2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Büyüdüler canım çok normal bu durum günde 10kezden fazla ise hareket sorun yok dedi doktor bana
Sağol canım , bu sabah uyandım hareketlerini sayayım az olursa 9 da doktora gideyim dedim , doktora gitmek istemiyor galiba bebiş , hareketleri arttı :))) kıpır kıpır 5 dk dır :)) ara ara yapıyorlar demekki böyle şeyleri ...

Ay sorma ozledigin swylere bende hasretim kendimi cok feci hissediyorum. Bu gece gaza geldim dayanamadim kocacimla hasret giderdik adamda artik sabir tasina donmustu dogum sonrasi hayallerimden biride hamilelikten onceki hlimden daha cok daha fazla bakimli olup kocama guzel gozukmeye calismak. Bugunler icime oturdu cok fena.

Canim hayirli ugurlu olsun darisi bizlere insallah boyle anlattikca bende sabirsizlaniyorum:)

13-8 gibi bir şey çıktı o sabah tansiyonum, sınırda dedi. Bir an yükselebilir dedi. Bir de ödem nedeniyle. O günlerde gerçekten ayak bileklerim aşırı şişti.
Benim de normalde 10-6 dır tansiyonum. Artık 12-7 filan çıkıyor. Bu da belirti mi acaba? Bir de bilekten ziyade ayak üstüm şiş benim :)

Benim de normalde 10-6 dır tansiyonum. Artık 12-7 filan çıkıyor. Bu da belirti mi acaba? Bir de bilekten ziyade ayak üstüm şiş benim :)

Benimde 10/6dı başlarda şimdi yükseldi böyle. Takip ediyoruz. 12/7 normal bir değer. Endişe etme. Tuzsuz beslen istersen dikkat et endişen varsa.
Şu an ayaklarım tepede yatıyorum. Dün gece 1e kadar dışarıdaydık şu an o kadar çok ağrıyor ki ayaklarım bacaklarım. Uyanır uyanmaz varis çorabını giydim şimdi de kaldırdım ayaklarımı yatıyorum.

Maşallah bebişe ve annişe :) gözünüz aydın. Sağlık ve mutlulukla büyüsün inşallah

İkinci videodaki çömelme hareketi etkili oluyor canım yani orda kasları çalıştırdığını açtıgını hissediyorsun
Benim hiç açılmam yoktu 2 hafta önce dr baktığında canım hatta iki haftayıda geçti
Daha sonra da dr bakmadı salı kontrolüm var bakar mı bilmiyorum Sunny-day

Günaydın kızlar.
Benim iki gündür karnım daha küçük sanki. Annem aşağı indiğini söyledi. Bunlar doğumun yakın olduğunun habercisi mi?
Bir de bu yalancı sancılarım çok sık oluyor. Bazen geçmeyen kasık ve bel ağrılarım oluyor. Acaba yalancı sancılar başladıktan sonra gerçek doğum sancıları çabuk mu gelir ki?

Çok tuzlu yemiyorum zaten de. Ayağımın şişi pek inmiyor. Eskiden sabah uyandığımda olmazdı. Artık olunca bir de tansiyon olunca şüphelendim. Şimdi ölçtüm 13/7 çıktı. Preeklampside idrarda protein de olması gerekiyor sanırım öyle mi? 10 gün önce yapıldı tahlil bir şey yoktu.

Maşallah canım, bebeği aldıktan sonra hafif anestezi verirler mi yoksa hep uyanık mıydın, ne kadar sürdü dikişler :)) tam ahret soruları

Allah razi olsun canım. İnşallah senin iyi haberlerini de alırız :)
canimmmm maşallah sana bebişe. Ayy doğumun böyle içimi açtı huzur geldi valla. Hayalim o inşallah. Bi de dediğin gibi ağrı olacak olsun doğum bu sonuçta. Spinal istiyorm istiyorum istiyorum, )

Bu muhabbet é binaen 38 2 yerine 39 2 olsun istedim bakalım. Gayri dayanamiom. Ne yuruyebilior ne de bel ağrısız bi iş tuttabiliom. Aklımda hep yavrumda . Nasıl olacak nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…