2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Slm kızlar bugün 36+5de kontrolümüz vardı 2630 gr 47 cm dedi son 10 günde 130 gr almış gözüküyor ve ölçümleri 9-10 gün geride çıktı ama dr sorun görmedi iyi dedi geçen cuma ishal ve ağrım olunca gittiğim başka bir dr 2650 gr demişti tam da 7 gün önce. Ölçümdeki milimetrik oynamalar çok farkeder sıkıntı yok dedi. Suyu iyi yeterli ama daha çok su iç dedi. İnş iyidir bebişim
Kızlar bu arada eşim muğlalı biz urfada oturuyoruz. doğumu antepte yapacaktım ama memlekete gidelim doğum orda olsun hem daha rahat olabilir dedik memlekette doğum sonrası süreç vs. Yol çoook uzun ama doktorum izin verdi yoldayız şimdi. sık sık mola veriyoruz yolu yarılayınca bi otelde kalıcaz sabah tekrar yola devam. Şimdilik sıkıntı yok şükür. Bu arada tabi doktorum da değişecek. Pztesi günü için muğlada iyi bi doktordan randevu aldım. Doğum tarihimiz değişebilir sezeryan olduğu için. Hayırlısı bakalım
İyi yolculuklar canım

Slm kızlar bugün 36+5de kontrolümüz vardı 2630 gr 47 cm dedi son 10 günde 130 gr almış gözüküyor ve ölçümleri 9-10 gün geride çıktı ama dr sorun görmedi iyi dedi geçen cuma ishal ve ağrım olunca gittiğim başka bir dr 2650 gr demişti tam da 7 gün önce. Ölçümdeki milimetrik oynamalar çok farkeder sıkıntı yok dedi. Suyu iyi yeterli ama daha çok su iç dedi. İnş iyidir bebişim
Kızlar bu arada eşim muğlalı biz urfada oturuyoruz. doğumu antepte yapacaktım ama memlekete gidelim doğum orda olsun hem daha rahat olabilir dedik memlekette doğum sonrası süreç vs. Yol çoook uzun ama doktorum izin verdi yoldayız şimdi. sık sık mola veriyoruz yolu yarılayınca bi otelde kalıcaz sabah tekrar yola devam. Şimdilik sıkıntı yok şükür. Bu arada tabi doktorum da değişecek. Pztesi günü için muğlada iyi bi doktordan randevu aldım. Doğum tarihimiz değişebilir sezeryan olduğu için. Hayırlısı bakalım
Doğuma çok az kala iyi cesaret etmişsiniz yola çıkmaya ve doktor değiştirmeye, hayırlı yolculuklar diliyorum. Aslında ben de annemin yanına gidebilseydim onun rahatı açısından daha iyiydi ama Benim hastanelerden uzaklaşmam yasak olduğu için gidemedim

Yarim saatte 3 kere kasılır mi bebek ya ? Belime ağrı giriyor hafiften hafiften kalcama da giriyor bir tuhafım bugün. Çatım zaten ağırıyor yavaş yavaş ağrı çatıdan arkaya doğru ilerliyor kızlar bu gidişle erken doğum yapacam sanırım. Doğum yaparsam bebişim kuvez de kalmaz dimi ?
Sırt üstü uzan canım dinlen bolca
Kalmaz büyük ihtimalle ama sen yine de ne kadar karnında tutarsan o kadar iyi

KızlaaaaAaar:mad:
Samsundaki doktorumdan geldiik
Tosbikimin suyu sınırda ve plesanta kireçlenmiş
Salı günü yani 3 gün sonra spinal sezeryan doğuma giriyorum :/
Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne verdi..
Dua edin oğluuşuma bana :KK43:
Olsun bunda da vardır bir hayır üzülmeyin bir şey olmaz bebeğinize Allah'ın izniyle

Bende almak istiyorum ama adana da oturuyoruz.malum yaz basladi.acaba bi korumayla falan mi yolluyorlar yoksa sadece kutu mu?erir diye korkuyorum.sıcakta cikolata riskli olur diye hastaneye doğumda kucuk dilim baklava alip kurdan batirmayi ve ikram etmeyi dusunuyorum. Sizce nasıl olur?

