- 25 Nisan 2012
- 1.094
- 1.105
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #40.721
Valla ya keske takvimi bitene balinlar pstlasa :)Bari bir hoşgeldin bebek kutlaması falan yapsaydı, öyle ansızın kayboldu
Bebekte yok takvimde :) ikiside saka yaptinoldu hakkaten
Oyyy nrde ya :) ne kdr da garibiz oyle bkliyoruzYa bi gun bende diyebilecekmiyim acaba suyum geldi hastaneye gidiyorum 6 cm aciklik var falan hayal gibi ya :) gittigimde de hemencececik cikiverseumut dunyasi
Valla ya keske takvimi bitene balinlar pstlasa :)
Bebekte yok takvimde :) ikiside saka yapti9ay a
Oyyy nrde ya :) ne kdr da garibiz oyle bkliyoruz
Kizlar bugun doktordan gldikten 3 saat sonra akintimda kil gibi kahve leke vardi nisandir dimi bu? Persembe gne muayene var agrm sizim olmzsa yniden gtmicem
Nişandır bence csnımValla ya keske takvimi bitene balinlar pstlasa :)
Bebekte yok takvimde :) ikiside saka yapti9ay a
Oyyy nrde ya :) ne kdr da garibiz oyle bkliyoruz
Kizlar bugun doktordan gldikten 3 saat sonra akintimda kil gibi kahve leke vardi nisandir dimi bu? Persembe gne muayene var agrm sizim olmzsa yniden gtmicem
bu mesaja birden fazla beğeni butonu istiyorum:)))) bence de gün dolmadan çok çok önce sanki dolmuşda geçmiş gibi bi moda girmeye gerek yok yıpratıcı boşunaAynen canım netlik yok gerçekten o yüzden ' aman 39 haftamdayım hala doğum belirtisi yok ' telaşı yapmanın gereğide yok
hadi bakalım hayırlısı ile kavuşunYatis yapiliyor 3cm acilma varmis
Doğum olayını olgunlaşmış bir meyveye benzeten sendin demi canım ?bu mesaja birden fazla beğeni butonu istiyorum:)))) bence de gün dolmadan çok çok önce sanki dolmuşda geçmiş gibi bi moda girmeye gerek yok yıpratıcı boşuna
yok canım.Doğum olayını olgunlaşmış bir meyveye benzeten sendin demi canım ?
yok canım.Pinking Tree diye hatırlıyorum. çok hoşuma gitmişti benim de.
ahh ahh aynen şöyle gitsek kabak çiçeği gibi açılmış olsa bi anda, lavabo ihtiyacını giderircesine bir kolaylık ve rahatlama ile alsak kucağımıza. Rabbim büyük ya, aylardan da Ramazan, biz isteyelim belki veriverirYa bi gun bende diyebilecekmiyim acaba suyum geldi hastaneye gidiyorum 6 cm aciklik var falan hayal gibi ya :) gittigimde de hemencececik cikiverseumut dunyasi
Örneğin tırnakları uzun oluyor :)Nasıl anlaşılıyor ki canım tırnaklarından falan
Yok canım çarşamba gideceğim. O da benden umudu kesti herhalde kongreye gidiyor9ay naptın cnm dr gidecektin heralde bugun
Nişan bence canım. Hadi inşallahKizlar bugun doktordan gldikten 3 saat sonra akintimda kil gibi kahve leke vardi nisandir dimi bu? Persembe gne muayene var agrm sizim olmzsa yniden gtmicem
Bir de şu takvimdeki doğuma şu kadar kaldı yazısını görünce eskiden heyecanlanırdım ama şuan farkındayım ki hayır arkadasım doguma kaç gün kaldıgına veled karar veriren kötüsü de annesi uzakta olanlar benim gibi atla gel diyemiyor kadın şimdi çıkıp gelse belki bir hafta daha boşuna burda durucak hadi gelmese ani doğum olsa ben hastanede o yolda olucak Rabbim yardım etsin hepimize.... İyi ki kk var aynı dertleri aynı sevinçleri yaşadığımız insanlarla bizi buluşturuyor yargılamaksızın riyasız kavgasız birbirimize sadece manevi desteğiz
Biz de aynı durumdayız. Annem Ankara'dan geldibenim annem de ta Antalya dan geldi, ev temizlendi işler bitti sıkılıyor kadıncağız ya. Torunu bi alaydı kucağına
Saatini bekliyo ama insan heycanlaniyo bu msji kizcemin odasindan yaziyorum ve tum bebislere sesleniyorm anneler cok heycanli hadi artik bebisler:) yollara dusun fazla merakta birakmayin biziKizlar ben kabullendim artik son günü bekleyecek bu cocuk. Olgunlasmayi mi bekliyor ne?
Nişandır bence csnım
Ay hadi inslalah hepimiz bi avazda kurtulalim ya disari ckip yurucem susuyorm su icemem deNisan olabilir canım :) devamı gelir onun :) hadi hayırlısı :)
Sen niyetlendin mi yoksa? ben ne bileyim ya gün uzun olunca yavruma zarar vermekten korktum niyetlenmedim.Niyetli olan var mi aranizda
Canım allah yardım etsin sana senin işin bizimkinden çok çok zorDoğum bekleyen arkadaşlar inşallah bir avazda doğum yapar.
Daha doğum sürecine girmeyen arkadaşlarda çok fazla kafasına takmasın son hamilelik günlerinin kıymetini bilsinler. Bu günler geçince ah keşke o günlere dönsem diyeceksiniz. İkinci ye hamile biri olarak ilk bebekte yaşanan hamileliğin kıymetini bilin diyorum . Hep ilk çocuğunun sorumluluğu oluyor. Bazen anlamadan gün bitiyor. İş hiç bitmiyor. 37 haftalık olana kadar çalıştım. Tam azıcık dinlenicem derken doktor gelişim geriliği nedeni ile bebeği hemen alalkm diyor. Hiç dinlenmeden bebek bakımına geçicem.
Bir de kızlar benden size tavsiye normal veya sezaryen doğum olsun farketmez ilk günler bırakın babaanne veya anneanne hangisi yanınızda ise onlar ilgilensin bebişlerle. Zaten millet evine dağılınca bebekle yalnız kalacak çok zamanınız olacak hiç üzülmeyin. Bazen allahım biraz gelip ilgilenselerde uyusam diyeceğiniz günler gelecek. Kısacası azıcık naz yapın bir daha bu günler elinize geçmeyecek. Ben ilk doğumuda ikinci gün balkonda masada kahvaltı ettim. Sezaryenli omama rağmen hemen ayaklandım keşke yapmasaymışım 'sen çabuk iyileştin' deyip herkes çabucak dağıldı.
Bende yok öyle bir şey ya :/ yani çok nadir oluyor. Gece yatarken oluyor genelde o yüzden Ben de yorgunluktan galiba diye düşünüyorum. Hareketleri iyiyse bebişin korkulacak bir şey yok. Zaten yarınmış randevun. Doğum sancısı gibi olsa hem düzenli olur hem de şiddeti de fazla olur. Gün içinde artarsa ağrın filan o zaman ararsın. Yani tabi yine seçim senin için rahat etmeyecekse ara şimdi de :)Canım benim 3 gündür adet olacakmışım gibi sancım oluyor geçiyor günlerimiz yakın ya senin de oluyor mu kontrolum yarın doktorumu aramaya gerek var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?