- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #40.341
Aynen bende öyle düşünüyorumBenimkide oyle olursa en iyisi sancinin bi kısmını evde geciririm ama ozamanda nasil kestircemki dogumun yakin olup olmadigini cunki saatlerce sanci odasinda durmak istemem. Off ne zor bu isler
Canım sen hangi doktora gidiyosun nilan gibi durjyor normal doğum düşünüyodunuz dimiArkadaşlar dün kontrolüm vardı alttan muayene etti doktorum 2 cm e yakın açıklık var dedi hiç sancımda yok akşamdan beri kahverengi akıntı vardı bu sabah akıntının içinde kıl gibi kırmızı bişeyvardı nişan değildir dimi
Demekki sicak su dogumu baslatmis ama sagliklimi tabiki bu yontem. Doktorum bol bol dus al dedi ama sicak soguk fln hic bahsetmedi. Bide goguslerine masaj yap dedi. Sende mi normal dogum dusunuyosun canim?Ben de duymuştum hamam olayını bi komşumuz hiç bi açıklması yokken hamama gitmişti hamamdan doğru hastaneye..zor yetiştirmişler yolda doğuracakmış:)
Bebeğim şuan normal doğum pozisyonunda ama kararsızlığıyla meşhur ikizler burcu olduğum için bigün normal diyorum bigün sezeryan..Demekki sicak su dogumu baslatmis ama sagliklimi tabiki bu yontem. Doktorum bol bol dus al dedi ama sicak soguk fln hic bahsetmedi. Bide goguslerine masaj yap dedi. Sende mi normal dogum dusunuyosun canim?
3150 gr dedi 2800 doğdu
Bişi diyim mi ben ağdamı kendim yaptımSen epidural mi düşünüyorsun peki
Yok canım ağda yaptıracağım
Tüm vücut
Birde lohusa olacağız dışarı çıkamayacağız temiz olmak lazım kırk gün
Decaviti kullanıyır musun canım ? Avokadoyu denedin mi350 gram oynamış. Bizimkisi su an 2850 su an doğsa 2 bucuga düşer sanırım. 1 haftada inşallah 350 gram alır da Bizimki de o kilolarda doğar.
Benimde tam tersi çıktı sanki yaBişi diyim mi ben ağdamı kendim yaptımtüylerim bay azaldı gebelikte tek tük olanlarıda ayna tuttum çat çat çektim
Son 1 saat aktif olacak gibi ayarlanıyor derken dozu mu azaltılıyor? Benim merak ettiğim epidural sadece açılma anında mı yardımcı oluyor yoksa ıkınma zamanı gelince de yardımınoluyor mu? Bir de gerçekten forcept ve vakum kullanım riskini arttırıyor mu? Epidural ile 3-4 ıkınmada doğuran da duydum, 2 saat ıkınıp olmayıp sezaryene alınan da... O sebeple bir türlü karar veremiyorum. Bence baştan bunun kararını vermek lazım.
Canım günlük su miktarını nasıl ayarlayacaksın tutarsan, şeker ve tansiyon da açlık nedeniyle oynar, sen bilirsin ama bence artık sen lohusa bile sayılırsın. Akıntılar nişanlar her an herşey olabilir.Kızlar ramazana bigün kaldı hamilelikte tutup tutmamakla ilgili illa doktora sormak gerekir mi tutmak istiyorum ama bebeğime zararı olur mu bilmiyorum napsam ki..
Aa canım hadi hayırlı doğumlar. Allah kolay getirsin. Bize haber ver.
Üşütmüş de olabilirim haklısın. Hava çok sıcak ve ben klimayı açıyorum, üstümü örtmüyorum, terliyorum, pencere önünde oturuyorum. Bir daha yapmayacağım. NTS'de 3 dk da bir düzenli sancı çıktı dün ama çok hafifti. Cervix 3.5 cm, açılma yok. O sebeple doktorum hemen beklemiyor. Hatta pek beklemiyor sanırım ki cuma sezaryen yaparız demeye başladı Ama ben öyle hissetmiyorum. Bakalım
Gözün aydın canım..Hiçbir ipucu Da vermedi gayet iyiydim bir anda oldu çok şaşkınım
Bende tüysüz bir insnaım ama hamirlliğimdr çıkıyor ve sonra da dökülüyor asla koparma..Benimde tam tersi çıktı sanki ya
Göbeğimde bile kıllanma oldu
Dr alma doğumdan sonra dökülür dedi diye ellemiyorum göbeğimi
Kızlar ramazana bigün kaldı hamilelikte tutup tutmamakla ilgili illa doktora sormak gerekir mi tutmak istiyorum ama bebeğime zararı olur mu bilmiyorum napsam ki..
Ben de tutmak istiyorum ama o kadar süre bebeği aç susuz bırakmak kötü olabilir. Allah izin vermiş kolaylık sağlamış. 2. Trimester olsak yine neyse de son ay bence doktorlar izin vermez. Borç ödemek daha zor ama napalımKızlar ramazana bigün kaldı hamilelikte tutup tutmamakla ilgili illa doktora sormak gerekir mi tutmak istiyorum ama bebeğime zararı olur mu bilmiyorum napsam ki..
Ben icmeye basladm cnm hurmayla :)Süt yağıcı çay falan kullandınız mı ya da yöntem ? Doğuran anneler ya da doğuracekler :)
Decaviti kullanıyır musun canım ? Avokadoyu denedin mi
Bende normal dogum istiyorum ama bazen de korkiyorum sezeryan mi olsam diyorum. Artik nasibimizde ne ise o olcak.Bebeğim şuan normal doğum pozisyonunda ama kararsızlığıyla meşhur ikizler burcu olduğum için bigün normal diyorum bigün sezeryan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?