2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bari bir hoşgeldin bebek kutlaması falan yapsaydı, öyle ansızın kayboldu
Valla ya keske takvimi bitene balinlar pstlasa :)
Bebekte yok takvimde :) ikiside saka yapti 9ay a
Ya bi gun bende diyebilecekmiyim acaba suyum geldi hastaneye gidiyorum 6 cm aciklik var falan hayal gibi ya :) gittigimde de hemencececik cikiverseumut dunyasi
Oyyy nrde ya :) ne kdr da garibiz oyle bkliyoruz

Kizlar bugun doktordan gldikten 3 saat sonra akintimda kil gibi kahve leke vardi nisandir dimi bu? Persembe gne muayene var agrm sizim olmzsa yniden gtmicem

Nisan olabilir canım :) devamı gelir onun :) hadi hayırlısı :)

Nişandır bence csnım

Aynen canım netlik yok gerçekten o yüzden ' aman 39 haftamdayım hala doğum belirtisi yok ' telaşı yapmanın gereğide yok
bu mesaja birden fazla beğeni butonu istiyorum:)))) bence de gün dolmadan çok çok önce sanki dolmuşda geçmiş gibi bi moda girmeye gerek yok yıpratıcı boşuna

bu mesaja birden fazla beğeni butonu istiyorum:)))) bence de gün dolmadan çok çok önce sanki dolmuşda geçmiş gibi bi moda girmeye gerek yok yıpratıcı boşuna
Doğum olayını olgunlaşmış bir meyveye benzeten sendin demi canım ?

yok canım. Pinking Tree diye hatırlıyorum. çok hoşuma gitmişti benim de.
Pinking Tree
Aynen benimde inanılmaz hoşuma gitti o yazısı
Dün annemlerd anlattım arkadaşın dediğini ağızları açıkta kaldı çok mantıklı buldular:))
Rabbim herşeyin zamanını biliyor
Er ya da geç olacak bu doğum sağlıkla olması tek duamız

Ya bi gun bende diyebilecekmiyim acaba suyum geldi hastaneye gidiyorum 6 cm aciklik var falan hayal gibi ya :) gittigimde de hemencececik cikiverseumut dunyasi
ahh ahh aynen şöyle gitsek kabak çiçeği gibi açılmış olsa bi anda, lavabo ihtiyacını giderircesine bir kolaylık ve rahatlama ile alsak kucağımıza. Rabbim büyük ya, aylardan da Ramazan, biz isteyelim belki veriverir

Nasıl anlaşılıyor ki canım tırnaklarından falan
Örneğin tırnakları uzun oluyor :)

9ay naptın cnm dr gidecektin heralde bugun
Yok canım çarşamba gideceğim. O da benden umudu kesti herhalde kongreye gidiyor

Kizlar bugun doktordan gldikten 3 saat sonra akintimda kil gibi kahve leke vardi nisandir dimi bu? Persembe gne muayene var agrm sizim olmzsa yniden gtmicem
Nişan bence canım. Hadi inşallah

benim annem de ta Antalya dan geldi, ev temizlendi işler bitti sıkılıyor kadıncağız ya. Torunu bi alaydı kucağına

Kizlar ben kabullendim artik son günü bekleyecek bu cocuk. Olgunlasmayi mi bekliyor ne?
Saatini bekliyo ama insan heycanlaniyo bu msji kizcemin odasindan yaziyorum ve tum bebislere sesleniyorm anneler cok heycanli hadi artik bebisler:) yollara dusun fazla merakta birakmayin bizi
Nişandır bence csnım
9ay
Ay hadi insallah oyledir sonrasinda buyuk bi sanci hemen pirt dogum :) hadi insallah amin

Doğum bekleyen arkadaşlar inşallah bir avazda doğum yapar.
Daha doğum sürecine girmeyen arkadaşlarda çok fazla kafasına takmasın son hamilelik günlerinin kıymetini bilsinler. Bu günler geçince ah keşke o günlere dönsem diyeceksiniz. İkinci ye hamile biri olarak ilk bebekte yaşanan hamileliğin kıymetini bilin diyorum . Hep ilk çocuğunun sorumluluğu oluyor. Bazen anlamadan gün bitiyor. İş hiç bitmiyor. 37 haftalık olana kadar çalıştım. Tam azıcık dinlenicem derken doktor gelişim geriliği nedeni ile bebeği hemen alalkm diyor. Hiç dinlenmeden bebek bakımına geçicem.
Bir de kızlar benden size tavsiye normal veya sezaryen doğum olsun farketmez ilk günler bırakın babaanne veya anneanne hangisi yanınızda ise onlar ilgilensin bebişlerle. Zaten millet evine dağılınca bebekle yalnız kalacak çok zamanınız olacak hiç üzülmeyin. Bazen allahım biraz gelip ilgilenselerde uyusam diyeceğiniz günler gelecek. Kısacası azıcık naz yapın bir daha bu günler elinize geçmeyecek. Ben ilk doğumuda ikinci gün balkonda masada kahvaltı ettim. Sezaryenli omama rağmen hemen ayaklandım keşke yapmasaymışım 'sen çabuk iyileştin' deyip herkes çabucak dağıldı.

Canım allah yardım etsin sana senin işin bizimkinden çok çok zor
Dediğin gibi için rahat etmiyor kalkıyorsun iş yapmaya senin bişeyin yok diyorlar
Allahtan eşim annem hiç bişi yaptırmıyorlar bana hamileliğim yatarak geçti

Canım benim 3 gündür adet olacakmışım gibi sancım oluyor geçiyor günlerimiz yakın ya senin de oluyor mu kontrolum yarın doktorumu aramaya gerek var mı acaba
Bende yok öyle bir şey ya :/ yani çok nadir oluyor. Gece yatarken oluyor genelde o yüzden Ben de yorgunluktan galiba diye düşünüyorum. Hareketleri iyiyse bebişin korkulacak bir şey yok. Zaten yarınmış randevun. Doğum sancısı gibi olsa hem düzenli olur hem de şiddeti de fazla olur. Gün içinde artarsa ağrın filan o zaman ararsın. Yani tabi yine seçim senin için rahat etmeyecekse ara şimdi de :)
Normal doğum mu olacak inşallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…