- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #40.281
3150 gr dedi 2800 doğduDoğumdan önce bebeğin kaç kilo çıkıyordu ultrason da canım ? Merak ettimde bizimkine su an 2850.dedi bakalim bizim kiz kaç kilo.doğacak ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3150 gr dedi 2800 doğduDoğumdan önce bebeğin kaç kilo çıkıyordu ultrason da canım ? Merak ettimde bizimkine su an 2850.dedi bakalim bizim kiz kaç kilo.doğacak ?
Ayy aancı sıkıntı değildi ama suniyide vernce bütün hastane karıştı kızlar gelip dünki bağran senmiydin diyoYine 15 saat iyi dayanmışsın
Ayy bilmiyorum valla ben yapamadm ama suni sancı beter etti beni 10 yıl yaşlandm vallaÇok romantik yaa. Bazen keşke normal şansım olsa filan diyorum yapamazdın zaten sen boşver diyor eşim:)
Ayy saolasın darısı tüm bekleyenlere inşallahBalkizin_Annesi @ozleMehmet03 kizlar gozunuzaydin bebislerinizi kucaginiza almissiniz.. rabbim saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin bol sütlü gunleriniz olsun insaAllah
![]()
Canim cook sagol bu gittigimde doktorla konusucam bu meseleyi. Gittigim hastane dogum konusunda basarisiyla bilinen bi yer. Doktorda iyi bi hekimmis baya arastirmistim. Insallah dedigin gibi olur. Suni sanci plursa kesinlikle epidural istiycem l.Tam tersi canım, 4-5 cm i geçince artık vermezler. En baştan suni başlanacağı zaman anestezist gelir katater yerleştirir. İkinci dozu da her zaman isteyebilirsiniz aklınızda bulunsun. Gerçekten ağrısız doğum yapmak istiyorsanız herşeyi kendi doktorunuz ve anestezist ile konuşmalısınız. Her hastanede epidural yapılıyor ama çoğu hastanede sadece ek gelir olarak görülüyor. Az bir doz verip aaa fazlası ıkınmayı engeller diye kandırıyorlar. Hayır efendim tüm Avrupa dünya ve Tükiyenin de önemli birçok hastanesinde epidural adam gibi yapılıyor, hasta takip ediliyor ve sadece son bir saat aktif halde olacak gibi ayarlanıyor. Bunun için ek ücret veriyorum ve ağrımı kesmek durumundasınız demek hakkımız. Öyle iyi yapılan yerler var ki, hasta uyurken açılıyor 7-8 cm veya Tv izlerken.. Bir dokun bin ah işit :))) amma gaza geldim birden yaa
Hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzum ya masallah senin ki akıllı Cikti. Su gibi doğumun olsun insallah darısı siradakilereHiçbir ipucu Da vermedi gayet iyiydim bir anda oldu çok şaşkınım
Aaaaaa canım hayırlı olsun ... Allah tez zamanda kavuştursun evladına :))) bak şimdi bende heyecan Yaptım :)Suyum geldi hastanedeyim
Aslında tabi bizim ilaca cevabımızla da ilgili. Önemli olan kontrollü gitmeleri, baştan çok yüksek doz verip bacak hissetmeyecek kadar kimse vermiyor artık. En iyisi iki partide almak, artık ağrı çok şiddetli olursa ve halen 5-6 cm deysek rahatlatıcı bir doz daha isteyebiliriz. Ikınma doğumun en sancısız kısmıymış zaten. O bölümde ihtiyaç yok. Zaten annenin ittirmesine ihtiyaç var, dalga gelirken kuvvetli ıkınma olduğunda sancıyı hissetmiyor kimse. Olay açılma sırasında. Vakum ve forseps ihtimali her zaman var ama epiduralsizde de var o ihtimal. Ondan ziyade iki hemşireye karına bastırıyor yukardan son aşamada. Ikınma da gerçekten kaka yaparken ıkındığımız şekil, başka bir şey değilmiş. Aşağı makata doğru ıkınılacak, bilmediğimiz şey değil :) ama tabi aslında bunun için videolar falan olmalı sağlık ocaklarında.Son 1 saat aktif olacak gibi ayarlanıyor derken dozu mu azaltılıyor? Benim merak ettiğim epidural sadece açılma anında mı yardımcı oluyor yoksa ıkınma zamanı gelince de yardımınoluyor mu? Bir de gerçekten forcept ve vakum kullanım riskini arttırıyor mu? Epidural ile 3-4 ıkınmada doğuran da duydum, 2 saat ıkınıp olmayıp sezaryene alınan da... O sebeple bir türlü karar veremiyorum. Bence baştan bunun kararını vermek lazım.
Senin bebis cok rahat benden demesi :) insallah bi anda kolaycacik geliverir.Benim de et beni oldu yaGünaydın herkese. Ağrılarım geçmiş. Yine aynı kalktım. İnşallah akşama doğru bir şeyler değişir
İlginç bir şey oldu. Birden yüzümde iki tane doğum lekesi belirdi. Biri hamileliğin başında oluşmaya başlamıştı, birden koyulaştı. Biri yeni çıktı. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Evet hala içeride sağdan sola gidebiliyor. Bu rahatlık nereden geliyor anlamış değilimSenin bebis cok rahat benden demesi :) insallah bi anda kolaycacik geliverir.Benim de et beni oldu yagoģsumun tam ucunda sanki çeksen kopacak gibi emzirirken nasıl olur bilemedim
![]()
Aa cnm senin yavru pazartesiyi bekleyemedi demek cok sasirdim Allah hayirli dogum nasip etsinSuyum geldi hastanedeyim
Ağrılar yokluyo seni sanırım canımGünaydın herkese. Ağrılarım geçmiş. Yine aynı kalktım. İnşallah akşama doğru bir şeyler değişir
İlginç bir şey oldu. Birden yüzümde iki tane doğum lekesi belirdi. Biri hamileliğin başında oluşmaya başlamıştı, birden koyulaştı. Biri yeni çıktı. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?