- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #40.321
Belkide bizimde birden bi belirtimiz olcak. Aynen bende de normal dogum korkusu sardi birden. Aslinda korkmamak lazimmis sanci geri gidiyomus korktugunda. Sac mi boyatcaksin canim.
Doktorum epidral öneriyo. Oncesi normal yoldan denemek istiyorum sonrasinda sancilara dayanamazsam epidral alirim. Sen nasil dusuniyosun canim? Ben lazer olmustum ama yinede ufak tefek cikiyoSen epidural mi düşünüyorsun peki
Yok canım ağda yaptıracağım
Tüm vücut
Birde lohusa olacağız dışarı çıkamayacağız temiz olmak lazım kırk gün
Şimdiden kararsızlar işteHaziran bebişlerimizin ortak yönü önce erken gelicez die numara yapmak sonra da gelmiyoruz diye bi güzel annelere yapişmak@9ay B bicocukbianne Sevgili Sevgi @dlrsordn m_rv_ ( hafızam iyimiş yazarken farkettim ))
Benim doktorumda epidural öneriyoDoktorum epidral öneriyo. Oncesi normal yoldan denemek istiyorum sonrasinda sancilara dayanamazsam epidral alirim. Sen nasil dusuniyosun canim? Ben lazer olmustum ama yinede ufak tefek cikiyo
Aynen bak onu sormadim bidahaki randevum sali gunu o zaman sorim bi. Yani yazik olur obur turlu epidral olup hala agrisini cok hissetmek.Benim doktorumda epidural öneriyo
Hatta bir daha doğursam bende epidural olurum dedi
Ama diyelim ki 7 cm açıklıkla geldin hastaneye o zaman yapmam biraz daha dayan derim diyo
O yüzden biraz korkuyorum 7 cm den sonra çok sancım olursa diye
Bide sen sor canım bazı hastaneler sadece 1 doz yapıyorlar etkisi geçince yine ağrı hissediyorsun anestezi doktoru ağrın olursa ikinci dozu yapacak mıymış sonra hem fazladan para verip yine aynı acıları çekmeyelim yani
Aynen canım birde sen sancı odasında mı bekleyeceksin odanda mı sordun mu bunuAynen bak onu sormadim bidahaki randevum sali gunu o zaman sorim bi. Yani yazik olur obur turlu epidral olup hala agrisini cok hissetmek.
Aman canım, iyi gelmez sıcak su ne sana ne bebeğe..Kizlar hamam cok etkiliymis dogum baslamasi icin. Hamam yerine cok sicak suyun altinda yarim saat gibi sure dursam mi bel e gelmesi lazimmis sicak suyun.
Evet tam ikizlerŞimdiden kararsızlar işte
Sorma canım , benim duygu yoğunluğum çok değişken , menopoza giren kadınlar gibiyim , birgün iyiyim birgün kötü, birgün üşüyorum birgün terliyorum , hocam 39₺0 dan sonra alacağım dedi ama o haftaya varır mıyız bilemiyorum , sanki alt bölgemde Yumuşama hissediyorum ... Hafta sonu gelmesinde Minnaklar , hafta içi ne zaman istiyorsa gelebilirler :) normal doğum mu düşünüyorsun canımEvet tam ikizlerheyecan ne durumda sende canım ben karmakarışık oluyorum valla aramızda 1 gün vardı sanırım
Yok canim o muayeneden sonra olur.Arkadaşlar dün kontrolüm vardı alttan muayene etti doktorum 2 cm e yakın açıklık var dedi hiç sancımda yok akşamdan beri kahverengi akıntı vardı bu sabah akıntının içinde kıl gibi kırmızı bişeyvardı nişan değildir dimi
Yok onuda sormadim odada olur diye tahmin ettim. Diyelim ki saatlerce sanci cekicem ozmn dogum odasinda bekletmezler saatlerce insallah. Onuda sorim bi aslindaAynen canım birde sen sancı odasında mı bekleyeceksin odanda mı sordun mu bunu
Tuh bende oyle cozum ariyorum nasil daha kolay pirtlatabilirim diyeAman canım, iyi gelmez sıcak su ne sana ne bebeğe..
Kanala girmemiş o yüzden sancım olursa daha kötüAçılman ne kadar cm olmus canim? Acilma fazlasinca baslar belki sancilarin. Benim bi tanidigin 7cm olasiya kadar sanci cekmemis sonra birden sancilanmis hastaneye gitmis birden pirtlarmis 7cm aciklik olunca kolay olmus
Ben sordum onu sancı odasında bekleyecekmişim odada değil arada ailenle görüştürürüz dediler inşallah seninki öyle değildirYok onuda sormadim odada olur diye tahmin ettim. Diyelim ki saatlerce sanci cekicem ozmn dogum odasinda bekletmezler saatlerce insallah. Onuda sorim bi aslinda
Yok cnm Sezeryan olacak benim de nasipse. Bende aynen öyleyim bir gün çok iyiyim öteki gün depresyondayim :)Sorma canım , benim duygu yoğunluğum çok değişken , menopoza giren kadınlar gibiyim , birgün iyiyim birgün kötü, birgün üşüyorum birgün terliyorum , hocam 39₺0 dan sonra alacağım dedi ama o haftaya varır mıyız bilemiyorum , sanki alt bölgemde Yumuşama hissediyorum ... Hafta sonu gelmesinde Minnaklar , hafta içi ne zaman istiyorsa gelebilirler :) normal doğum mu düşünüyorsun canım
Benimkide oyle olursa en iyisi sancinin bi kısmını evde geciririm ama ozamanda nasil kestircemki dogumun yakin olup olmadigini cunki saatlerce sanci odasinda durmak istemem. Off ne zor bu islerBen sordum onu sancı odasında bekleyecekmişim odada değil arada ailenle görüştürürüz dediler inşallah seninki öyle değildir
Kizlar hamam cok etkiliymis dogum baslamasi icin. Hamam yerine cok sicak suyun altinda yarim saat gibi sure dursam mi bel e gelmesi lazimmis sicak suyun.
Oo bnmkielr 150 ye vuruyo :)Sanci var canim nst de max 50 lere cikiyor ama bende onlari agri olarak algilamiyorum. Daha yuksek cikmadi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?