2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar göbeğimiz 8. Gün düşmüştü de. Ara sıra kanama oluyor. Badisi kan oluyor daha doğrusu. Sizlerinkinde de var mı?

Bizimde erken dusmustu ama akinti hep oluyodu badisinde. Sun doktor parça kalmis dedi. Cocuk cerrahi yakicakmis.
Boylede kurur ama uzun sürer ve buyudugunde gobek deligi kararmis gibi durur dedi.
Biz yrn cerraha randevu aldik zaten sünnet olayini sorcaktik

Düştüğü günden bir gün sonra doktora gitmiştik. Doktor göbeği degayet iyi demişti. Cuma yine gitcem göstereyim o zaman

Sagol canim dediklerini yapicam

Oyy iyi ugrasiyomussun sen de :))
Ben uyandirdim ama mumkun degil dudagini acmadi :))

Biz ilk besledigimiz saati baz alirsak acikmiyor henuz ya cunku beslemek cok uzun suruyor mama ver emdirmeye calis sut sag vs derken 2 saat suruyor ee 3 saatin 2 saati bitti bu cocuk nasil hemen aciksin

Ay ne zormus bebek bakimi:)

40 ı çıkana kadar yani tıbben 6 hafta dolana kadar iki saatte ve gak guk dese bile emzirme tavsiye edilir .. 6 hafta sonrası tehlike geçer..

Kızlar göbeğimiz 8. Gün düşmüştü de. Ara sıra kanama oluyor. Badisi kan oluyor daha doğrusu. Sizlerinkinde de var mı?

Ya yeniden k vit iğnesi vurulması gerekiyor bu en ileri aşaması ya da doltor kibrit çöpü gibi vir şeyle müdahale edecek acı vermiyor.. Kontrolünde söylemen lazım. Bir dahaki kontrol ne zaman? Çok da geçirme..

Cuma günü götürcem canım sarılık için kontrole. Göbeği de gösteririm. Doktorumuz göbek bakım ilacı vermişti onunla her altını açtığımda siliyorum

Bnmkide ayni cnm ikinci doz k vitamini yapildi alkolle temzliyrm ama gcmiyo yrn gene gotrcm dktra
Cuma günü sarılık için kontrole götürcem bakalım canım. Göbeği de gösteririm geçer o zamana kadar umarım. Ben de doktor bakım ilacı vermişti onunla siliyorum her alt değiştirmede.

Canim b
Canim ben artik krizie girince mecbur veriyorum bugun simdilik bikez verdim. 2 saattir uyuyor hala kalkmadi kaldircam.bu arada benim de cok felaket gogus ucu yaralarim vsrdi kan oturmustu. Ayva cekirdegi haricinde hic bisey fayda etmedi. Aklinda bulunsun.

Tahliller temiz çıktı cnm çok şükür sicaktan olabilir dedi ben uyandırmak için işkence ediyorum resmen ağlamasıni bekliyorum mecbur açılması için

Canim gozun aydin bebegini kucagina almisin saglikla buyut insallah canim cok guzel duygudur :)))) kizmi erkekmi bebegin tatlim

Sezaryen olan kızlar agriniz var mı ben eğilip kalkarken dikkat etmedim kendime şimdi karın ve kasiklarima sancı giriyo sizde durumlar nasıl geçti ki agrilariniz?

annensenicoksevecek canım bebeğine geçmiş olsun, en kısa sürede toparlanır evine döner inş

Sağol canım benim.İnşallah döneriz sağlıcakla. Sarılığı geçmiş şükür göbek bağı da düşecek az kalmis antibiyotik tedavisi görüyor 5 günmüş tedavi sureci. Cuma çıkacaz inşallah. Son 2 gün

Aynen canım benimki de meme yokmuş gibi aranıyor halbuki ağzının içinde. Simdi göğüs ucu ile tutuyor. Hemşire kafasını iyice memene bastır ki tutsun dedi bastırmak lazimmis aslında doğru olan da bu. Sol göğüs ucum iyileşti de sağ tarafı fena o yüzden emziremiyorum ordan. İki çekip yorulup uyuyor uyandiramiyorum. Antibiyotik tedavisi gördüğü için sürekli uyuyor kuzum. O yüzden hemşireler mama veriyor artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…