2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Doktoru cok arastirdim iyi bi hekim hastanede oyle. Hic bi kotu yoruma rastlamadim kimsedende duymadim ama iste insan korkuyo yinede. Pteside cati muayenem var :skandal: Allah buyuk. Kacari yok dogurcaz. Sezeryandanda cok korkuyom bole icimdede kalamicagina gore bisekilde biri olcak bakalimm. :KK17:
Ayni ben :) sezaryenden cok korkuyorum.. Normal dogumda hic olmayacakmis gibi geliyor yaa. Aslinda dogumdan korktugumdan degilde cok degisik bi his cocuk hep karnimda kalacak sanki :)

Ben de normal doğum yapacağım allahın izniyle. Doktorum daha hiç bahsetmedi bile sezaryenden. sadece inşallah açılman olurda normal doğum yaptırırım diyor her kontrolde. Bnm bebeğim biraz da iri gidiyo.4 kilo olursa zorlamam dedi sadece son gittiğimde. bakalım kısmet artık. son ana kdr bekleyeceğiz.

cnm normal doğumdaki ağrıdan korkuyosun veya korkuyoruz diyim, ama ağrıdan kaçarımız yok ki. sezartyen olduktan sonra, anestezinin etkisi geçince ne olacak biliyosun dimi, daha önceden ameliyat oldun mu bilmiyorum ama, (ağrı kesici de çok fazla yüksek miktarda veremeyecekleri için emziricez doğal olarak, ) o kesilen bölgenin acısından ağrısından kıvranıcaz. ha doğum esnasında o an acı çekmişsin, ha ameliyat sonrası. muhakkak bir acımız olacak. bnm ikizim lokal anestezi ile en ufak tırnak çekiminde, eve geldiğinde ağrı kesici almasına rağmen tuvalete giderken koridorda bayıldı. düşün ufacık tırnak çekimi bile ne kdr çok ağrı vermiş ki bayılıyor :KK43: kısacası kaçarımız yok. Ameliyat yerimiz felaket acıyacak. hepimizi bekleyen mutlu son ile birlikte :)

Sezeryan bahsettiginiz kadar zor bir sey degil.. benim ilk sezeryanimda hic agrim olmadi tabiki biraz aci oluyo ama kivranmiyorsunuz.. ben sezeryandan cok memnun kaldim

Canım ben almadım ama ününü duydum , sebamedin ürünlerini almıştım ...unnado da baya indirimde bu aralar earth mama angel baby ürünleri
ordan almaya çalışıyorum canım ama olmuyor sitede sıkıntı var galiba. bide bebek vucut saçsampuanı alacaktım o yoktu :( sadece çatlak kremi var istediklerim içinde

ordan almaya çalışıyorum canım ama olmuyor sitede sıkıntı var galiba. bide bebek vucut saçsampuanı alacaktım o yoktu :KK43: sadece çatlak kremi var istediklerim içinde
Ben direk telefona yüklemiştim uygulamayı şimdiye kadar hiç alışveriş yapmadım ama hamile emziren anneler grubunda yer alıyordu ... Dediğin gibi baktım şampuan yok bebek için sadece losyon -yağ var , burada ben büyük aktarda görmüştüm :) ama kesin internet fiyatından kat be kat yüksektir , pek satılan bir üründe değil galiba , kolayca ulaşılabilen birşey OLDUĞUNU düşünmüyorum

Ben direk telefona yüklemiştim uygulamayı şimdiye kadar hiç alışveriş yapmadım ama hamile emziren anneler grubunda yer alıyordu ... Dediğin gibi baktım şampuan yok bebek için sadece losyon -yağ var , burada ben büyük aktarda görmüştüm :) ama kesin internet fiyatından kat be kat yüksektir , pek satılan bir üründe değil galiba , kolayca ulaşılabilen birşey OLDUĞUNU düşünmüyorum
Ben intragramda bi kizin arastirmalari sonucu yorumundan gormustum de baya dogalmis onun icin alayim diyordum. Ama ulasmasi cok zor hakkaten

Selam canim ve diger haziran anneleri :))) tarihinin belli olmasina cok sevibdim Allah sag salim kurtulmani nasip etsin.

Benim yaramaz oglum dayanamadi. Dun gece acilen sezaryene alindim ve 35 haftalik dogum yaptim. Bebegim 2.600 dogmus ama kuveze aldilar ciger gelisimi vs.icin.daha bir kere gorebildim.

bu plasenta previa hastaligini ceken varsa aramizda baska dogum macerami anlatip can sıkmak istemiyorum. Cok sukur bin sukur su an gayet iyiyiz. Oglum da yanima gelirse daha iyi olacagim :))

Hepinize hayirli ve saglikli dogumlar diliyorum. Allah herkese saglikla kavusmayi nasip etsin. Kucagina alanlarin da gozu aydin olsun.

bu arada 24 haftalik dogum yapan arkadasim, nickini hatirlayamadim. Dualarim seninle insallah bebegine kisa surede kavusursun.
hayırlı olsun canım. senin yavrunda en kısa zamanda çıkıp gelir kucağına inş.

Spinal sezeryan istoyorum canim.. ilk dogumum da oyle olmustu
Tercihen mi olmuştu ilk dogumun. Ben de spinal istiyorm normal doğum korkusu yüzünden. İkinci de düşünsem o da öyle olsun isterim. Umarım memnun kalmış çabuk toparlanma olmuştur . Bu bebisin de öyle olur. Tarih ne zaman . Bize mutlaka yaz ;) başıma neler geleçek ben de bilmek istiorum;) :(

Bugün biraz dışarı felan çıktım şu an belim kalcam kitlenmis halde yerimden kalkamiyorum bile :mad:
Onü ben de yaşıyorum. Ne zaman biraz yorsam kendimi kitleniorum ResMen. Agirlasmak . Yalancı sancılar çekmek bunlar mis meğer. Bebis hareketleri de acitio. Ağlıyorum durmadan . :(

Back
X