2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim cook sagol bu gittigimde doktorla konusucam bu meseleyi. Gittigim hastane dogum konusunda basarisiyla bilinen bi yer. Doktorda iyi bi hekimmis baya arastirmistim. Insallah dedigin gibi olur. Suni sanci plursa kesinlikle epidural istiycem l.

Aslında tabi bizim ilaca cevabımızla da ilgili. Önemli olan kontrollü gitmeleri, baştan çok yüksek doz verip bacak hissetmeyecek kadar kimse vermiyor artık. En iyisi iki partide almak, artık ağrı çok şiddetli olursa ve halen 5-6 cm deysek rahatlatıcı bir doz daha isteyebiliriz. Ikınma doğumun en sancısız kısmıymış zaten. O bölümde ihtiyaç yok. Zaten annenin ittirmesine ihtiyaç var, dalga gelirken kuvvetli ıkınma olduğunda sancıyı hissetmiyor kimse. Olay açılma sırasında. Vakum ve forseps ihtimali her zaman var ama epiduralsizde de var o ihtimal. Ondan ziyade iki hemşireye karına bastırıyor yukardan son aşamada. Ikınma da gerçekten kaka yaparken ıkındığımız şekil, başka bir şey değilmiş. Aşağı makata doğru ıkınılacak, bilmediğimiz şey değil :) ama tabi aslında bunun için videolar falan olmalı sağlık ocaklarında.

Reactions: 9ay
Günaydın herkese. Ağrılarım geçmiş. Yine aynı kalktım. İnşallah akşama doğru bir şeyler değişir
İlginç bir şey oldu. Birden yüzümde iki tane doğum lekesi belirdi. Biri hamileliğin başında oluşmaya başlamıştı, birden koyulaştı. Biri yeni çıktı. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Senin bebis cok rahat benden demesi :) insallah bi anda kolaycacik geliverir.Benim de et beni oldu ya goģsumun tam ucunda sanki çeksen kopacak gibi emzirirken nasıl olur bilemedim

Senin bebis cok rahat benden demesi :) insallah bi anda kolaycacik geliverir.Benim de et beni oldu ya goģsumun tam ucunda sanki çeksen kopacak gibi emzirirken nasıl olur bilemedim
Evet hala içeride sağdan sola gidebiliyor. Bu rahatlık nereden geliyor anlamış değilim
Belki cildiyeci alır onu ilaçsız. Bende de küçücük bir et beni vardı o büyüdü. Gözümün altında çok ufak da olsa yağ bezeleri çıkmaya başladı. Hamilelik nasıl etkiliyorsa...

Balkizin_Annesi ne çok çekmişsin ya sende günah fln kalmamıstır :)))

Ya bebişin makat gelişli miydi o nedenle mi bu kde sancı çektirdiler?

Keşke baştan sezaryene alsalarmış ya

Benim bebiş de transver(yan) duruşlu :)

Kızlar az önce doktordan çıktım açılmam var ama sancım yok... Ve bebek daha kanala girmemiş moralim bozuldu açıkcası.. Doktor tamamen onun keyfine kalmış dedi giredebilir son dakka dedi haftaya cmtesi bdtmiz bakalım

Ağrılar yokluyo seni sanırım canım
İnşallah yakın zamanda doğurursun
Bende de kararma oldu boynumda karnımda koltukaltlarımda çil çil kararma oldu ama geçiyormuş emzirdikçe çyle diyorlar
Geçer bizimkilerde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…