2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
vorones vorones A Alwayshappygirl bendensiniz kızlar bende bir tirsiyorum ki sormayın uykularim kaçıyo karnımdan bebek çıkarma fikrine alisamiyorim:KK66: nasıl yani benim.bebeğim mi olacak bir ay sonra kucsgimda mi yatırcam gibi saçma sapan şeyler düşünüyorum sakinleştirici icmem lazım bir hafta öncesinden başlayıp :KK66:
Yok tatlım bence Cogumuz aynı kafadanIz. .Ben de beşigi falan kurunca dan etti. Minnosum olacak benim die.. en son sorumlulugumda çiçek yetistirmek istemiyorm . Hayvan hiç bakamam dien ben şimdi sadecé bana muhtaç bı canlı getircem dünyaya. Ne büyük lütuf . Şükürler olsun.verene

oncelikle yazilanlara cvp vereyim ..
1-lohusalik 40gun dinen.. kanama bitse de namaz kilamazsin birlikte olamazsin..
2- benm lohusalik donemimde kanama 12gun surdu normal adetlerimde kisa3 gun surerdi..
3- normal dogum yaptim ilk kizimi 19yasindaydim ve noldugu bilemedim bile 3saatlik bi sanci sonrasi leke geldi sonrasinda suyum gelmisti hastaneye oyle gittim gider gitmez dogum yaptm 15dk icinde 53cm 3800 dogmustu minigim..
4- bu bebisime de iri diolar ama sezaryen olmak istemiom sonda dan korkuyorum :KK66: yok boyle bsy :KK66:
5- bnm de wc ye kamp kurmam gerekir son zmnlarim artk cikamiom pufff..
6- gelsin artik bian once saglikla sabirsizliktan deli olcam :KK66: :KK66:
7- birdeeee bu catlaklara ne yaparsaniz yapin ciltten cilde degisio bnm ilk gebeligimde hic yoktu badem yagi kullanmistm bunda da son iki hafta da bi kac catlak olustu gobegimin alt tarafinda besleyici yag kullanmama ragmen..annelik herseye deger ♡
Daha önce sordum mu bilmiyorum ama yine sorıyım normal doğum yapmışsın kesi yapıldı mı? dikiş oldu mu? olduysa ne kadar sürede iyileşti? Bi de o bölgede hissizlik vs. oluyo diyolar doğru mu çok soru sordum kusura bakma ama gerçekten çok endişeliyim:KK43:

Bu arada ne cok yazmisim :KK66: gece gece çenem düşmüş... hepinize hayırlı kandiller rabbim herkesin hakkinda hayirlisini versin insaAllah dualarimiz kabul ailelerimiz huzurlu evlatlarimiz hayirli saglikli olur insaAllah :KK66:
İyi geceler. . Yatağa gitmeye korkuyorum. Ya yok boyle şey. Su günler geçsin . Gelsin bebem artık neyse 10 gün gibi bişi kaldı ;)

Daha önce sordum mu bilmiyorum ama yine sorıyım normal doğum yapmışsın kesi yapıldı mı? dikiş oldu mu? olduysa ne kadar sürede iyileşti? Bi de o bölgede hissizlik vs. oluyo diyolar doğru mu çok soru sordum kusura bakma ama gerçekten çok endişeliyim:KK43:
kesi olmadi ama fazla ikinmamdan dolayi ebe tamam ikinma desede fazla ikinmisim ;) o yuzden dikisim vardi7tane hic bi sekilde rahatsizlik olmadi hastaneden cikmamla normal hayatima geri dondum.. sadece her wc de pansuman ettim diyebilirim eczaci bi arkadasm bi toz vardi sari onu sulandirip her defasinda pamukla ustunden temizligi yap demisti ve cabucak iyilesmisti..

kesi olmadi ama fazla ikinmamdan dolayi ebe tamam ikinma desede fazla ikinmisim :KK66: o yuzden dikisim vardi7tane hic bi sekilde rahatsizlik olmadi hastaneden cikmamla normal hayatima geri dondum.. sadece her wc de pansuman ettim diyebilirim eczaci bi arkadasm bi toz vardi sari onu sulandirip her defasinda pamukla ustunden temizligi yap demisti ve cabucak iyilesmisti..
Peki cevapladığın için teşekkürlerHoppa inşallah bu doğumun da çok kolay olur..hayırlı kandiller♡

Peki cevapladığın için teşekkürlerHoppa inşallah bu doğumun da çok kolay olur..hayırlı kandiller♡
Rica ederim canim.. Rabbim hepimize hayirli saglikli kolay dogumlar nasip etsin.. bebislerimizi kucagimiza aldigimizda butun herseyleri unuttursun cektigimiz sıkıntıları agrilari..

2- benm lohusalik donemimde kanama 12gun surdu normal adetlerimde kisa3 gun surerdi..
3- normal dogum yaptim ilk kizimi 19yasindaydim ve noldugu bilemedim bile 3saatlik bi sanci sonrasi leke geldi sonrasinda suyum gelmisti hastaneye oyle gittim gider gitmez dogum yaptm 15dk icinde 53cm 3800 dogmustu minigim..
4- bu bebisime de iri diolar ama sezaryen olmak istemiom sonda dan korkuyorum :KK66: yok boyle bsy :KK66:
7- birdeeee bu catlaklara ne yaparsaniz yapin ciltten cilde degisio bnm ilk gebeligimde hic yoktu badem yagi kullanmistm bunda da son iki hafta da bi kac catlak olustu gobegimin alt tarafinda besleyici yag kullanmama ragmen..annelik herseye deger ♡
Ne kadar şanslıymışsın ilk doğumunda maşallah çok özendim. Hiçbir şey bilmemek daha iyi çoğu Zaman akışına bırakmak en temizi

Eski hareket özgürlüğümü çok özledim ben de ama sonra da bebeğimin tekmelerini özleyeceğim biliyorum

Ben boyle gobekli halimi cok seviyorum cok seker buluyorum kendimi ama iste yine de normal hayatima donmek istiyorum artik 9 ay coook uzun degil mi ya

Senin bi cocugun daha mi var ne guzel ilk dogumun ne guzel gecmis masallah 3.800 gr bebek :))

Lohusalik cok uzun degil mi ya:mad:

Kızlar nasıl acıktım anlatamam ama tutucam kendimi yemicem bu saatte bişi..daha fazla kilo almak istemiyorum..

Ben boyle gobekli halimi cok seviyorum cok seker buluyorum kendimi ama iste yine de normal hayatima donmek istiyorum artik 9 ay coook uzun degil mi ya

Senin bi cocugun daha mi var ne guzel ilk dogumun ne guzel gecmis masallah 3.800 gr bebek :))

Lohusalik cok uzun degil mi ya:mad:
Malesef canm dinimize gore olan bu 40 gün ;) yapacak bsy yok ;)

Back
X