2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Haklısın canım. . eşin alışmış ailenin destek olmasına ama sıkma canını gülsima'yı düşün o da üzülür sonra..

Keşke arasa Mutlu olcam o Zaman inan ki merak ediyor beni diye sevinirim yani kendimce bu kadar da saftiriğim

Bence moralle çok alakası var. Eşim bir haftalığına şehir dışına gittiğinde hiç büyümedi benim de bebeğim üzüntümden. İyi ve güzel şeyler düşünmeye çalış

Bana da aynısını dedi hiçbir şey yapamazsın alacağı varsa her türlü alır dedi ama sen yine de et ye süt iç meyve ye fındık badem de önemli

Ay neler dicem de kocama aşkımdan susuyorum sen de idare et boşver

Bu mesajı görünce allahım ben mi yazdım falan dedim :) aynı durumdayız ama ben bu kadar salağa yatılmasının taraftarı değilim artık hiç birşey yapma herşeyi bekle konusu açılırsa söyleme niyetindeyim kimseye ihtiyacımız yok şükür ama sezarın hakkı sezara iyiliği olmayanın varlığıda olmayıversin :) bir de tam aksiymiş çok büyük faydaları varmış gibi davranıyolar ya anlamıyorum sen nasıl dayanıyorsum canım aklım almıyor :) 24 saat yol çekiyorm bi de.

Son düzenleme:
PembeLokum bence riske girme canım. Doğumda nerde rahat olacaksan orayı tercih et. Eğer babanı sıkıntıya sokmayacak bir meblağ ise başka birşey düşünme. Doğumdan sonra da birkaç defa herkesin içinde "babam olmasaydı napardım" babam sağolsun dersin için rahatlar:) eşin zaten kaçınılmaz birçok masraf yapacak bu sene haberi yok :)

Biz aynı mahalledeyiz kpederim benim hamile halimi görmüş değildir hala o derece düşün uzaklığı :)

Hayati tehliken varken millet ne kadar rahat işte kimsenin umrunda olmuyorsun ne varsa anada babada var.

Siz hangi sütü iciyosunuz . Ne nasıl bişi alıyim. Günlük süt aldım bimden döktüm bugün bozulmuş. Tamamdır bu haftada öyle deneyim. Sabahları mi nezaman iceyim . 3 unu birden mj yicem
Sek günlük süt içiyorum ben lezzetini seviyorum. Günde 2-3 bardak içiyorum çiğ fındık badem yiyorum

Beğenmediysen destek olsaydın daha iyisini alsaydık demek geçiyor içten ama sesini çıkaramıyorsun

Ben devlet hastanesinde ki ebelere çok güveniyorum doktorsuz özelde doğum yapmaktansa eşime diyorum beni oraya götür hemen annemden yaşlı kaç doktor tecrübesinde kaç doğum yaptırmış ebeler var özel hastanede yeni mezunlar atanamayanlar büyük hastaneleri dışarıda turuyorum ama olurda dr yetişemezse falan korkumuyor değilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…