Baklava da olur canım ama hastanede iki gün kalsan taze kalır mı ya da şkramı zor olur mu yanına da ıslak mendil koyarsjn.. Ya da kutulu lokunlar var gene hacışerif te onlara bak istersen yemeyen çantasına alır hem de isim yzılı hatıra olur.. Malum ramazan belki oruçlu olan olur..

huriye048 huriye048 canım sende de böbrek büyümesi vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam
Evet canım 22-23 haftalıktan beri sağ böbreğimde var 3 haftada bir idrar tahlili ve ultrason yapıldı böbreğime. Ben de hiç şikayey yapmadı bence üroloji doktoru ve kendi doktorunla görüş canım detaylı baksınlar enfeksiyon yada taş vs var mı diye. İhmal etme kesinlikle. Rahim baskısı nedeniyle genelde sağda olurmuş solda daha az olurmuş. Görün kesinlikle tatlım

Ah ah bizim ev dandini yardımcı teyzenin annesi hasta olmuş memleketine gitti ne zaman döner belirsiz baska kadına da güvenemiyorum bi yandam eşim dolap boyuyor küçük odada orası terellelli inş erken doğmaz benimki yoksa yandımmmmmm
Canım senin beklenen doğum tarihi 12 haziran değilmiydi? Satlarımız aynıydı seninle galiba. Benim sat 6 eylül

Bu kadar hamisler varken sorayım ellerim çok uyusuyor ama elimde birsey varsa mesela suan telefondan bu mesajı yazarken uyusuyor yada saçımi fonle kuruturken uyusuyor birsey tutuyorum elimde ilk 20 saniye sonra uyumaya başlıyor sonrada ellerim kaşınma başlıyor ama uyuşukluk geçtikten sonra.uyusuklugun geçmesi için elimde tuttuğu ne varsa bırakmam sizlerde olan var mı gebelikte mi ilgili doğumla birlikte geçecek mi çok merak ediyorum Tüm tahliller yapıldı karaciğer enzimleri ne kadar baktığım bunun için ama tahliller temiz çıktı.
Canım sinir sıkışması gibi gözüküyor karpal tünel sendromu deniyor nörolojiye görün canım

Evet canım 22-23 haftalıktan beri sağ böbreğimde var 3 haftada bir idrar tahlili ve ultrason yapıldı böbreğime. Ben de hiç şikayey yapmadı bence üroloji doktoru ve kendi doktorunla görüş canım detaylı baksınlar enfeksiyon yada taş vs var mı diye. İhmal etme kesinlikle. Rahim baskısı nedeniyle genelde sağda olurmuş solda daha az olurmuş. Görün kesinlikle tatlım
Söyledim canım aman aman bi büyüme yok dedi. Takip edeceğiz dedi . Ama sanırım sancı çekmenin kaçışı yok bol su içmek dışında

Yarim saatte 3 kere kasılır mi bebek ya ? Belime ağrı giriyor hafiften hafiften kalcama da giriyor bir tuhafım bugün. Çatım zaten ağırıyor yavaş yavaş ağrı çatıdan arkaya doğru ilerliyor kızlar bu gidişle erken doğum yapacam sanırım. Doğum yaparsam bebişim kuvez de kalmaz dimi ?
Doktorunu ara durumunu anlat danış bence canım. İnş bi sıkıntı yoktur

Ayy canımm hayırlısı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Canım 36 haftan bitmiş olacak hafta olarak iyi sayılır inş sağlıkla kucağına alırsın dualarımız seninle

Sağol canım ya hep aklımda o var 33+5 de kilosu 2313 du. Simdi 35+4 kilosuna çok takiliyorum az mi diye acaba da o yüzden zayıf ya belki kuveze koyarlar diye korkuyorum. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.

Sağlıklı olsun da 3.5 g doğup hastaneden çıkamayan bebekler var..
Bizim ailede bebekler hep kedi gbi doğar en küçüğü 2300 en büyüğü 2700 dü yeğenlerimin. Ama avuntumuz sağlıklı olmaları.. Sonra toparlayacaklar inş sen 36 haftanı bitirmiş oluyorsun zaten. Stres dert yapmak yerine ebebğim hazırım de seni bekliyorum sabırsızlanıyorumde:) her şeyi anlıyor keratalar..

Söyledim canım aman aman bi büyüme yok dedi. Takip edeceğiz dedi . Ama sanırım sancı çekmenin kaçışı yok bol su içmek dışında
Enfeksiyon oluşmuş olabilir daha da büyümüş olabilir bence yakın zamanda tekrar görün canım. Şikayet olunca daha da önemli canım

Back
X