2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cnm yanlış anlamış olmayasın hiç bi bebek sezaryandan dolayı yoğun bakıma alınmaz diye biliyorum kordon dolanıp oksijen yetersiz Gittiği için zaten kalp atışları yavaşlamış ve çocuk sıkıntıya girmiştir bu sebepten yoğun bakıma alınmıştır

Aha dediydim doğum yakin diye ayyy heyecanli bekleyis allah bir avazda kurtarsin canım sağlıcakla al kucağına inşallah kuzunu. Dualarımız seninle allah kolay doğumlar nasip etsin canım benim :)
Kizlar insallah hepiniz bnm gbi olursunuz rabbm saglik versn hepinize

Kızlar ben de bugün hurma yemeye başladım 10 tane yedim abartmış olabilirim ama dayanamadım çok seviyorum

Kızlar ben de bugün hurma yemeye başladım 10 tane yedim abartmış olabilirim ama dayanamadım çok seviyorum
Ay ne güzel seviyorsun hurmayı
Ben hiç sevmiyorum
Ki tatlıyla da aram yok
Canım bence 37 . Haftadasın 10 tane değilde sen onu 5 tane ye düşür bence :))

kızlar 1-2 sayfa önceye yazdım ama arada kaynamış olabilir çatı muayenesi çook kolaydı, hiç anlamadım bile 10 sn falan sürdü sürmedi.
ben daha önce hamile kalmaya çalışırken vajinal ultrasonla da muayene olmuştum, smear da aldırmıştım. çatı onlardan bile kolaydı. ki ben ilişki sırasında çok da rahat biri sayılmam. henüz olmayanlar hiç korkmayın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…