2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Valla vnde anlamadim bi anda oldu off ya bi ara birakmistm bsyelr surmeyi ama smdi kalan biooil le vazelin aurmeye devam
9ay 9ay acaba ise yararmi ya cnku artk donhau omicak kalinlkta

Valla işe yarayacağını söylüyorlar. Serum çok etkiliymiş. Benim 2. günüm ve sanki rengi mordan pembeye döndü bile. Ne kadar erken sürersen o kadar iyi. Bence hemen başla canım.

KızlaaaaAaar:mad:
Samsundaki doktorumdan geldiik
Tosbikimin suyu sınırda ve plesanta kireçlenmiş
Salı günü yani 3 gün sonra spinal sezeryan doğuma giriyorum :/
Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne verdi..
Dua edin oğluuşuma bana :KK43:

Aaa canım benim demek iyi hayırlısı buymuş. Erken kavuşacaksın bu da güzel :)
Artık büyüdü bebeğin korkma Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz.

KızlaaaaAaar:mad:
Samsundaki doktorumdan geldiik
Tosbikimin suyu sınırda ve plesanta kireçlenmiş
Salı günü yani 3 gün sonra spinal sezeryan doğuma giriyorum :/
Her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne verdi..
Dua edin oğluuşuma bana :KK43:

Canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin. İnşallah sağlıklı bir şekilde gelir paşa.

Sağlıklı olsun da 3.5 g doğup hastaneden çıkamayan bebekler var..
Bizim ailede bebekler hep kedi gbi doğar en küçüğü 2300 en büyüğü 2700 dü yeğenlerimin. Ama avuntumuz sağlıklı olmaları.. Sonra toparlayacaklar inş sen 36 haftanı bitirmiş oluyorsun zaten. Stres dert yapmak yerine ebebğim hazırım de seni bekliyorum sabırsızlanıyorumde:) her şeyi anlıyor keratalar..

Sağol canım ya çok tesekkur ederim çok güzel anlattın anlayışla karşıladın. Allah razi olsun. Korkum vardı ama artik yok :) sayen de. Öyle ilk önce sağlıkli olsun doğumdan sonra toparlarlar zaten. Benim kereta kasilmaktan beni duymuyo ki :)

Bu kadar hamisler varken sorayım ellerim çok uyusuyor ama elimde birsey varsa mesela suan telefondan bu mesajı yazarken uyusuyor yada saçımi fonle kuruturken uyusuyor birsey tutuyorum elimde ilk 20 saniye sonra uyumaya başlıyor sonrada ellerim kaşınma başlıyor ama uyuşukluk geçtikten sonra.uyusuklugun geçmesi için elimde tuttuğu ne varsa bırakmam sizlerde olan var mı gebelikte mi ilgili doğumla birlikte geçecek mi çok merak ediyorum Tüm tahliller yapıldı karaciğer enzimleri ne kadar baktığım bunun için ama tahliller temiz çıktı.
Benim ellerim ama aynı zamanda kollarım bacaklarım ayak parmaklarım bileklerim sürekli oluyor hissizlik gibi o yüzden karpal tuneli araştırmadım ama bi çözümde aramadım sebebini bilmiyorum

Hareketleri ayni sanırım. Ama çok kasiliyor kasildigi zaman hareketsiz kalıyor. Belim de agiriyor

Baş aşağı mıydı bebeğin? Belki doğum kanalına giriyordur o zaöan çok hreket edip kadılıyor. Karnını doyur güzelce ve sol tarafına yat bacaklarını da uzat kendine tamamen çekme kasığıbı gevşet... Kısa nefes al uzunca ver kasılma anlarında... Dinlenince geçecek inş..

Baklava da olur canım ama hastanede iki gün kalsan taze kalır mı ya da şkramı zor olur mu yanına da ıslak mendil koyarsjn.. Ya da kutulu lokunlar var gene hacışerif te onlara bak istersen yemeyen çantasına alır hem de isim yzılı hatıra olur.. Malum ramazan belki oruçlu olan olur..

Doktorumun çalışması genede 1 gece oluyor.umarım bizde bir problem çıkmaz Sağ salim 1 gecede çıkarız. Başka şehirde oturduğum uz için çok fazla gelen olmayacaktır. Arkadaşlar ve anne baba kardes gelir ilk etapta. Ben pek lokum sevmediğim için sanırım başka alternatifler düşünüyorum. Burada kuş lokması gibi küçük baklavalar yapan pastANE var küçük olunca ikram sorun olmaz,kurdanlarla. Çikolatayi eve gelenlere ikram ederim. Birde bizim buralarda eve gelene kaynar ikram edilir.kırk çıkıncaya kadar evden eksik olmaz

Baş aşağı mıydı bebeğin? Belki doğum kanalına giriyordur o zaöan çok hreket edip kadılıyor. Karnını doyur güzelce ve sol tarafına yat bacaklarını da uzat kendine tamamen çekme kasığıbı gevşet... Kısa nefes al uzunca ver kasılma anlarında... Dinlenince geçecek inş..

Başı aşağıdaydı bebegin 34. Haftada dönmüş dedi doktorum. Karnımı doyurdum uzanayim simdi canım. Tesekkur ederim cevabın için. Allah razi olsun.

B biyologmerve cnm oda ck guzel olms guzel gnlerde buyut yavru kusunu
Odasndami tutcksn snde bnm gbi yksa odana bsy alcakmsn

Canim ben sadece odasina koydum besigi. Zaten fotoda cikmismi bilmiyorum ama bebegin odasinda besik dolap ve bir kanepe var. Ilk zamanlar donusumlu olarak kanapede uyuruz dedik. Zaten evim 65 metrekare kutu gibi odalar cok yakin. Besigi ablam verdi oda bebegi bes aylikken odasini ayirmisti iki yasindada bazali büyük yatağa gectiler cocuk odasini cok cabuk benimsedi. Kanepe fikrinide ablam verdi yatak odasinda besik olunca iki kisi uykusuz kaliosun ayri oda olunca en azindan dönüşümlü bakarsınız enerjiniz bosa gitmez dedi. Bakalim yasayip gorucez. Her çocuk kendine ozgudur tabi bizde onla tecrübe edicez herseyi. Sen naptin odasına mi kurdun sende ?

Doktorumun çalışması genede 1 gece oluyor.umarım bizde bir problem çıkmaz Sağ salim 1 gecede çıkarız. Başka şehirde oturduğum uz için çok fazla gelen olmayacaktır. Arkadaşlar ve anne baba kardes gelir ilk etapta. Ben pek lokum sevmediğim için sanırım başka alternatifler düşünüyorum. Burada kuş lokması gibi küçük baklavalar yapan pastANE var küçük olunca ikram sorun olmaz,kurdanlarla. Çikolatayi eve gelenlere ikram ederim. Birde bizim buralarda eve gelene kaynar ikram edilir.kırk çıkıncaya kadar evden eksik olmaz
Çikolatayı ben de evde ikram edicem hastane için dediğin gibi isimli kürdanlarla daha değişik fikirlerim var nasip bakalım. Bize de sadece arkadaş çevremiz gelir

Back
X