- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #40.701
Nasıl anlaşılıyor ki canım tırnaklarından falanİşte bu sebeple belli olmuyor. Birliktelik olduğunda halihazırda bir yumurta olabilir ve o gün döllenmiş olabilir. Ona göre beklenen doğum tarihin aslında daha geç olabilir. En fazla 1 hafta oynar. O doğunca daha iyi anlaşılıyor. Tırnaklarından, verniks tabakasından falan
Allah bir avazda doğurmanı nasip etsin, sağlıkla inşallahGünaydın kizlar suyum geldi yoldayiz hastaneye gidiyoruz dua edin nolurrr
Amin inşallah canım Nazlı prensesimiz annesini bekletmeden kolayca gelsin inşallah .Hayirli ramazanlar olsun insallah hepimiz icin bereket huzur saglik olsun bu ay.
Bnmde bebik dun gece cok hareketliydi sabaha kdr zor uyudum ztn sahura kalktm bsyler hazirla ye derken smdi gene hastanr yollarndaym gene ayni dua ins acikligm artmistrda doktor hadi yatis dese kolaycacik dogumlar nasip etsin rabbim su mubarek ayda
Belki de canım, zaten o yüzden diyorlar ya 38 ile 42 arasında her an olabilir. Geç ovulasyon geç döllenme de olabilir veya tarih doğru ama kendi vaktini de bekliyor olabilir. Bazı bebek löp diye dönüveriyor bazısı sancıyla. Ben 29 haftadan beri aşağıda baş geliş taşıyorum ama hiç erken doğum riskinden bahsetmediler bile. Bebek pozisyonunda nerde rahat ediyorsa orda mı duruyor nedir artık. Herkesinki başka başka. Sonuçta milyonlarca yıldır olan birşey haftaları günleri istatistiklere bakarak günümüzde hesaplıyoruz ama burda da gördüğümüz gibi doğum olayında hiç netlik yok. Hepsi kendine özelKızlar birşey sorcam umarım bilenleriniz vardır
Şimdi benim son adet tarihimin ilk günü 7 eylül dü
Yanlız benim adetim bittikten yaklaşık 15 gün sonra biz eşimle birlikte olduk yani hemen adetten sonra hamile kalmadım eylülün sonuna denk geldi
E o zaman sat tarihi yanlış hesaplanmış olmuyor mu
Misal 39. Haftamdayım karnım daha aşağı bile inmedi
Bazı arkadaşlar 42. Haftada doğum yapıyorlar ancA
Bu sat tarihinin yanlış hesaplanmasından dolayı mı oluyor
Benimdediğim teori doğru ise ben aslında 39 hafta da değilde 37. Haftada olmuyor muyum ?
Ildisina geldim ya ben dogum icin :) Konyadayim simdi :) yogundu bugun yoldayken mezdeke dinledim ama hep
Allaha emanet olunn :)
Aynen canım netlik yok gerçekten o yüzden ' aman 39 haftamdayım hala doğum belirtisi yok ' telaşı yapmanın gereğide yokBelki de canım, zaten o yüzden diyorlar ya 38 ile 42 arasında her an olabilir. Geç ovulasyon geç döllenme de olabilir veya tarih doğru ama kendi vaktini de bekliyor olabilir. Bazı bebek löp diye dönüveriyor bazısı sancıyla. Ben 29 haftadan beri aşağıda baş geliş taşıyorum ama hiç erken doğum riskinden bahsetmediler bile. Bebek pozisyonunda nerde rahat ediyorsa orda mı duruyor nedir artık. Herkesinki başka başka. Sonuçta milyonlarca yıldır olan birşey haftaları günleri istatistiklere bakarak günümüzde hesaplıyoruz ama burda da gördüğümüz gibi doğum olayında hiç netlik yok. Hepsi kendine özel
Yatis yapiliyor 3cm acilma varmis
İçindeki his yanılıyor bence :)
Günaydın kizlar suyum geldi yoldayiz hastaneye gidiyoruz dua edin nolurrr
Ya bi gun bende diyebilecekmiyim acaba suyum geldi hastaneye gidiyorum 6 cm aciklik var falan hayal gibi ya :) gittigimde de hemencececik cikiverseumut dunyasi
Kızlar birşey sorcam umarım bilenleriniz vardır
Şimdi benim son adet tarihimin ilk günü 7 eylül dü
Yanlız benim adetim bittikten yaklaşık 15 gün sonra biz eşimle birlikte olduk yani hemen adetten sonra hamile kalmadım eylülün sonuna denk geldi
E o zaman sat tarihi yanlış hesaplanmış olmuyor mu
Misal 39. Haftamdayım karnım daha aşağı bile inmedi
Bazı arkadaşlar 42. Haftada doğum yapıyorlar ancA
Bu sat tarihinin yanlış hesaplanmasından dolayı mı oluyor
Benimdediğim teori doğru ise ben aslında 39 hafta da değilde 37. Haftada olmuyor muyum ?
Seni merak ediyordum canım , şükür yoğun Bakımdan çıkmış , sen moralini yüksek tutmaya çalış canım , bebeğinde sana kavuşmayı bekliyor beş gün hemencik geçiverir...Iyi dilekleriniz için sağolun kızlar
Bebegimin oksijen durumu duzelmis. Ama enfeksiyon için antibiyotik başladılar 5 gün hastanede kalcak. Beni bugün taburcu edicekler. Yavruma hasret kalcam ama yeterki o iyi olsun napalımm.
Doğum yapanlar varsa gözleri aydın olsun hayırlı olsun.
Yapmayı bekleyen arkadaşlar bol yürüyus hareket merdiven inip çıkma ve tarcinli cay
Normal doğumdan korkan arkadaşlar lütfen korkmayın dün biraz sancı çekip doguranlar çoktan gittiler bebekleri kucaklarinda.ben hala ağrı kesicilerle kendime gelmeye çalışıyorum. Normal doğum gerçekten her türlü en guzeli
Doktorunuz ne diyorbenim de ayni.gelmeye niyeti yok Paşanın
Benimde perşembe doluyor ne giden var ne gelen sunide almayacağıma göre yarını kabul ediyorum mekiktim ihtimalini düşünmek bile istemiyorum çünkü.Bugün kontrolum vardi 2cm aciklik var bebek kanala yerleşmemis bol yuruyus ada cayi hurma dedi dr 2 gun daha veriyorum sana dedi napcaz biz yaaa :'(
Ben şuan dizlerimin üstünde yerleri siliyorum bebeğin inmesine yardımcıymış gelişmeleri yazarım kızlarBen de gittim ormanda, dere, tepe 3.5 km yürüdüm. Vakti gelmeyince ne yaparsan yap olmuyor. Ama daha zamanın var. Benim de bugünün sonuna kadar varBence çok bitkisel şeyler yapma canım. Kontrolsüz rahim kasılmalarını başlatmasın.
İçindeki his yanılıyor bence :)
Canım benim 3 gündür adet olacakmışım gibi sancım oluyor geçiyor günlerimiz yakın ya senin de oluyor mu kontrolum yarın doktorumu aramaya gerek var mı acabaEvet ben de suyum geldi sancım var nişanım geldi gibi şeyler yazmak istiyorum :):) ne özeniyor insaan :) hepimiz kolay doğumlarla bebeklermizi sağlıkla alalım inşallah kucağımıza :)
Bende dün yaptım ama bişi olmadı inşallah sende etki eder canım :)Ben şuan dizlerimin üstünde yerleri siliyorum bebeğin inmesine yardımcıymış gelişmeleri yazarım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?