- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #37.041
Yok tatlım bence Cogumuz aynı kafadanIz. .Ben de beşigi falan kurunca dan etti. Minnosum olacak benim die.. en son sorumlulugumda çiçek yetistirmek istemiyorm . Hayvan hiç bakamam dien ben şimdi sadecé bana muhtaç bı canlı getircem dünyaya. Ne büyük lütuf . Şükürler olsun.verenevorones A Alwayshappygirl bendensiniz kızlar bende bir tirsiyorum ki sormayın uykularim kaçıyo karnımdan bebek çıkarma fikrine alisamiyorim nasıl yani benim.bebeğim mi olacak bir ay sonra kucsgimda mi yatırcam gibi saçma sapan şeyler düşünüyorum sakinleştirici icmem lazım bir hafta öncesinden başlayıp
Daha önce sordum mu bilmiyorum ama yine sorıyım normal doğum yapmışsın kesi yapıldı mı? dikiş oldu mu? olduysa ne kadar sürede iyileşti? Bi de o bölgede hissizlik vs. oluyo diyolar doğru mu çok soru sordum kusura bakma ama gerçekten çok endişeliyimoncelikle yazilanlara cvp vereyim ..
1-lohusalik 40gun dinen.. kanama bitse de namaz kilamazsin birlikte olamazsin..
2- benm lohusalik donemimde kanama 12gun surdu normal adetlerimde kisa3 gun surerdi..
3- normal dogum yaptim ilk kizimi 19yasindaydim ve noldugu bilemedim bile 3saatlik bi sanci sonrasi leke geldi sonrasinda suyum gelmisti hastaneye oyle gittim gider gitmez dogum yaptm 15dk icinde 53cm 3800 dogmustu minigim..
4- bu bebisime de iri diolar ama sezaryen olmak istemiom sonda dan korkuyorumyok boyle bsy
5- bnm de wc ye kamp kurmam gerekir son zmnlarim artk cikamiom pufff..
6- gelsin artik bian once saglikla sabirsizliktan deli olcam
7- birdeeee bu catlaklara ne yaparsaniz yapin ciltten cilde degisio bnm ilk gebeligimde hic yoktu badem yagi kullanmistm bunda da son iki hafta da bi kac catlak olustu gobegimin alt tarafinda besleyici yag kullanmama ragmen..annelik herseye deger ♡
İyi geceler. . Yatağa gitmeye korkuyorum. Ya yok boyle şey. Su günler geçsin . Gelsin bebem artık neyse 10 gün gibi bişi kaldıBu arada ne cok yazmisimgece gece çenem düşmüş... hepinize hayırlı kandiller rabbim herkesin hakkinda hayirlisini versin insaAllah dualarimiz kabul ailelerimiz huzurlu evlatlarimiz hayirli saglikli olur insaAllah
kesi olmadi ama fazla ikinmamdan dolayi ebe tamam ikinma desede fazla ikinmisimDaha önce sordum mu bilmiyorum ama yine sorıyım normal doğum yapmışsın kesi yapıldı mı? dikiş oldu mu? olduysa ne kadar sürede iyileşti? Bi de o bölgede hissizlik vs. oluyo diyolar doğru mu çok soru sordum kusura bakma ama gerçekten çok endişeliyim
Peki cevapladığın için teşekkürlerkesi olmadi ama fazla ikinmamdan dolayi ebe tamam ikinma desede fazla ikinmisimo yuzden dikisim vardi7tane hic bi sekilde rahatsizlik olmadi hastaneden cikmamla normal hayatima geri dondum.. sadece her wc de pansuman ettim diyebilirim eczaci bi arkadasm bi toz vardi sari onu sulandirip her defasinda pamukla ustunden temizligi yap demisti ve cabucak iyilesmisti..
Kesinlikle zayıflayacağım hiçbir tuzağa düşmeyeceğim bu konudaBende eski halimi özledim lastik kız gibiydim valla
Şimdi fok balığı oldum
İncecik belim vardı şimdi maşallah hulahup kadar çevresi
Hemen zayıflıcam doğumdan sonra
Rica ederim canim.. Rabbim hepimize hayirli saglikli kolay dogumlar nasip etsin.. bebislerimizi kucagimiza aldigimizda butun herseyleri unuttursun cektigimiz sıkıntıları agrilari..Peki cevapladığın için teşekkürlerinşallah bu doğumun da çok kolay olur..hayırlı kandiller♡
Çok kötü Bi durum o ya umarım daha iyisini bulursunBenim bir doktorum yok kiiDoktorum başka bir şehre gitti doktorsuz kaldım ben ağlamıyım da kimler ağlasın
Ne kadar şanslıymışsın ilk doğumunda maşallah çok özendim. Hiçbir şey bilmemek daha iyi çoğu Zaman akışına bırakmak en temizioncelikle yazilanlara cvp vereyim ..
2- benm lohusalik donemimde kanama 12gun surdu normal adetlerimde kisa3 gun surerdi..
3- normal dogum yaptim ilk kizimi 19yasindaydim ve noldugu bilemedim bile 3saatlik bi sanci sonrasi leke geldi sonrasinda suyum gelmisti hastaneye oyle gittim gider gitmez dogum yaptm 15dk icinde 53cm 3800 dogmustu minigim..
4- bu bebisime de iri diolar ama sezaryen olmak istemiom sonda dan korkuyorumyok boyle bsy
7- birdeeee bu catlaklara ne yaparsaniz yapin ciltten cilde degisio bnm ilk gebeligimde hic yoktu badem yagi kullanmistm bunda da son iki hafta da bi kac catlak olustu gobegimin alt tarafinda besleyici yag kullanmama ragmen..annelik herseye deger ♡
Karnımda Bi insan olduğu iddia gibi geliyor henüz görmedikçe inanamayacağım gerçek olduğuna :) onunla tanışmayı iple çekiyorum
AminnRica ederim canim.. Rabbim hepimize hayirli saglikli kolay dogumlar nasip etsin.. bebislerimizi kucagimiza aldigimizda butun herseyleri unuttursun cektigimiz sıkıntıları agrilari..
Eski hareket özgürlüğümü çok özledim ben de ama sonra da bebeğimin tekmelerini özleyeceğim biliyorum
oncelikle yazilanlara cvp vereyim ..
İnşallah..Çok kötü Bi durum o ya umarım daha iyisini bulursun
Malesef canm dinimize gore olan bu 40 günBen boyle gobekli halimi cok seviyorum cok seker buluyorum kendimi ama iste yine de normal hayatima donmek istiyorum artik 9 ay coook uzun degil mi ya
Senin bi cocugun daha mi var ne guzel ilk dogumun ne guzel gecmis masallah 3.800 gr bebek :))
Lohusalik cok uzun degil mi ya
Kızlar nasıl acıktım anlatamam ama tutucam kendimi yemicem bu saatte bişi..daha fazla kilo almak istemiyorum..
Sonda sezeryandede var canım allah gönlüne göre versinAl benden de o kadar. Hep normal. Normal dedim. Şimdi duydum ki sonda varmış iğne beldenmış. Artık arastirmiom ya. Pes ettim.. sadece bi kaç dk içinde yavrunun sesini duymak isteğimi dusuncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?