2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım korkulacak birşey yok , ablamda 7 saat uzakta annem 10 gün BAŞINDA durdu , ablam kendisi 10 gün baktı sonra memlekete annemin yanına geldi 2 ay olasıya kadar baktılar annemle beraber ... Sense öyle yaparsın

Malesef ben gitmek istesem bile hala çalışıyor olacak. Olsun bugün içim rahatladı biraz sizin sayenizde. En fazla gözler pörtlemiş bir şekilde cadı cadı dolanırım ortalıkta nolacak :)

Canım hayırlı olsun ... Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin evladına ..35 haftada erken değil , bebişin çıkar inşaallah en kısa zamanda :) Ciğer geliştirici vurunmuşmuydun?

Galiba oyle olck :) ama aclma ayniydi suan bekliyrz eve geldik :) eger bsy olmazsa ptesi tkrar muayene var
A Alwayshappygirl

İnş en kısa zamanda bebeğin küvözden çıkar ve doya öper koklarsın onu

Galiba oyle olck :) ama aclma ayniydi suan bekliyrz eve geldik :) eger bsy olmazsa ptesi tkrar muayene var
A Alwayshappygirl
Canım senin bebiş çok fena olacak ben sana diyim
Hep erken doğacak diye bekledik şimdide açılma var ilerleme yok yandın sen yandın :))

Çok geçmiş olsun muhakkak çok korkmuşsundur ama atlattınız çok şükür ikiniz de iyisiniz. 38+2ye zor ikna ettim erken mi ki diyordum ama hiç değil bizim durumumuzda demek ki. Hareket etmiyim ben en iyisi iki hafta saha sabır

Canım günlerimiz yakın bebeğinin kilosu ne kadar ki doktor iri dedi?

Ben de bigün kendimi telkin ediyorumm ertesi gün yine acabalar aklıma geliyor..

Reactions: 9ay
Bwnim çok oluyor baştan beri sıküıntı yapıyordum bu zamana kadar bir şey çıkmadı söylemek istedim belki fydası olur idr kaçağıda oluyor bazen suda geliyor hiç bir şey çıkmadı hep normal çıktı sen yine takip et

Ben normale karar vermiştim. Ama kısmet olmadı hala dönmedi ve sanırım dönmeyecek bebis.normale karar vermem sağlayan blogcu anne deki doğum hikayeleri olmuştu. Okumani Tavsiye ederim
Çok okudum ben de isterim normal olsun ama ebelerin elinde deneme tahtası olmaktan korkuyorum

Doğru diyosun ama ben doğum sırasındaki ağrısan korkmuyorum herkes çekiyor o ağrıları.. bizim onlardan ne farkımız ki.. ama işte sonrası..

Günaydın anneler
Güzel bir gün olsun olaysız sakin
Biz inşallah bugün fotoğrafçı ya gitcez eşimle hamilelik hatırası foto cekincez. Doğru düzgün resmim yok hamilelikte

Biz de yapacagiz foto cekimi insallah kendime guzel bir beyaz uzun kiyafet ariyorum bulamazsam diktirecegim

Canım günlerimiz yakın bebeğinin kilosu ne kadar ki doktor iri dedi?
34+2 de 2.712 gr çıktı. Boyu 48,65 cm çıktı ölçtüğünde 49u tamamlıyor dedi. 6 günde 212 gr almış.
haftasına göre önde diyo. sat 18.09.2015 doktor sürekli emin misin diyo. eminim kurban bayramında adetliydim. hadi en fazla 2 gün yanılmış olıyım dedim. Yok hyr sen kesinlikle üstüne görmüşsün fln diyo sürekli. 23 haftlaık ayrıntılı ultrasonda da farklı hastanede farklı doktor bakmıştı o da bana o gün emin misin 10 gün neredeyse fark var dedi. hesaplarıma göre 24 haziran doğum ama doktor hyr 17 haziran tamamlıyor 41. haftayı diyo. Yani ben büyük ihtimal üstüne adet gördüm ve yanılıyorum.

Senin boyu ve kilosu kaç haftasıyla uyumlu mu peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…