2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ben de bebişimi 2 haziranda kucağıma aldım çok şükür.sezeryan oldum.ilk günler bayağı zor geçiyor ama şuan daha iyiyim sadece oturup kalkarken ve yürürken hafif bir yanma oluyor.o da Bikaç güne geçer heralde.bu arada başlarda en çok emzirmeye uğraşacaksınız.bebiş memeyi yakalayamıyordu bir türlü.sütümde ilk 2 gün gelmedi ama artık geliyor.mamayı bıraktık süte geçtik tamamen.bebiş emerken zorlandığında da sütümü sağıp içiriyorum.medelanın hastane tipi süt sağma makinasını kesinlikle öneririm kiralanıyor aylık olarak.birde solgarın bira mayası hapı var tamamen doğal o da sütümü acayip artırdı.onu da tavsiye ederim.bebişlerini bekleyen anneler de en kısa sürede miniklerine kavuşurlar inşallah

Br
Ay kafam karıştı benim doktor niye bana öyle dedi acaba 4 5 saat aç kalman yeterli dedi bi daha soriyim bu hafta bari HK77 HK77
Beş saatte sindirim tamamlanıyor da ondan canım. Üç saatle beş saat arasında 2 saat fark var. Zaten sabah 8 de gireceğin operasyon için gece 3 de kalkıp eşkem köşkem yemek yemezsin heralde.

Ablam geçen sene normal rutin kontrolüne gidiyor Cumartesi günü saat 15:00 da , 15:20 de alabilmiş , 16:20 de sezeryan oldu , elimde Çubuk krekerle yatırdılar odaya , aç olmam gerekmiyor mu dememe rağmen yinede oldum sezeryanı dedi, ( 5 cm açıklığı varmış hiç acı hissetmiyor ama nst de 120 leri bulan sancılar çıkıyor ,zaten sezeryan diye konuşmuşlar 37₺2 de alıveriyor)
Valla her doktor değişik demek

Geçmiş olsun Can'ım ağrı kesici yazmadı mı doktorun ? Benim Ağrı'larım biraz hafifledi ama ayaklarım birden şişti bir de titreme geliyor arada epiduralin yan etkisi sanırım
Henüz hastanedeyiz tamol diye bir ilaç veriyorlar 6 saatte bir. Sadece ameliyat yeri acıyor şükür başka bir şeyim yok. Genel anestezi oldum ben çok korktum çünkü ameliyathanede

image.webp

Kızlar Sevgili Sevgi Sevgili Sevgi arkadaşın paylaştığı çay buydu

@
Henüz hastanedeyiz tamol diye bir ilaç veriyorlar 6 saatte bir. Sadece ameliyat yeri acıyor şükür başka bir şeyim yok. Genel anestezi oldum ben çok korktum çünkü ameliyathanede
canım bende genel anestezi Olacağım , ne zaman kendine gelebildin uyandıktan sonra , Üşüme titreme oldu mu ? Böyle elin ayağın Güçsüz hiçbirşeyi tutamama hissi , benim 14. Haftadaki genel anestezide kendime gelmem baya vakit almıştı 1-2 saat sonra falandı , sonda dan dolayıda 1 gün sonra idrarımı yaparken yanıyordu ... Ay heyecan Yaptım ...

Back
X