2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Belkide bizimde birden bi belirtimiz olcak. Aynen bende de normal dogum korkusu sardi birden. Aslinda korkmamak lazimmis sanci geri gidiyomus korktugunda. Sac mi boyatcaksin canim.

Sen epidural mi düşünüyorsun peki
Yok canım ağda yaptıracağım
Tüm vücut
Birde lohusa olacağız dışarı çıkamayacağız temiz olmak lazım kırk gün

Sen epidural mi düşünüyorsun peki
Yok canım ağda yaptıracağım
Tüm vücut
Birde lohusa olacağız dışarı çıkamayacağız temiz olmak lazım kırk gün
Doktorum epidral öneriyo. Oncesi normal yoldan denemek istiyorum sonrasinda sancilara dayanamazsam epidral alirim. Sen nasil dusuniyosun canim? Ben lazer olmustum ama yinede ufak tefek cikiyo

Doktorum epidral öneriyo. Oncesi normal yoldan denemek istiyorum sonrasinda sancilara dayanamazsam epidral alirim. Sen nasil dusuniyosun canim? Ben lazer olmustum ama yinede ufak tefek cikiyo
Benim doktorumda epidural öneriyo
Hatta bir daha doğursam bende epidural olurum dedi
Ama diyelim ki 7 cm açıklıkla geldin hastaneye o zaman yapmam biraz daha dayan derim diyo
O yüzden biraz korkuyorum 7 cm den sonra çok sancım olursa diye
Bide sen sor canım bazı hastaneler sadece 1 doz yapıyorlar etkisi geçince yine ağrı hissediyorsun anestezi doktoru ağrın olursa ikinci dozu yapacak mıymış sonra hem fazladan para verip yine aynı acıları çekmeyelim yani

Aynen bak onu sormadim bidahaki randevum sali gunu o zaman sorim bi. Yani yazik olur obur turlu epidral olup hala agrisini cok hissetmek.

Doğumu başlatan şey aslında bebişlermiş. Onlar hazır hissedince salgıladıkarı ile anneyi uyarıp doğumu baslatiolarmis. Ben çocuğa aman doğmasın aman doğmasın dedim ha bire. Sürekli masa başında oturdum Düne kadar bide benim oğlum geç döllenme. Bol yürüyüş ve diger şeyleri de deneyecem ve artık pozitif im. Oğlum istediği zaman da kolaycacik gelcek.

Merhaba kizlar, bugun 37+0 olduk ve kontrolumuz vardi. Oglum 3040gr ve 50 cm olmus :) basimiz asagida, doktor cikisa baya yaklasmis dedi ama dogum kanalinda degil tabi henuz. Nst de gayet iyi dedi cok sukur, artik son hazirliklari yapacagim ve minik oglumun gelmesini bekleyecegim :)

Evet tam ikizler heyecan ne durumda sende canım ben karmakarışık oluyorum valla aramızda 1 gün vardı sanırım
Sorma canım , benim duygu yoğunluğum çok değişken , menopoza giren kadınlar gibiyim , birgün iyiyim birgün kötü, birgün üşüyorum birgün terliyorum , hocam 39₺0 dan sonra alacağım dedi ama o haftaya varır mıyız bilemiyorum , sanki alt bölgemde Yumuşama hissediyorum ... Hafta sonu gelmesinde Minnaklar , hafta içi ne zaman istiyorsa gelebilirler :) normal doğum mu düşünüyorsun canım

Yok canim o muayeneden sonra olur.

Yok onuda sormadim odada olur diye tahmin ettim. Diyelim ki saatlerce sanci cekicem ozmn dogum odasinda bekletmezler saatlerce insallah. Onuda sorim bi aslinda
Ben sordum onu sancı odasında bekleyecekmişim odada değil arada ailenle görüştürürüz dediler inşallah seninki öyle değildir

Yok cnm Sezeryan olacak benim de nasipse. Bende aynen öyleyim bir gün çok iyiyim öteki gün depresyondayim :)

Ben sordum onu sancı odasında bekleyecekmişim odada değil arada ailenle görüştürürüz dediler inşallah seninki öyle değildir
Benimkide oyle olursa en iyisi sancinin bi kısmını evde geciririm ama ozamanda nasil kestircemki dogumun yakin olup olmadigini cunki saatlerce sanci odasinda durmak istemem. Off ne zor bu isler

Kizlar hamam cok etkiliymis dogum baslamasi icin. Hamam yerine cok sicak suyun altinda yarim saat gibi sure dursam mi bel e gelmesi lazimmis sicak suyun.

Ben de duymuştum hamam olayını bi komşumuz hiç bi açıklması yokken hamama gitmişti hamamdan doğru hastaneye..zor yetiştirmişler yolda doğuracakmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…