2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yok tatlım bence Cogumuz aynı kafadanIz. .Ben de beşigi falan kurunca dan etti. Minnosum olacak benim die.. en son sorumlulugumda çiçek yetistirmek istemiyorm . Hayvan hiç bakamam dien ben şimdi sadecé bana muhtaç bı canlı getircem dünyaya. Ne büyük lütuf . Şükürler olsun.verene

Daha önce sordum mu bilmiyorum ama yine sorıyım normal doğum yapmışsın kesi yapıldı mı? dikiş oldu mu? olduysa ne kadar sürede iyileşti? Bi de o bölgede hissizlik vs. oluyo diyolar doğru mu çok soru sordum kusura bakma ama gerçekten çok endişeliyim

Bu arada ne cok yazmisim gece gece çenem düşmüş... hepinize hayırlı kandiller rabbim herkesin hakkinda hayirlisini versin insaAllah dualarimiz kabul ailelerimiz huzurlu evlatlarimiz hayirli saglikli olur insaAllah
İyi geceler. . Yatağa gitmeye korkuyorum. Ya yok boyle şey. Su günler geçsin . Gelsin bebem artık neyse 10 gün gibi bişi kaldı

kesi olmadi ama fazla ikinmamdan dolayi ebe tamam ikinma desede fazla ikinmisim o yuzden dikisim vardi7tane hic bi sekilde rahatsizlik olmadi hastaneden cikmamla normal hayatima geri dondum.. sadece her wc de pansuman ettim diyebilirim eczaci bi arkadasm bi toz vardi sari onu sulandirip her defasinda pamukla ustunden temizligi yap demisti ve cabucak iyilesmisti..

Peki cevapladığın için teşekkürler inşallah bu doğumun da çok kolay olur..hayırlı kandiller♡

Peki cevapladığın için teşekkürler inşallah bu doğumun da çok kolay olur..hayırlı kandiller♡
Rica ederim canim.. Rabbim hepimize hayirli saglikli kolay dogumlar nasip etsin.. bebislerimizi kucagimiza aldigimizda butun herseyleri unuttursun cektigimiz sıkıntıları agrilari..

Ne kadar şanslıymışsın ilk doğumunda maşallah çok özendim. Hiçbir şey bilmemek daha iyi çoğu Zaman akışına bırakmak en temizi

Eski hareket özgürlüğümü çok özledim ben de ama sonra da bebeğimin tekmelerini özleyeceğim biliyorum

Ben boyle gobekli halimi cok seviyorum cok seker buluyorum kendimi ama iste yine de normal hayatima donmek istiyorum artik 9 ay coook uzun degil mi ya

Senin bi cocugun daha mi var ne guzel ilk dogumun ne guzel gecmis masallah 3.800 gr bebek :))

Lohusalik cok uzun degil mi ya

Kızlar nasıl acıktım anlatamam ama tutucam kendimi yemicem bu saatte bişi..daha fazla kilo almak istemiyorum..

Malesef canm dinimize gore olan bu 40 gün yapacak bsy yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…