2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gozun aydin canim saglikla buyut bebegini insllh. Masallah kilosu boyu da cok iyiymis. Darisi basimiza :))

Sağol canım bilgi oldu bizede

Hay maşallah allah sağlıklı ömürler versin canım. Geçmiş olsun

kızlar bugün kontrolüm vardı, kızım 3580 çıktı. geçen haftada 3500 civarı demişti. ondan bi önceki hafta da 3 ün biraz üstü demişti. muhtemelen geçen hafta biraz fazla ölçmüştü diye düşündüm. dr da son haftalarda ölçümler hata verebiliyor dedi. suyu ve nst de iyi idi çok önemsemedik kiloyu.
bu arada vajinal muayene oldum, hiçbirşey yokmuş ya anlamadım bile 10 sn birşey sürdü. vajinal ultrason ve smear aldırmaktan bile daha kolaydı. dr vücudun müsait normal doğuma dedi. ama 40 tan sonraya pek beklemek istemiyor. perşembeye kadar doğmazsa perş yine kontrol dedi. duruma göre belki indüksiyon dedi. durup dururken indüksiyon istemediğimi, sezeryandan korktuğumu belirttim. bakalım zaman ne gösterecek, aslında benim bi acelem yok kızım hazır olunca gelsin ama dr beklemek istemeyince biran önce gelse iyi olacak diye düşünmeye başladım.

Canım ben mi kaçırdım? Ne zaman başladı sancıların?

Benim iki haftadır kasılmalarım vardı ama nst de devamlı bebek uyuduğu için gözükmüyor. Cuma günkü nst de kasılma çıktı sonunda ama 1 kere sonra yine uyudu bizim kiz :) bu hafta kasılmalar ağrılı olmaya başladı. Bugün iyice arttı nefes alamiyorum kasilinca karnimin ici aciyor ve belim sizliyor ardından kasıklarıma iğne batıyor ay ne çok derdim varmış :) ama düzensiz :)

Benim de kasılma olduğunda kasık bölgem ve vajina girişi acıyor. Sanki oralar da toplanıyor büzüşüyor gibi. Bu sancı mı oluyor yani? Ama dediğin gibi düzensiz bende de.

Benim de kasılma olduğunda kasık bölgem ve vajina girişi acıyor. Sanki oralar da toplanıyor büzüşüyor gibi. Bu sancı mı oluyor yani? Ama dediğin gibi düzensiz bende de.

Kasılmalar ağrıliysa sanci oluyor canım :) bende de oluyor öyle normal doğuma hazırlanıyor vücut. Düzensiz olması sorun :) doguraydim iyiydi :)

Canım hayırlı olsun. Gebelik şekeri sebebiyle mi erken yapıyorlar?
38+4 olucam pazar günü.. Doktor fazla beklemek istemedi.. 19 hazirana yapcaktı ilkten normal gününden 3 gün önce ye hesap yaptı 39+3 geç olıyo çok diye bu pazara yapalım dedi.. Gebelik şekeride var kan sulandırıcıda var onlardan sanırım..

Iyi aksamlar kizlar ben baya bi zamandi yazmiyordum.ama sizleri hep takip etmeye calistim.dogum yapan arkadaslara evlatlariyla musmutlu hayat surmelerini dilerim.dogum yapacaklara kolay gelsin ne diyelim insallah rahat bir dogum olur hepimiz icin.
Bizim ufaklik 33haftalikken gelmeye haZirlaniyordu ama cok sukur burada doktorlar cok yardim etdi simdi iyiyiz ama simdide pasamiz gelmek istemiyo galiba.
Yarin kontrolum var bakalim

Sey benim doğumum Ağustos'ta sizin sayfanızı okuyup biraz fikir alayım demiştim ne güzel son Günlerini yaşayanlar kucagına alanlar :) sizide tebrik ederim ayrıca Allah Analı babalı büyütsün yazınızı okuyunca şeyi belirtmek istedim hemşire oldugum için bebek emerken aktif bi şekilde sürekli ememez 15-20 dk emzirmelisiniz çünkü bu onun için çok yorucu ve dinlene dinlene anca emebilir sağma makinesi de Şart eminim sütünüzü arttırıcaktır bide naçizane tavsiyem dut yemeniz hele de tam mevsimi çok işe yarar ben henüz şu haldeyken yediğim dut göğsümden süt akıttı o derece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…