2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Reactions: 9ay
Günaydın kızlar, Sevgili Sevgi gözün aydın, PembeLokum hayırlı doğumlar olsun. Bugün benim de anestezistlerle randevum var. Bakalım nasıl geçecek, ayrıca eşim git odaları tekrar gez, sonra bizi yıpratma dedi :) artık kontrolcülükte son noktadayım, kendimi tutmaya çalışıyorum ama tüm duygularım davranışlarım gebelikte yoğunlaştı. Doktora şurdan kes, burdan dik demem inşallah. Dün akşam biraz karnım ağrıdı şafak 10, oğluşuma sağ salim kavuşmayı nasip etsin Allah, cümlesiyle beraber. hafif hafif bende de başladı heyecan artık

Benim de bugün az. Ama dün gece yatarken çok hareketliydi. Ne Zaman'dan beri az geliyor sana? Hissetmiyorsan bile elini koy, o Zaman hafif hareketler hissedersin.
Dunden beri. Bugun sayacagim bakalim. Sabahtan beri de ses yok uyuyor kuzum galiba. Zaten yer kalmadi sadece donebiliyor biraz.

Bugün kontrolum vardi 2cm aciklik var bebek kanala yerleşmemis bol yuruyus ada cayi hurma dedi dr 2 gun daha veriyorum sana dedi napcaz biz yaaa :'(
Sende bendensin canım. Benim de son 2 günüm. Doğurduk doğurduk :)
Ama bana bir boş vermişlik geldi. Daha doğrusu işi tamamen Allah'a havale ettim. Normal başlar bir sürü sorun olur, yada başlamaz daha hayırlı olur. Bilemeyiz ki. Bu zaman baskısı da bence işleri zorlaştırır. Akışına bırak.

Kızlar birşey sorcam umarım bilenleriniz vardır
Şimdi benim son adet tarihimin ilk günü 7 eylül dü
Yanlız benim adetim bittikten yaklaşık 15 gün sonra biz eşimle birlikte olduk yani hemen adetten sonra hamile kalmadım eylülün sonuna denk geldi
E o zaman sat tarihi yanlış hesaplanmış olmuyor mu
Misal 39. Haftamdayım karnım daha aşağı bile inmedi
Bazı arkadaşlar 42. Haftada doğum yapıyorlar ancA
Bu sat tarihinin yanlış hesaplanmasından dolayı mı oluyor
Benimdediğim teori doğru ise ben aslında 39 hafta da değilde 37. Haftada olmuyor muyum ?

Canım evet tarihinden geç gerçekleşen doğumların %70'i bebeğin yaşının doğru hesaplamamışmış olmasında kaynaklanıyormuş. Senin de hesaplanandan daha küçük olabilir tabiki. Ultrason ölçümlerinde nasıl çıkıyor? Bunu hiç bir zaman tam olarak bilemezsin. Benimki tüp bebek olduğu için tam günü belli. Normallerin hiç birinin tam günü belli değildir. Bu yapılan en iyi tahmin.

Merhabalar kızlar herkesin ramazanı mübarek olsun bereketli olsun hayırlara vesile olur inşallah♡

Her sabah uyanıyorum hemen sizler geliyorsunuz aklıma acaba kimler doğurdu diye..

B biyologmerve Allah yardımcın olsun canım inşallah sorunsuz alırsın bebeğini kucağına..

PembeLokum hayırlı haberlerini bekliyoruz

Ultrason ölçümlerimde 1 hafta önde çıkıyor bebek canım

Ultrason ölçümlerimde 1 hafta önde çıkıyor bebek canım
İşte bu sebeple belli olmuyor. Birliktelik olduğunda halihazırda bir yumurta olabilir ve o gün döllenmiş olabilir. Ona göre beklenen doğum tarihin aslında daha geç olabilir. En fazla 1 hafta oynar. O doğunca daha iyi anlaşılıyor. Tırnaklarından, verniks tabakasından falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…