- 30 Eylül 2015
- 743
- 1.112
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #36.201

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolun kizlar sabah belki bebegim benimle olacak belkide vazgececek gelmekten hakkimizda hayirlosizeyzey3428 canm kolay doğumlar diliyorum sana dualRmz seninle uzun yazmdm şimdi ama kendine bebişe dkkt et
@ruhumAsya ve @fbtl kızlar bebekleriniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi, vatana millete hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin. normalde sık yazmayan bir veya iki arkadaş daha doğurdum diye yazmıştı, unuttum ya nicklerini kızlar sizlerin de bebekleriniz hayırlı olsun, güzel dileklerim sizler için de geçerli.
kontrolden gelen arkadaşlar maşallah barekallah bebişlere.
zeyzey3428 Doğum iyice yaklaşınca ya su gelir ya sancı birazcık artar anlarsın inş sıkıntı etme. Rabbim nasıl old anlamadan sağlıklı bir şekilde, kolayca pırt diye doğurup kurtulmayı nasip etsin inş
Cnm ya kokusuz aslnda zararinolmaz ama evin kacnci kat butun bina ilaclanp snn ev ilaclanmazsa snden cikar hepsiKızlar apt ilaclanacakmis ve tabiki evler de ben zararı olur belki diyorum istemiyorum demeyi düşünüyorum ama yazın da böcekler içinde kalmiyim diyorum :) sizce de zararli midir
Canım fl yi 22. Haftadan sonra 7 yle çarpmıyor benim doktorum , doğru sonuç vermez diyor , ultrasonda bakarken sana yaklaşık olarak şu kadar cm demesi Lazım doktorunun , bebeği seçtiği zaman kilo ve boy otomatik çıkıyor , ekranı takip edersen görebilirsin :)
Et canım, kendi arabanın firmasını ara istersen, belki onların önerdiği bir marka vardır veya kendi ürünleri. Hiçbirşey uymazsa kendin yumuşak pofuduk bişeyler yapıp üzerini müslin gibi birşeyle örtüp uydurabilrsin belki. Aslında onlar standart oluyordu, yine sabah sevi bebeyi de ara istersen, belki başka bir çözüm sunarlar, bilemedim şimdi..
Ben en son kattayim cnm netten baktım hamileler ilaçlanan apartmanda bile durmasın yazıyoCnm ya kokusuz aslnda zararinolmaz ama evin kacnci kat butun bina ilaclanp snn ev ilaclanmazsa snden cikar hepsi
Ailen yada kayınvaliden yakınsa onlarda kalın birazcık.. Olmadı otelde yada illa bir tanıdık vardırBen en son kattayim cnm netten baktım hamileler ilaçlanan apartmanda bile durmasın yazıyonapcam bilemedim yaa
Regl olmadsn once yunurtladiginda beyaz sivi gelir ya yogun kivamli yapis yapis oyleydiSabahki gelen akinti nasildizeyzey3428
Sagol canim :) inslalah ilk bebegimiz olcak.zeyzey3428 aklım sende kaldi ne yapti nasil acaba bi bakayım dedim. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin inşallah sabah ola hayr ola. Dün tarif ettiğin akintiyi ben de yaşadım ama tik yok bende bilemedim ilk kizim 37. haftada gelince ufaklik da öyle olur mu diye beklemiyor değilim hani :)
İlk bebeğin değil mi takdir ettim seni maşallah canım benim yaklasimini düşüncelerini inş hayirlisi ile kucağına alırsın
Cnm oki gecedir bnde ayniyim burnm tikaniyo genzim akiyo kalktm smdi zencefil limon ictm ama yk hc bsy fayda vermiyoŞu an saat 04:38 ve ben uyuyamiyorum saat 12 de yattım saydim bu 8.Uyanışım. 3 aylıkken uyku problemi başladı bende alerji ve burun tikanikligi ile geceler zehir oldu bana.şu an alerji hapi kullanıyorum. Şeker de cikti bende.neyse ilaca başladığım sıralar ben diyet te yapmaya başladım ve uyumaya da başladım hepsi 10 gün sürdü uykusuzluk tekrar başladı. Bu arada hamileligimin basindan beri agiz kurulugu ve geniz akintim var yani her uyanisimda gidip geniz akintisini temizlemek zorundayım çünkü nefes alamiyorum.uykusuzluk yüzünden inanin bana psikolojim bozuldu gece uyuyamamak ve geniz temizliği yapmak beni bitirdi.her kalkişimda ağzıma meyve alıp ağzını boğazımi islatmaktan bıktım artık.
Artk ilaclar kokusuz ama bocukler evine dolusur bn soyliym temizligi bi gun geciktir evde durma gt birine kalBen en son kattayim cnm netten baktım hamileler ilaçlanan apartmanda bile durmasın yazıyonapcam bilemedim yaa
Zor geçmiş gebeliğiniz, bundan sonrası iyi geçer inşallah. Suyu yetersiz mi içtiniz acaba, geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı olanların bizden de fazla içmesi lazım. Yaklaşık 7-8 küçük pet şişeden aşağısı sizin sıkıntıyı çözmez. Geçmiş olsun..Şu an saat 04:38 ve ben uyuyamiyorum saat 12 de yattım saydim bu 8.Uyanışım. 3 aylıkken uyku problemi başladı bende alerji ve burun tikanikligi ile geceler zehir oldu bana.şu an alerji hapi kullanıyorum. Şeker de cikti bende.neyse ilaca başladığım sıralar ben diyet te yapmaya başladım ve uyumaya da başladım hepsi 10 gün sürdü uykusuzluk tekrar başladı. Bu arada hamileligimin basindan beri agiz kurulugu ve geniz akintim var yani her uyanisimda gidip geniz akintisini temizlemek zorundayım çünkü nefes alamiyorum.uykusuzluk yüzünden inanin bana psikolojim bozuldu gece uyuyamamak ve geniz temizliği yapmak beni bitirdi.her kalkişimda ağzıma meyve alıp ağzını boğazımi islatmaktan bıktım artık.
Günaydın, ev temizliği miGünaydın kızlarrr :))
Temizlik zamanııııı :))