Kızlar selam. Herkes iyidir umarım. Bebeği hastane olan arkadaşlarım inşallah bir an çıkar, evinize gelirsiniz. Dualarım sizinle. Biz de evde bakmakta zorlanıyoruz. Dün çok korktum. Emzirdim, üstüne mama verdim ve mamayı sanki hortumdan çıkar gibi ağzından burnundan kustu
Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? Kendini hiç zorlamadan oldu ama. Sonrasında çok gaz çıkardı. Midesini mi üşüttü acaba? Annem midesini sarıp uyuttu. Sabah daha iyiydi. Ama 30 derece midesi sarılı, üstü çarşafla örtülü yatırılır mı çocuk? Ne yapacağımı şaşırdım
Bu arada benim sütüm hala yetmiyor. 13. gündeyiz. Her gün artıyor çok şükür ama hala az. Emzirmeden gece uyanıp sağdığımdam toplam 60 ml sağabiliyorum. Bunun bebeği doyurması gerekir diye düşünüyorum ama 30-40 dk emzirdikten sonra hala açlıktan ağlıyor. Üstüne mama veriyorum, huzur içinde uyuyor. Artmaya devam eder mi sizce yoksa bugüne kadar gelen gelmeli miydi?
Allah tez zamanda sağlık versin inşallah. Biraz dişini sık canım. Bebeğin yanına gelecek ve rahatlıkla emzireceksin inşallah. Meme ucu yaraları çabuk kapanıyor.
Bizimki de çok zor tutuyor. Meme ağzının içinde nsaki yokmuş da arıyormuş gibi bağırarak kafasını sağa sola çeviriyor. Annem başından iterek tutturuyordu, ben de kızıyordum ama başka türlü olmuyor artık ben de hafifçe itiyorum. Sonra hazine bulmuş gibi tutuyor.