- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #36.601
Kolay doğumlar canım sağlıkla kavuşun birbirinizieBugun son kontrolumuzu olduk minisimle.. 1 haftada 70 gr. Almis sadece 3.050 gr. Olmus.. 27 mayis sabah saat 10.30 da sezeryan randevumuz olusturuldu.. bundan sonra artik doguma gidecegim insallah.. bana dua edin kizlar.. iyi geceler herkese
Ayy aynı durum bende de vardı. Sabah uyuyamıcamın stresi de vardı. Temizlikçi gelsin ben uyucam tekrar :):) uykumu alamadım.Sırt ağrısı nefes alamama uyuyamadim bi türlüsabahın köründe de temizlikci gelecek stres oldum
@9ay cnm hc erkn dgl bn bile bgn 36+1 im geceden beri duzenli sancim doktora muayenede vrdi bgn bkliyrz gidicez bklim nolck
Canım öncelikle çok çok geçmiş olsun. Rabbim kurtarsın. Hormonlardan o duygular. Eşim ilgili olsa bile bazen ben de kendimi yalnız hissediyorum sanki heyecanını yalnız ben yaşıyorum gibi ama bazen de çok neşeli oluyorum. Ama eşinin geçerli bir sebebi var. Babasını kaybetme duygusuyla bebeğinin geliş sevincini çok yaşayamıyordur haliyle sana da yaşatamıyordur. Sen olumsuz düşünmemeye çalış anlayış göstermekten başka yapabileceğin bir şey yok.Slm kızlar hamileliğimin başından beri sizleri özenle takip ediyorum ama ilk defa yazma gereği duydum. 37+1 haftalık hamileyim ve şuan kp çok ağır hasta Allah ömür versin ama ölüm döşeğinde dedikleri tabiri caizse. Ben çok gelgitler yaşıyorum 40 gündür. Eşim dünyanın en iyi insanı ama henüz hiç birşeyiniz hazır değil. Çok iniş çıkış yaşıyoruz hastalık konusunda fırsat olmuyo bir türlü. Sürekli kendimi yalnız hissediyorum ne yapayım Nasıl davranayım bilmiyorum modum çok düşüyo Zaman Zaman hormonlardan dolayı sanırım
Eee turnusolda hem idrar hem amniyon sıvısı mor olabiliyorsa nasıl ayırt etcez :/Arkadaşlar ya benim suyu geliyor yada çişimi tutamıyorum :)
İki gecedir hangi tarafa yatıyorsam o tarafın kasığına kramp giriyor, acı ile uyanıyorum. Yine öyle oldu. Tuvalete gittim geldim. Sonra birden bire yeniden bir su geldi, pijamam ıslandı. Geri gidip turnusol ile baktım, hafif mor oldu ama idrarsa da mor olabilir. Şimdi üstümü değiştirdim bekliyorum. Uykum kaçtı. Tekrar gelirse doktora gideceğim. 37+2 bugün. Erken değil mi
Benim normal görünüyor ama ben korkuyorum
hadi çok az kalmış. Hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerBugun son kontrolumuzu olduk minisimle.. 1 haftada 70 gr. Almis sadece 3.050 gr. Olmus.. 27 mayis sabah saat 10.30 da sezeryan randevumuz olusturuldu.. bundan sonra artik doguma gidecegim insallah.. bana dua edin kizlar.. iyi geceler herkese
Kötü denk gelmiş güzel günlerin gölgelenmiş gibi olmuş ama Allah'ın takdiri. Ölüm düğüne bile engel değil. Bebeğin gelince eşine de Bi neşe Bi sevinç gelecektir. Allah hayırlı ömürler versin hepimizeSlm kızlar hamileliğimin başından beri sizleri özenle takip ediyorum ama ilk defa yazma gereği duydum. 37+1 haftalık hamileyim ve şuan kp çok ağır hasta Allah ömür versin ama ölüm döşeğinde dedikleri tabiri caizse. Ben çok gelgitler yaşıyorum 40 gündür. Eşim dünyanın en iyi insanı ama henüz hiç birşeyiniz hazır değil. Çok iniş çıkış yaşıyoruz hastalık konusunda fırsat olmuyo bir türlü. Sürekli kendimi yalnız hissediyorum ne yapayım Nasıl davranayım bilmiyorum modum çok düşüyo Zaman Zaman hormonlardan dolayı sanırım
37yi tamamlamışsın artık gelmek istiyor olabilir takip et bakalım. Ben dün doktora sordum su olayını bacaklarını ıslatacak kadarsa suyun sızıyor olabilir dedi. Sadece çamaşırını ıslatacak kadarsa normaldir akıntı dedi. Bebeğin hareketlerini iyi takip etmemi söylediArkadaşlar ya benim suyu geliyor yada çişimi tutamıyorum :)
İki gecedir hangi tarafa yatıyorsam o tarafın kasığına kramp giriyor, acı ile uyanıyorum. Yine öyle oldu. Tuvalete gittim geldim. Sonra birden bire yeniden bir su geldi, pijamam ıslandı. Geri gidip turnusol ile baktım, hafif mor oldu ama idrarsa da mor olabilir. Şimdi üstümü değiştirdim bekliyorum. Uykum kaçtı. Tekrar gelirse doktora gideceğim. 37+2 bugün. Erken değil mi
A Alwayshappygirl plasenta previa olduğu için riske atmak istememiştir bence canımahaha canm zor ama sabırlı ol :) Sancılar başlasın ona göre duruma bakarız. Her şey uygun görünürse normal @Parker06 , gerekli olduğu durumda sezaryen yaparız dedi. Yani şu an oturup doğumun kendi kendine başlamasını beklemekten başka çare yok. Bakalım her gün karnım büyüyor. Geçen hafta olan elbisem bu hafta olmuyor.
