2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sen de hayırlısıyla kavuşursun inşallah Can'ım vakti saati geldiğinde Allah kolaylıklar versin

Kızlar benim 2-3 gündür Bebeğin hareketlerinde belirgin yavaşlama var, hayır hareket etmiyor değil, ediyor ama gımıcık ... Önceden güzel güZel vururdu , şimdi gerinme hareketi 2-3 kere dopler cihazıyla ölçüyorum kalp atışları normal çıkıyor , sürekli meyve yemek yada birşeyler atıştırmakta yoruyor, sizlerinde böylemi ?

Hafta olayını eskilere anlatmak imkansız ben Israrla kaç aylık diyene hep haftalık diye cevap verdim. Ayını bilmiyorum öyle karışıyor hesap diyorum tabi ki anlamıyorlar boşver kime ne :)

Şeker yüklemesi yapmadı doktorum gereksiz gördüğü için ama gebelik boyunca şekerimi aç ve tok olarak takip ettirdim aralarda normal çıktı hep. Bugün ilk alttan muaynemi yaptı. Millet alttan muaynede korkar çekinir bana çok iyi geldi iç kısımlar kaşınıyordu bugün biraz daha rahatın doktor elini çıkardığı an yemyeşil oldu eldiveni çünkü rahim ağzım o yeşil akıntıyla dolu. Normal olduğunu söylüyor şimdi daha çok arttı gebelik yaklaştığı icin. Dıştada kabarcıklar var kaşımaktan tahriş oldu. Ağda falan yaptıramıycam bu gidişle. Zaten tek tük tüyler var lazer epilasyonlu olduğum için kıl yok. Doktorada dedim utanıyorum hocam saçmalama sende kıl yokki kolumdaki tüyler kdr bile tüy yok yaptirma hiç bşy boşuna dedi.

Bazen hiç hareket olmuyo bazen de birazdan göbek ten firtliycak gibj oluyo. Ve hareketler resmen acitiooooo. Çık bebis de diemiyorum beklesin gününü die

Bazen durgunlaşıyorlar normaldir diye düşünüyorum ama yine de doktorunla paylaş

Hafta olayını eskilere anlatmak imkansız ben Israrla kaç aylık diyene hep haftalık diye cevap verdim. Ayını bilmiyorum öyle karışıyor hesap diyorum tabi ki anlamıyorlar boşver kime ne :)
En iyisini yapiyosun canim. Bende pisman oldum sabirla surekli anlatmaya calismaktan ama akillandim bidahaki hamileligimde dogum tarihini bi ay sonrayi soylicem ki, artik hala dogurmadin mi bakislarindan ve sozlerinden kurtulmak icin

Benim dé p.tesi kontrol var. Ben dé çok sıkıldım. Valla. Biz nie boyleyiz ya çok mu sabırsiz iz. Eşime sarılmayı özledim söyle popuyu geriye atmadan göğsüm göğsüne deysin. yüz üstü yatiyim tombalak husmen dayı gibi oy viy dierek yatakta dönmemek yavrumu özledim hem . ben de diom ki. Doktor salı ya randevu verirse salı mi alsam günü pirt die yavrum yanımda olur. 1 haziran ı beklemiyim hem herkes ler 1 haziran da hücum eder ken ben öncesinde yavruma sessiz sedasız kavuşmuş olurum çok pis girdi valla gece gece aklıma . Sen ne dersin

Doktoruna güven bence itiraz etme. Ben dün eşime dedim noldu dışarda böyle konuşmamıştık. Koskoca profesöre karşı mı çıkcaz Can'ım diyor. E haklısın dedim

Büyüdüler canım çok normal bu durum günde 10kezden fazla ise hareket sorun yok dedi doktor bana

Topta mı zıplıyorsun sancı gelsin diye ya hepimiz çok tatlıyız gerçekten bir ay önce içerde tutmaya çalışıyorduk şimdi çıksınlar diye uğraşıyoruz
Evet canım pilates topunda zıplıyorum belime destek vererek bacaklarımı açıyorum vs vs
Sancı değilde açılma olsun diye uğraşıyorum :))

Evet canım bende okudum bide dr um söyledi pilates topu al diye
Youtube de videolarıda var sadece zıplama yok beline destek verip çömelme hareketi de var oda etkili dene istersen
Benimde salı kontrolüm var keşke bana da dese 4 cm açılman var diye ohh değme keyfime :))

Kızlar, henüz günü gelmeyenler, herhangi bir sancısı veya açılması olmayanlar... Biliyorum sabırsızlanıyorsunuz ama bebeğin içeride geçirdiği her an önemli. Bu günlerde son rötuşlar yapılıyor. Beyin ağırlığı ve kıvrımları artıyor. 38 ile 39 arasında fark var. İçeride bir süre daha büyüsün yavrucuklar. onlar ne zaman geleceğini biliyor. Demek ki daha ihtiyaçları var. 40'ı geçirmezlerse iyi olur tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…