2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Arkadaşlar bebek bezi kovası alan var mı? Evim dubleks oda ikinci katta. Sürekli çöp atamayız diye düşünerek işe yarıyorsa almayı düşünüyorum.

Ben de agrilarim olmasa uyucam aslında resmen tutuluyorum ay bebisimi özledim ya
Benim gündüz çok ağrım oluyor , sürekli yattığımdan gündüz yatmak batıyor resmen , gece Allah'a şükür küt diye uyuyorum :) bazen böyle içimden hiç çıkmasın istiyorum kıpır kıpır , o tekme attıkça mutlu oluyorum :)) Bazende artık gelsin istiyorum merak ediyorum yüzünü Gözünü kulaklarını burnunu , biraz daha beklesinler ama 2-3 hafta daha dursun Kuzucuklar :))

Günaydın anneler,
Hepinize iyi kandiller.
Günaydın dediğime bakmayın, ben gece 4.30 da uyandım, uyandığımda nasıl bir açlık anlatamam, sanki günlerdir yemek yemiyorum. Kızımın da tekmesini hissetmemle herhalde kızım acıktı diye düşünerek mutfağa doğru yol aldım o saatte, hiç de vicdan azabı çekmedim sonrasında. 6.30 da tekrar uyuyup, 8de alarmla uyandım.

Bugün 35+6 yım. Artık kızım doğsun istiyorum hayırlısı ile. Eli yüzü burnu nasıl bir şey merak ediyorum.

Sabah anneme gidiyordum ki kapıyı açmam ile kaşla göz arasında eve kedi girdi, evim de 5. Katta. Ne fırsatçı kediymişsin sen öyle. Evde de yalnızım, korktum vallahi, evde iki saat kedi kovaladım. Kedi yatak odama girdi, sonrasında da bana bir enerji geldi, yerleri sildim süpürdüm, yorganlar yastıklar nevresimleri yıkadım. Tutamadım kendimi banyo ve tuvaletleri de yıkadım. Banyo paspaslarını, havlu ve bornozları makineye atcam daha.
Enerji patlaması yaşıyorum resmen

Canım çok yorma kendini yine de. O enerji öyle birden geliyor da sonra gece ağrıları uyutmuyor

Arkadaşlar bebek bezi kovası alan var mı? Evim dubleks oda ikinci katta. Sürekli çöp atamayız diye düşünerek işe yarıyorsa almayı düşünüyorum.
Sakın alma canım.. Evim dört katlıydı aldım şimdi çatı katında duruyor, işe yaramadı. İlk altı ay banyoda poşet açıp ayrı biriktirsen koku yapmıyor zaten yedikleri sadece süt... Her gün de atarskn gece bırakmazsın vs..

Aslında ben de almayi düşünüyorum çünkü normal çöp kutusu yetmez bebise :)

Bir de mutfaktaki çöp kutusuna atacak değilim. Gün içinde bir sürü bez olacak. Yazın sıcakta hemen kokar bir de. O yüzden almak istiyorum ama işe yarar mı cidden

Bez için üretilen çöp makinrlrrimi söylüyorsınuz değil mi.. İlk altı ay güzel gibi çünkü bebeklerin kakası kokmuyor, işe yaradığını sanıyorsub ama ek gıdaya geçince işr yaramadığını anlıyorsun.
Keisnlikle almayın kızlar.
Zaten lüks iyi emzirme odalarında da var, siz emzirirken niri büyük bebeğin kakalı bezini değişyiirp atıyor ve siz içeride durdukça mideniz bulanıyor:)))

Aynı ben

Canım çok yorma kendini yine de. O enerji öyle birden geliyor da sonra gece ağrıları uyutmuyor

Orası öyle, sonra yorgunluktan pert oluyorum. Koltukta oturur vaziyette bile duramıyorum, hemen yana devriliveriyorum.

Bu arada o çöp kovalarını ben de düşündüm, yatak odasındaki banyoya koysam mı diye de bilemedim sonra. Almam galiba. Biraz lükse kaçıyor. Fiyatı da 40-50 lira falan

Merhaba kizlar ,

Ben oglusumu gördüm geldim bugun:)
Cok ozluyorum onu. Mışıl mışıl uyuyordu elini yan yuzune koymuş ayni babasi gibi.
Oncesinde nst guzel cikti. Sonra muayeneye gectik. Benim cok şiddetli vajinal akintim vardi daha önce iki farkli ilac kullanmama ragmen gecmemisti. Doktor bu sefer orayi temizledi kültür aldi. Ama korkulacak bir durumun yok rahim ağzında degil dedi baska ilac verdi. Sonra cati muayenesine gecti. O kadar rahat gectiki anlatamam hic korkulucak birsey degil gerci dişçi olayi gibi doktor eli hafifligi sanirim. Ben cok rahat gecirdim inş dogumda böyle olur bir solukta. Bebisin kafa asagida ama henüz kanala girmemis yani daha gelmeye niyeti yok dedi kilomuz 3200 olmus normal haftasi ile uyumlu dedi

Ay geçmiş olsun .. O kedi 5. Kata nasıl çıkmış , ben oracıkta doğururdum heralde , çok yorma canım kendini uzan dinlen bugun ...

Bak
Bak şu kedinin sebep olduklarına :)

Ben lierac mustela vb bi cok krem surmeme ragmen catlamadik yerim kalmadi. Hele karnim gobek deligime kadar çatladı. Kimi vucut boyle oluyor demekki ne diyelim. Yinede surmeye devam ediyorum ama beterin beteri vardir diye.

Genetik oluyor bu birazda benim annem de çatlamış bize hamileyken. Bende catladim. Vucuttan vücuda göre değişiyor esnek ve nemli bir yapıya sahip olan bir kadının vücudu çatlamaz :) bizimki kuru sanırım :) ben 7. Aydan sonra çatladım.

Merhaba kızlar.bugün kontrolümüz vardı.geçen hafta çatı muayenemde çok ağrılı geçmişti.bu hafta nst de düzenli kasılmalarım çıkınca doktor tekrar alttan baktı.neyseki henüz açılmam yok.bol bol düzenli yürü dedi.haftaya tekrar kontrolümüz var.düzenli kasılma çıkınca ben de panik oldum.erken gelebilir bebişimiz:))

Bu arada geçen hafta çatı muayenesi okadar ağrımasına rağmen bugün hiç okadar ağrı olmadı.o da beni normal doğuma biraz cesaretlendirdi.şuan kafama tek takılan konu kordonun boynunda olması normal doğum için umarın sıkıntı yaratmaz

Kordon boynundayken normal doğum büyük cesaret emin misin risk almaya değer mi?

Elbise aldınız mı bebişlere ben alayım diyorum 3-6 iki tane bir de iç zıbın askılı alayım diyorum 5 kısa 6 uzun kol zıbın var 3-6 iki üç tshirt ve tayt aldım siz aldınız mı

Tam da düşündüğüm gibi ilk çatı muayenesinde stresli oluyoruz çünkü ikincisi bir nebze iyi geçmiş seninki ne güzel inşallah bende atlatırım bu korkuyu ikincisinde

Bir de mutfaktaki çöp kutusuna atacak değilim. Gün içinde bir sürü bez olacak. Yazın sıcakta hemen kokar bir de. O yüzden almak istiyorum ama işe yarar mı cidden
Ben bunla ilgili videolar izledim en favori ürünler arasında falan diyolardı ben baktım sonra alcam e bebekten almış bakabilirsin canım daha çok seçenek vardr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…