2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim riskli gebelik olduğu için 38+2yi daha uygun gördü doktor. Sen de bence doktorunun fikrine karşı çıkma sana bırakırsa da kalbinin sesini dinle. İri Bi Bebek olmayacak dedi bana da. Minik doğan bebekler daha çabuk toparlıyor deniyor. İnşallah Hakkı'nda hayırlısı olsun çok zor Bi karar

Uyumak istiomm uyuyamiorum garip duygular icindeyim kızlar c.tesi sabah doguma gircem son 2 gece
Ben de olsam uyuyamazdım sanırım çok heyecanlı. Kandil günü galiba ne kadar güzel. Hiç panik yapma her şey çok güzel olacak. Sağlıklı Bi doğum diliyorum, her şey gönlüne göre olsun

Ay ben günden güne hava verilmiş balon gibi şişmeye başladım ellerim ayaklarım tontik tontik çok cnm sıkılıyor bu duruma her geçen gün de artiyo

Kizlar bebek bakim ürünlerini earth mama angel baby alan var mi? Aldiysaniz nerden aldınız?

Ben geçen seneki doğumumda kızımda kulladım hem anne ürünlerini hem bebek ürünlerini hem de süt yapıcı çaylarını...
Tr de var mı, varsa nerde var bilmiyorum genelde doğum yapan çevreme ben hediye ediyorum:))

Mutlaka milkmaid tea lerini mutlaka mutlaka nipple creamını ravsiye ederim, senin için.
Ben çok tavsiyesini gördüm. Son trimester çayları da var ama içemedim ben, bir de kabızlık problemin varsa doğum sonrası için bottom balm ı tavsiye ederim..

Ay ben günden güne hava verilmiş balon gibi şişmeye başladım ellerim ayaklarım tontik tontik çok cnm sıkılıyor bu duruma her geçen gün de artiyo

Ben de hamileliğimde hiç kg almadım derken kendimi aynada gördüm ve şok oldum.. Yavru balina gibi olmuşum:))

Ben bi dusundum doktora da sordum o gerek yok dedi ama bilemiyorum gercekten faydali bir sey mi?
Saklanan kordon kanıyla tedavi olab bir sürü çocuk var, aslında. İspatlı bir şey. Dünya sağlık örgütü kabul ediyor. Şu an ispatlanmayan kordonun kendisinin de saklanıp saklanmaması, bunun çalışmaları yapılıyor.

Bana kalsa kordondaki kan tamamen bebeğe gidene kadar beklerdim, saklamak yerine. Ama benim doktorum 3 dk kadar beklemeyeceği için saklamayı tercih ediyorum. Yine de allah kimseye ihtiyaç duyurmasın, herkese sağlıklı tastamam afiyetli evlatlar nasip etsin inş..

Ben istiyorum ama fiyat nedeni ile kararsız kaldım ya. bu aralar bayağı masrafımız var. bende ücretsiz izne ayrılcam bir süre sonra, 1.5 ay sonra falan taşıncaz vs. bilemedim
Malesef diyatlar çok uçmuş. Ben ailemde kötü hastalık yoksa ya da doktor kordonu geç kesecekse yaptırmayı düşünmezdim mesela, her bebeğe gerekli değil gibi. Allah muhtaç etmesin inş..
Kendini maddi olarak zorlama canım, faydası olacak şeylere ayırman daha doğru bütçeni..

Baktım canım.. Allah muhtaç etmesin inş.

Günaydın anneler
Bizde uyuyamadik bu gece. Geceki bel ve kasık ağrısı korkuttu beni sancim olcak ta doğurcam die. Nedense hiç hazır değilim doguma ya. Daha yetiştirmem gereken ödevler bildiriler var ondan galiba. Hala belim ve kasiklarim agrio geçmemiş
8 gibi temizliğe kadın gelcek aksama da halılar gelcek bugün evim temiz olcak inşallah. Kac gündür bekar evine döndü iyice

Günaydın kızlarrr, iki gündür misafirimiz oluyor bir türlü bakamadım topiğe. Lâkin şöyle bir göz gezdirip henüz pırtlatan birini görmeyince rahatladım. Bir arkadaşımız cumartesi pırtlatıyormuş tebrik ederim şimdiden Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. zeyzey3428 durumun stabil sanırım. Bunun dışında dün ilk defa pelvis kemiğimi hissettim, insan ağrımadan o bölümün varlığının bile farkında olmuyor ne garip. Bu idrarda koyu renk olayı bende de var, acaba bu daha da mı çok su içmemiz anlamına geliyor. Sanırım vucut hücre içine sıvı topluyor doğum için, daha ne kadar içebilirim bilmiyorum ama bugün test amaçlı abartayım diyorum suyu.

Günaydın evet cumartesi pırtlatacakmış arkadaş bence haftaya ani pırtlatışlar başlar :)) sende bu hamile halinle ne misafiri gelmiş be :)) ben kendi evimde misafir gibi oldum

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir Cuma günü geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size ŞAFAK-7

Canım sen çalışıyor musun hala hergün bu saatte kalkıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…