuyormuş, sonra düşürürken görüyorum

Senin yerinde olsam babama odetmezdim kredi çekerdim eşimle birlikte öderdim.erkek aileleri işin kolayıni bulmuş hep kız aileleri böyle ilgili alakali cefakar oluyor

Başın Sağolsun canım , ailen pimpiriklenmekte HAKLI , böyle bir durumda profa ameliyat olman daha Güvenilir ... Allah yardımcın olsun canım ... Eşin kaç Yaşında bu arada?

Eşinin ailesinin durumu kötü mü canım? Ondan öyle tepki vermiştir. Bir de önceki yazdıklarından da anladığım kadarıyla birçok konuda baban maddi destek sağlamış sanırım. O yüzden eşin bu duruma alışmıştır onların ödemesi ohalık değildir ona göre :)

Siz hangi sütü iciyosunuz . Ne nasıl bişi alıyim. Günlük süt aldım bimden döktüm bugün bozulmuş. Tamamdır bu haftada öyle deneyim. Sabahları mi nezaman iceyim . 3 unu birden mj yicem
Canım marketlerdeki günlük süte güvenme , organik süt diye satılanlarada güvenme ... Bir kere organik süt aldım saman çıktı içinden :))) çok organik oldu cidden :))) alabiliyorsun köy sütü al , ben içemiyorum köy sütünü kokuyor , pastörize sütlerde de şokladıklatı için vitamini sıfıra iniyormuş ... Yinede pastörize süt içiyorum , ama köy sütünüze Sütlü tatlı yapıyor annem , tavukgöğsü Kazandibi Sütlaç falan

Senin yerinde olsam babama odetmezdim kredi çekerdim eşimle birlikte öderdim.erkek aileleri işin kolayıni bulmuş hep kız aileleri böyle ilgili alakali cefakar oluyor

Katiliyorum canim. Kendi ogullarini bizden cok dusunmuyorlar. Bizimkide yardim etmez birde ustune o eksik bu eksik onuda al bunu en guzelini al der :) oglum nasil alcan demez. Ben tam tersi az olsun kimseye muhtaç olmayalim diye dusunurum. Gebeligimin 6.ayinda benim babam 150 bin para verdi peşinat yapin ev alin cocuk geliyo aldiniz aldiniz yoksa kiradan kurtulamazsiniz cocuk buyugunce masrafi cok olur diye. Bizde uzerine kredi cektik ufak bir ev aldik çok sukur. Kv burnumdan getirdi. Nie bu kadar ufak ev almisiz. Diorum ki anne bak ben calismicam tek maasla bu adam nasil yüklü kredi odesin birde evi gecindirsin. Dunya mali bu onemli olan kalp kirmamak . Rabbim kabrimizi genis eylesin dedim bende ne diyim.

Herkezde ne doluymus benim gibi :)

Amannnn bosverelim Rabbim evlatlarimizi saglikla kucagimiza alip buyutmeyi nsp etsin hepimize. Ben yavrumu 5 sene bekledim

Haziran anneler Ortak sorunu belli oldu :) ben maddi olaydan vazgeçtim zaten kayinvalidenin durumu pek iyi değil ama manevi desteği çok isterdim arasın sorsun ilgilensin ama.nerdeee Hayır kendi kızları hamile olsa saat başı ararlar.ben de torun veriyorum kızı da torun veriyo ama niyeyse gelinin yaptığı çocuk sayılmiyo:)

aaa ciddi mi aritmi varsa bencede prof yapsa iyi olur. babandan yardım alıp sonra ödeyebilir eşin..

Bakalim insaallah bi yerden para gelir elimize

Kalmaz umarim cnm ya bu kv ler bir de is yapmaz yardim etmez ya hepsi mi ayni olur :)

Ah cnm krediye karsiyim ben ya evet hep kiz aileleri fedakar cefakar oluyor

Başın Sağolsun canım , ailen pimpiriklenmekte HAKLI , böyle bir durumda profa ameliyat olman daha Güvenilir ... Allah yardımcın olsun canım ... Eşin kaç Yaşında bu arada?

Esim 25 yasinda canim

Evet cnm aynen oyle, siz ne durumdasiniz medicanada mi dogum uapacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…