2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Nasıl anlaşılıyor ki canım tırnaklarından falan

Amin inşallah canım Nazlı prensesimiz annesini bekletmeden kolayca gelsin inşallah .

Belki de canım, zaten o yüzden diyorlar ya 38 ile 42 arasında her an olabilir. Geç ovulasyon geç döllenme de olabilir veya tarih doğru ama kendi vaktini de bekliyor olabilir. Bazı bebek löp diye dönüveriyor bazısı sancıyla. Ben 29 haftadan beri aşağıda baş geliş taşıyorum ama hiç erken doğum riskinden bahsetmediler bile. Bebek pozisyonunda nerde rahat ediyorsa orda mı duruyor nedir artık. Herkesinki başka başka. Sonuçta milyonlarca yıldır olan birşey haftaları günleri istatistiklere bakarak günümüzde hesaplıyoruz ama burda da gördüğümüz gibi doğum olayında hiç netlik yok. Hepsi kendine özel

HK77 seni okuyunca aa ben dedim :) ben de çok kontrolcüyum doktora müdahale edesim geliyor ameliyat konusunda azar yicem bi gün :) plesantam önde diye diğer doktora ameliyat için tehlikeli değil mi dedim sen mi yapcan sezeryani bana bırak onu dedi :) anestezistleri bulaMAM hastanede diye görüşmedim hiç ama güzel fikir

Iyi dilekleriniz için sağolun kızlar
Bebegimin oksijen durumu duzelmis. Ama enfeksiyon için antibiyotik başladılar 5 gün hastanede kalcak. Beni bugün taburcu edicekler. Yavruma hasret kalcam ama yeterki o iyi olsun napalımm.
Doğum yapanlar varsa gözleri aydın olsun hayırlı olsun.
Yapmayı bekleyen arkadaşlar bol yürüyus hareket merdiven inip çıkma ve tarcinli cay
Normal doğumdan korkan arkadaşlar lütfen korkmayın dün biraz sancı çekip doguranlar çoktan gittiler bebekleri kucaklarinda.ben hala ağrı kesicilerle kendime gelmeye çalışıyorum. Normal doğum gerçekten her türlü en guzeli

Aynen canım netlik yok gerçekten o yüzden ' aman 39 haftamdayım hala doğum belirtisi yok ' telaşı yapmanın gereğide yok

İçindeki his yanılıyor bence :)

Doktoruma da sordum, tarif ettim. Nişan dedi. Sancı olana kadar evde bekle dedi, nişan gelince aynı gün doğum olacak diye bir şey de yokmuş.

Günaydın kizlar suyum geldi yoldayiz hastaneye gidiyoruz dua edin nolurrr

Hadi hayırlı olsun

Ya bi gun bende diyebilecekmiyim acaba suyum geldi hastaneye gidiyorum 6 cm aciklik var falan hayal gibi ya :) gittigimde de hemencececik cikiverseumut dunyasi

Ben de hep böyle hayal ediyorum. Doktora gittiğimde doğum olsa hemen diye

Ben de öyle düşünüyorum, yumurta sperm geç birleşirse bebek daha geç doğar galiba.

Benim de sat 13 eylül, kesin eminim. İlişkiye girdiğimiz gün de belli

Seni merak ediyordum canım , şükür yoğun Bakımdan çıkmış , sen moralini yüksek tutmaya çalış canım , bebeğinde sana kavuşmayı bekliyor beş gün hemencik geçiverir...

ben yuruyus yapmiyorum.yapamiyorum bacak kasilmam oluyo .sol kalcam yerinden cikacak gibi oluyo.zaten bide sag kasigimda kas agrisi gibi bisey var 5.aydan beri.e bide 2 yasinda kizim var arkasindan kostugum.yani bi bosluk bulunca dinlenmeye kullaniyorum.bu arada nerdeyse hergun 1 kere halsizlik oluyo sizdede varmi bole bisey.ozellikle ogleden once.

Bugün kontrolum vardi 2cm aciklik var bebek kanala yerleşmemis bol yuruyus ada cayi hurma dedi dr 2 gun daha veriyorum sana dedi napcaz biz yaaa :'(
Benimde perşembe doluyor ne giden var ne gelen sunide almayacağıma göre yarını kabul ediyorum mekiktim ihtimalini düşünmek bile istemiyorum çünkü.

Ben şuan dizlerimin üstünde yerleri siliyorum bebeğin inmesine yardımcıymış gelişmeleri yazarım kızlar

Evet ben de suyum geldi sancım var nişanım geldi gibi şeyler yazmak istiyorum :):) ne özeniyor insaan :) hepimiz kolay doğumlarla bebeklermizi sağlıkla alalım inşallah kucağımıza :)
Canım benim 3 gündür adet olacakmışım gibi sancım oluyor geçiyor günlerimiz yakın ya senin de oluyor mu kontrolum yarın doktorumu aramaya gerek var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…