Evet neden en azından 39'u beklemediğini anlatsa iyi olurdu. Bebek ters mi?
Çok az kalmış ne güzel. Dualarımız seninle canımBugun son kontrolumuzu olduk minisimle.. 1 haftada 70 gr. Almis sadece 3.050 gr. Olmus.. 27 mayis sabah saat 10.30 da sezeryan randevumuz olusturuldu.. bundan sonra artik doguma gidecegim insallah.. bana dua edin kizlar.. iyi geceler herkese
Anestezi olarak hangi yöntem uygulanacak canım?Bugun son kontrolumuzu olduk minisimle.. 1 haftada 70 gr. Almis sadece 3.050 gr. Olmus.. 27 mayis sabah saat 10.30 da sezeryan randevumuz olusturuldu.. bundan sonra artik doguma gidecegim insallah.. bana dua edin kizlar.. iyi geceler herkese
Ben de nerdesin diye merak etmeye başlamıştım :)@9ay cnm hc erkn dgl bn bile bgn 36+1 im geceden beri duzenli sancim doktora muayenede vrdi bgn bkliyrz gidicez bklim nolck
Allah şifa versin canım kolay değil tabi. Eksikler giderilir elbet Allah cansağlığı versin inşSlm kızlar hamileliğimin başından beri sizleri özenle takip ediyorum ama ilk defa yazma gereği duydum. 37+1 haftalık hamileyim ve şuan kp çok ağır hasta Allah ömür versin ama ölüm döşeğinde dedikleri tabiri caizse. Ben çok gelgitler yaşıyorum 40 gündür. Eşim dünyanın en iyi insanı ama henüz hiç birşeyiniz hazır değil. Çok iniş çıkış yaşıyoruz hastalık konusunda fırsat olmuyo bir türlü. Sürekli kendimi yalnız hissediyorum ne yapayım Nasıl davranayım bilmiyorum modum çok düşüyo Zaman Zaman hormonlardan dolayı sanırım
Evet aynen benim hayatim da risk altında olunca daha fazla zorlamaya gerek görmedi doktorum. Artık içim rahat acil Bi durumda hemen hastaneye yetişirsem Bi şey olmaz Allah'ın izniyleA Alwayshappygirl plasenta previa olduğu için riske atmak istememiştir bence canım
Canım naptın geliyor mu halen? Doktoruna bi danış istersenArkadaşlar ya benim suyu geliyor yada çişimi tutamıyorum :)
Canım toplamda 10 gün kadar filan yanında olacaklar sanırım. Alışman için yeterli bir süre sanırım ama yemek ev işi vs biraz yorabilir. Onların olması senin yükünü azaltırdı tabi ama herkesin yanında annesi kvsi yok onlar nasıl yaptıysa sen de yapabilirsin bence :) onların da elinde olsa daha fazla kalmak isterlerdi eminim.Herkese selam. Ara ara takip ediyordum sizi ama ilk defa yazıyorum. Ne yapacağımı bilemediğim bir konu var size danışmak istedim. Ailemden ve eşimin ailesinden 7 şer saat uzaklıkta yaşıyoruz ve doğuma yanımda sadece annem gelebilecek ama o da çalıştığı için 1 hafta. Kv ise diğer iki torununa bakıyor gelirse bi kaç günlüğüne ziyarete gelecek. İkisine de birşey diyemedim ama korkuyorum tek başıma yapabilir miyim ki... Nasıl tepki versem kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?