2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben de baya dır yazmadan sizlerin yazdıklarını takip ediyorum.dogum yapanların gözleri aydın olsun.
Benim baya nefes kesmeye başladı kasılmaların sancılı oluyor.benim ikinci sezaryen olacağından tarih belli stres yapmıyorum ilk gebelikte aynen sizler gibi sabırsız ve telaşlıydim doğal olarak.cok iyi anlıyorum bekleyen arkadaşlar sizi.Allah hepimize kolay bir doğum borçlanması nasip etsin.ben baya korkuyorum sezaryen den ilkinde spinal anestezinin yan etkileri baya ağırdı.sizce yine de spinal mi olsam yoksa genel anestezi mi? kararı doktor bana bıraktı.b u arada 13 haziran doğum

Ben de henüz doguramadım 2 günde bir hastaneye gidiyoruz dikkate değer bi sanci çıkmıyor herşey yolunda diye eve gönderiyorlar 40+1 olduk bebek hâlâ ters(

Kizlar kanamam vardi ilerledi adet sancisi gbi agri belime vrdu anlarsnz gerckten ne oldugunu farkli bi agri geldm hemen doktpr muayene etckti cisim var dedm bi bakti cocugun kafasi o dedi suan sancilarm sklasti dua edin nolur
Ayy canim benim dua et sende bizlere olur mu. Allah kolay gecitten geçirsin. Bir avazda dogur insallah

Kızlar hepinize guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Gelelim beklenen dogum hikayeme.
Ben son bir haftadir her aksam ort 2.5-km yürüdüm iki gun oncede ayıptır iliskiye girdik oda faydali oldu bence. Sabah altida sanci vurdu ama cok değil regl baslangici gibi.uyumaya devam ettim. 8:30 da cisim geldi kacirdim sandim vc de nisan ile su birarada geldi. Hemen evde hasta bezim vardi gecirdim. Ama sanci yok hic hissetmiom
Hastanede ilk muayenede 3cm aciklik vardı suyumda geldigi icin hemen yatis nst ve suni sanci olayi
Bastan suni istemedim ama dokrorum kuruya kalir dedi. Nst de sancilar 100 u geçiyo ama ben hic hissetmiom cok rahatti.fotolar falan laylatlom.bi baktilar 6cm olmus bile. Ama kafası yanda duruyo.ebe muayene baya kurcaladi ama hep aynı pozisyonda uyumaktan oraya kafayi dayamis yavrucak ittirio kendini ama kanalda degil.bende hissediyorum ayaklar yukarda kendini ittirdi cok. 8 cm oldu tabi ozaman agrim siddrtlendi 3dk bir ama dayanilio yani abartilcak hic birsey yok . Topla comelme hareketleri cok faydali zaten ekip yönlendirme yapio.bi baktilar 8 cm aciklik var ama kafa yanda kanala girmeden ittirdigi icin kendini kafası sismis. Doktorum anlatti durumu ultrasonda da gosterdi ikna oldum dedim o iyi olsun. Cunku sancim acilmam iyi ama ikinmada gelmiyor bu yuzden.
Sezeryana acil karar verildi. Spinal oldum cok rahat dikis mikis agrisi hic yok . Yani regl olucaksinizda baslangici gibi agrilar. Ikisinide yasadim ikiside cok kolay kizlar sakin korkmayin Allah yardim ediyor nefes egzersizi cok ise yariyor. Okadar agri cektim ama hic pisman degilim bu uyuyan melegi gorunce:) ben elimden geleni yaptim hep hayirlisini Diledim demekki hayirlisi buymus çok şükür

R r0s3n matter01 bizim ne zaman suyumuz gelicek en sona biz kalcaz kesinn
Eveeet geçen gün ben de aynı şeyi söyledim buralarda kimse kalmıcak herkes bebişiyle :) biz bize idare ederiz :) doğumları okuyup gaza getirelim biz de kendimizi :):)
Ben de 7 hurma yemeye çalışıyorum.

Yarın sezeryana giriyorum kızlar duanızı bekliyorum hamilelerin kabul olurmuş:) karar verdim en hayırlısı bu olacak şafak bile sayamadm inananmıyodum son ana kadar emin değildim düşünüyordum

Elimden geleni yaptım olmadı yürüyüşler kaç doktor değiştirdim hatta ikinci kere çatı mua. bile oldum son ana kadar normal olursa diye ama diretmeye gerek yok mekonyum ihtimalide var pisikolojim daha fazla kaldırmayacak bu korkuları en hayırlısı bu bebişim iyi olsunda acısıda olsa çekilir herkese iyi geceler hayırlı doğumlar artık cennet kokuluma kavuşuyorum balıma ..

Son düzenleme:
Kizlar kanamam vardi ilerledi adet sancisi gbi agri belime vrdu anlarsnz gerckten ne oldugunu farkli bi agri geldm hemen doktpr muayene etckti cisim var dedm bi bakti cocugun kafasi o dedi suan sancilarm sklasti dua edin nolur
İnşallah kolay geçer canım doğumun
Sağlıcakla kavuşursun bebeğine... büyüğünü yapıyormuşsun gibi demişti normal yapan bir arkadaşım. Dünya da öyle bir rahatlamayı daha önce yaşamadım demişti. Kendi sancınla doğum yapmak çok rahatlatıyormuş umarım senin de öyle olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…