2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ay çok hoş olurdu gerçekten:) hamile olduğumu ilk öğrendiğimde suda doğum yapmak falan istedim ama sonra gerçekleşmeyecek hayaller listesine girdi
Şimdi bi hayalim var esimle girmek doğum à da.. Doktor ben izin veririm ama anestesi uzmanı vermio dedi..Bi konuşcaz bakalım.
Ama sonra da diom ki adam izin verdi dielim. Ben eşime çok nazlaniom ya
Orda ya kendimi bırakırsam . Onsuz daha mı güçlü olurum ki. Düşünmem lazım :hamarat:

Hayırlısı olsun inşallah ben de tam normale karar vermişken annemin komşusu 20 dikişle normal doğum yaptım neler çektim oranı keseceklerine karnını kessinler hem karın ıslanmadığı için daha çabuk iyileşiyor demeZ mi ..ben yine yön değiştirdim:KK34:
Hah işte tam bu kısmına da ikna olamıyorm. . Basur à dayanamayan ben. Orda kesi dikiş fikri aklımı goturuyo. Kaldı ki . Ben de az kesili olanlarin da oturmadiklarini bilmen ne duydum. Şimdi burdan kimseyi de korkutmayalim .da. normal doğum yapanın önünde saygıyla egiliyorum.ben yapamam o ayrı . Ner de n bilion dienler oluo bana . Gören de sanki tecrüben var sancak diolar .ama.ben tanıyorum bedenimi kendimi.

Hayırlısı olsun inşallah ben de tam normale karar vermişken annemin komşusu 20 dikişle normal doğum yaptım neler çektim oranı keseceklerine karnını kessinler hem karın ıslanmadığı için daha çabuk iyileşiyor demeZ mi ..ben yine yön değiştirdim:KK34:
Hem bi de benim bebenin kilosu az haftasına göre ama. Kafası 2 hafta önde . Oy dedim o nası çıkcak:skandal::KK75:

Şimdi bi hayalim var esimle girmek doğum à da.. Doktor ben izin veririm ama anestesi uzmanı vermio dedi..Bi konuşcaz bakalım.
Ama sonra da diom ki adam izin verdi dielim. Ben eşime çok nazlaniom ya
Orda ya kendimi bırakırsam . Onsuz daha mı güçlü olurum ki. Düşünmem lazım :hamarat:
Doktorların kafasını karıştıracak bir şey de yapmamak lazım ama

Hah işte tam bu kısmına da ikna olamıyorm. . Basur à dayanamayan ben. Orda kesi dikiş fikri aklımı goturuyo. Kaldı ki . Ben de az kesili olanlarin da oturmadiklarini bilmen ne duydum. Şimdi burdan kimseyi de korkutmayalim .da. normal doğum yapanın önünde saygıyla egiliyorum.ben yapamam o ayrı . Ner de n bilion dienler oluo bana . Gören de sanki tecrüben var sancak diolar .ama.ben tanıyorum bedenimi kendimi.
benim de takıntım ordaki kesi ve dikiş yoksa doğum sancısı değil ..düşününce bile bi tuhaf oluyo içim.. bi de düşünsene orası dikişliyken kanama ve tuvalete gitme olayını:KK43:

Aynen Aynen yapabilenlere helal olsun ben de çok isterdim çooook
Benim annem kolay diye anlatırdı hep korkmayım diyeymiş. Şimdi zorunlu sezaryen olunca sen yapamazdın zaten demeye başladı

benim de takıntım ordaki kesi ve dikiş yoksa doğum sancısı değil ..düşününce bile bi tuhaf oluyo içim.. bi de düşünsene orası dikişliyken kanama ve tuvalete gitme olayını:KK43:
Kız dusunemiom ya.ondan. . Valla yukarı tukursen bıyık aşağı .. hesabi . Öbürü de korkunc da. Aman napam karnımda diom en kötü içte vs. Napalım. . Korkuyoz ;)

Doğru düşünüyorsun kesi olduktan sonra aynı şey yani

Kız dusunemiom ya.ondan. . Valla yukarı tukursen bıyık aşağı .. hesabi . Öbürü de korkunc da. Aman napam karnımda diom en kötü içte vs. Napalım. . Korkuyoz :KK66:

