- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #36.921
Amin canim cok tesekkurler. Hepiniz sag salim kavusun insallah.hayırlı olsun canım. senin yavrunda en kısa zamanda çıkıp gelir kucağına inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim cok tesekkurler. Hepiniz sag salim kavusun insallah.hayırlı olsun canım. senin yavrunda en kısa zamanda çıkıp gelir kucağına inş.
Valla vnde anlamadim bi anda oldu off ya bi ara birakmistm bsyelr surmeyi ama smdi kalan biooil le vazelin aurmeye devam
9ay acaba ise yararmi ya cnku artk donhau omicak kalinlkta
KızlaaaaAaar
Samsundaki doktorumdan geldiik
Tosbikimin suyu sınırda ve plesanta kireçlenmiş
Salı günü yani 3 gün sonra spinal sezeryan doğuma giriyorum :/
Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne verdi..
Dua edin oğluuşuma bana![]()
Sırt üstü uzan canım dinlen bolca
Kalmaz büyük ihtimalle ama sen yine de ne kadar karnında tutarsan o kadar iyi
KızlaaaaAaar
Samsundaki doktorumdan geldiik
Tosbikimin suyu sınırda ve plesanta kireçlenmiş
Salı günü yani 3 gün sonra spinal sezeryan doğuma giriyorum :/
Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne verdi..
Dua edin oğluuşuma bana![]()
YooCanım 36 haftan bitmiş olacak hafta olarak iyi sayılır inş sağlıkla kucağına alırsın dualarımız seninle
Sağlıklı olsun da 3.5 g doğup hastaneden çıkamayan bebekler var..
Bizim ailede bebekler hep kedi gbi doğar en küçüğü 2300 en büyüğü 2700 dü yeğenlerimin. Ama avuntumuz sağlıklı olmaları.. Sonra toparlayacaklar inş sen 36 haftanı bitirmiş oluyorsun zaten. Stres dert yapmak yerine ebebğim hazırım de seni bekliyorum sabırsızlanıyorumde:) her şeyi anlıyor keratalar..
Hareketleri nasıl peki aynı mı yavaşladı mıDinleniyorum canım da yarim saat içinde 3 kere kasildi. Hala kasiliyor taş gibi oluyor ağrı giriyor hafiften sonra çıkıyor. Gün içinde çokça oluyor.
Doktorunu ara durumunu anlat danış bence canım. İnş bi sıkıntı yoktur
Benim ellerim ama aynı zamanda kollarım bacaklarım ayak parmaklarım bileklerim sürekli oluyor hissizlik gibi o yüzden karpal tuneli araştırmadım ama bi çözümde aramadım sebebini bilmiyorumBu kadar hamisler varken sorayım ellerim çok uyusuyor ama elimde birsey varsa mesela suan telefondan bu mesajı yazarken uyusuyor yada saçımi fonle kuruturken uyusuyor birsey tutuyorum elimde ilk 20 saniye sonra uyumaya başlıyor sonrada ellerim kaşınma başlıyor ama uyuşukluk geçtikten sonra.uyusuklugun geçmesi için elimde tuttuğu ne varsa bırakmam sizlerde olan var mı gebelikte mi ilgili doğumla birlikte geçecek mi çok merak ediyorum Tüm tahliller yapıldı karaciğer enzimleri ne kadar baktığım bunun için ama tahliller temiz çıktı.
Hareketleri nasıl peki aynı mı yavaşladı mı
Hareketleri ayni sanırım. Ama çok kasiliyor kasildigi zaman hareketsiz kalıyor. Belim de agiriyor
Baklava da olur canım ama hastanede iki gün kalsan taze kalır mı ya da şkramı zor olur mu yanına da ıslak mendil koyarsjn.. Ya da kutulu lokunlar var gene hacışerif te onlara bak istersen yemeyen çantasına alır hem de isim yzılı hatıra olur.. Malum ramazan belki oruçlu olan olur..
Baş aşağı mıydı bebeğin? Belki doğum kanalına giriyordur o zaöan çok hreket edip kadılıyor. Karnını doyur güzelce ve sol tarafına yat bacaklarını da uzat kendine tamamen çekme kasığıbı gevşet... Kısa nefes al uzunca ver kasılma anlarında... Dinlenince geçecek inş..
B biyologmerve cnm oda ck guzel olms guzel gnlerde buyut yavru kusunu
Odasndami tutcksn snde bnm gbi yksa odana bsy alcakmsn
Biz de p.tesi gitmiştik güzel oluyo gerçekten dans ettik eşimle ama ben göbek atmadım korktum açıkçası![]()
Hareketleri iyiyse sıkıntı yok gibi görünüyor dediğim gibi dinlen karnını doyur tatlı ye biraz geçerinşallah canımHareketleri ayni sanırım. Ama çok kasiliyor kasildigi zaman hareketsiz kalıyor. Belim de agiriyor
Pzartesi randevum var bakcak yine dr sağol tatlımEnfeksiyon oluşmuş olabilir daha da büyümüş olabilir bence yakın zamanda tekrar görün canım. Şikayet olunca daha da önemli canım
Benim sat 4 eylül 10haziranda çıkıyor hep ultrasonda da bazen 3haziran çıksa da 10u esas dedi doktorCanım senin beklenen doğum tarihi 12 haziran değilmiydi? Satlarımız aynıydı seninle galiba. Benim sat 6 eylül
Hareketleri iyiyse sıkıntı yok gibi görünüyor dediğim gibi dinlen karnını doyur tatlı ye biraz geçerinşallah canım
Çikolatayı ben de evde ikram edicem hastane için dediğin gibi isimli kürdanlarla daha değişik fikirlerim var nasip bakalım. Bize de sadece arkadaş çevremiz gelirDoktorumun çalışması genede 1 gece oluyor.umarım bizde bir problem çıkmaz Sağ salim 1 gecede çıkarız. Başka şehirde oturduğum uz için çok fazla gelen olmayacaktır. Arkadaşlar ve anne baba kardes gelir ilk etapta. Ben pek lokum sevmediğim için sanırım başka alternatifler düşünüyorum. Burada kuş lokması gibi küçük baklavalar yapan pastANE var küçük olunca ikram sorun olmaz,kurdanlarla. Çikolatayi eve gelenlere ikram ederim. Birde bizim buralarda eve gelene kaynar ikram edilir.kırk çıkıncaya kadar evden eksik olmaz