İşte iki kesiyi nasıl bir tutarsın karındaki çok daha fazla acıyor diyenler de var..kafayı yicem resmen kararsızlıktan..

ha bi de normal doğumda sancı gece yarısı tuttu diyelim doktor o saatte gelirmi ki ya acemi bir ebenin eline düşsem kafamda deli sorular

vorones vorones A Alwayshappygirl bendensiniz kızlar bende bir tirsiyorum ki sormayın uykularim kaçıyo karnımdan bebek çıkarma fikrine alisamiyorim;) nasıl yani benim.bebeğim mi olacak bir ay sonra kucsgimda mi yatırcam gibi saçma sapan şeyler düşünüyorum sakinleştirici icmem lazım bir hafta öncesinden başlayıp ;)

Canım kürtaj olduğunda 10-12 haftalık gebelik sonlanmasıdır ,zaten 40 gün adetin gelmez ... benim 23. Hafta normal doğumdan sonra 36 gün sürdü, ilk 3-4 gün çok geliyor sonra azalıyor gittikçe son günlere doğru damla şeklinde geliyor .30-40 gün Sürüyor , ben lohusalıkta namaz kılınmaz diye biliyorum ama daha bilgili birisine hocaya sorulabilir... Cinsel ilişki kanama bittiğinde bitiyor canım ... Zaten hijyen açısından da olması gereken o ...

Oyy 36 gun mu surdu yaaa ben bi an evvel bitsin cok kısa sursun istiyorum:mad:

Daha önce doğum yapmadım ama bu konu benim de kafamı fazlasıyla kurcalıyor. 25.haftadan beri kardeş gibiyiz biz de eşimle malum plasenta previa sebebiyle. Ben doktoruma soracağım lohusalık bitince serbest mi dikişlere zarar verir mi bunlar çok kafama takılıyor. Ne kadar sürdüğünü ise Etrafımda kime sorduysam sabit bir cevap alamadım herkesin lohusalığı çok farklı sürmüş. Kaç gün süreceği sürpriz yani sana da bana da.

Umarim kisa surer ya normal hayatima donmek istiyorum artik:mad:

vorones vorones A Alwayshappygirl bendensiniz kızlar bende bir tirsiyorum ki sormayın uykularim kaçıyo karnımdan bebek çıkarma fikrine alisamiyorim:KK66: nasıl yani benim.bebeğim mi olacak bir ay sonra kucsgimda mi yatırcam gibi saçma sapan şeyler düşünüyorum sakinleştirici icmem lazım bir hafta öncesinden başlayıp :KK66:
Karnımda Bi insan olduğu iddia gibi geliyor henüz görmedikçe inanamayacağım gerçek olduğuna :) onunla tanışmayı iple çekiyorum

İşte iki kesiyi nasıl bir tutarsın karındaki çok daha fazla acıyor diyenler de var..kafayı yicem resmen kararsızlıktan..

ha bi de normal doğumda sancı gece yarısı tuttu diyelim doktor o saatte gelirmi ki ya acemi bir ebenin eline düşsem kafamda deli sorular
Zor Bi karar çok haklısın düşünmekte bence doktoruna güven

oncelikle yazilanlara cvp vereyim ..
1-lohusalik 40gun dinen.. kanama bitse de namaz kilamazsin birlikte olamazsin..
2- benm lohusalik donemimde kanama 12gun surdu normal adetlerimde kisa3 gun surerdi..
3- normal dogum yaptim ilk kizimi 19yasindaydim ve noldugu bilemedim bile 3saatlik bi sanci sonrasi leke geldi sonrasinda suyum gelmisti hastaneye oyle gittim gider gitmez dogum yaptm 15dk icinde 53cm 3800 dogmustu minigim..
4- bu bebisime de iri diolar ama sezaryen olmak istemiom sonda dan korkuyorum ;) yok boyle bsy ;)
5- bnm de wc ye kamp kurmam gerekir son zmnlarim artk cikamiom pufff..
6- gelsin artik bian once saglikla sabirsizliktan deli olcam ;) ;)
7- birdeeee bu catlaklara ne yaparsaniz yapin ciltten cilde degisio bnm ilk gebeligimde hic yoktu badem yagi kullanmistm bunda da son iki hafta da bi kac catlak olustu gobegimin alt tarafinda besleyici yag kullanmama ragmen..annelik herseye deger ♡

Back
X