2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
dlrsordn Canım ben 2 doktora gittim ikisi de gece uyandırma dedi. Benimki 5 saat uyuyor. Eğer 5 saati geçerse ben uyandırıyorum. Eğer uykusunu almazsa ememiyor. Aynen seninki gibi. Gece onu uyandırmıyorum ama ben sağıyorum. Sağdığımı gün içinde emzirdikten sonra veriyorum.

Ben de anlamiyorum uzun uzun emzirmeme ragmen halen daha bebegim nasul acliktan agliyor diye cnm anliyorum seni

Sut konusunda ben de bilemiyorum yani artyor mu neden yetmiyor niye bazen gelmiyor..

Benim bebegim de iki gun once soguk soguk teerliyordu ve bir kustu bir kustu cook uzulduk biz de mideyi usuttu diye dusunduk bizde de annem sardi sarmaladi terletti iyice sonra ustunu degistik tamamen sanki kendine geldi gibi

İkizler burcu da gitti . .
Yengeçler uysal duygusal olurlarmış sağlıklı olsunlar da hangi burç takmıyorum. :) Bu arada bende de belirti yok bizimkiler zamanını dolduracak heralde. Bir de diğer haftalarda daha kötüydüm idrara sürekli çıkma isteği olurdu iki adım yürüsem içimden bir şey kopacak gibi olurdu azıcık sancı kasılma vardı şimdi daha iyi anlamadım ki sadece bir gün çok hareketli oluyor benimki birgün durgun. Dün durgundu psikolojim bozuldu ağladım biraz sonra gezdim düzeldim sen nasılsın ?

Cnm bna sor o durumu sen psikolojim bozuldu dün gidip tahlil yaptırdım bebisime çünkü uyanmiyo resmen canini yakıyorum uyansin diye şu kadarini diyim dün sağlık ocağında topuk kani aldılar igneyi yemesine rağmen uyumasina devam etti.

Anladim canim cok sagol. Bende sagdigimi biberona alismasin diye uyurken vermeye calisiyorum. Emmek istemiyo az geliyo diye. Biri bitse digeri basliyo dertlerin valla naoicam bilmiyorim. Gun icindede mama vermiyim diye emzirmeye calisiyorim sadece ondada tam doymadan uyuyo kisa sure sonra kalkiyo yine acikiyo bole tum gun ugrasiyorum ama olsun. Insallah sutum artarda doya doya emer yavrum. Mama verdigimde icim gidiyo

Canim ne dedi peki doktor ? Allah im hayirlisiyla bi kirklari cikaydi yavrularimizin.. Nasil duzene oturcak bilmiyorum. Azicik aglasin benim moral yerlerde. Icim parcalaniyo. Halbuki bebek bu aglar tabiki ama insan kendi evladi olunca mantigi devredisi oluyomus.

Pierre cardin aldım. 3. Çocuğuma kullanıyorum. Çift yönlü kullanılıyor, hafif, ve ister otuttur ister yatır kademeleri var. Ayakları için de örtüsü var kış için.

Ben de takmıyorum burçları ben ikizler burcuyum diye öyle olsun istemiştim:) bende de belirti yok aynen lavaboya gitme ihtiyacım eskiye göre biraz azaldı gibi çünkü çok fazlaydı..benim kaburgalarım çok ağrıyo her nefes alışımda sanki bişey batıyor..

yarın çatı muayenesi olucam..senin muayeneden sonra kanama kahverengi leke vs. oldu mu genelde oluyomuş.. bi de bebeğin en son kaç kilo çıktı? Bebek kilolu olunca da normal doğum önermiyolar

Kizlar dun bebegim hic uyumadi hic neyi var anlamiyorum en fazla 5 10 dakika daliyo geri kalkiyo surekli agladi neyi var anlamiyorum ikiniyo kipkirmizi oluyo agliyo poposu pismis bide ama bi pisik yuzunden surekli aglamaz heralde sabah 8.15 de uyandi en son gece ikide ben dayanamayip uyudum esim hala bebege bakiyordu o saate kadar uyumadi

Bizimkide uyuyor tatlım dediğin gibi
Gündüzleri 2 saatte bir kaldırıp karnını doyuruyorum
Geceleri kendisi 3 saatte bir uyanıyor
Öğleden sonra duş aldırıyoruz
Duş aldıktan sonra uyanmıyor bıraksan 6 7 saat uyuyacak
Rahatlıyor

Poposu pişmişse ağlar canım elbette
Islak bezle bi silip havalandırsaydınız
Havalarda sıcak bide iyice yakmıştır çocuğu

Poposu pişmişse ağlar canım elbette
Islak bezle bi silip havalandırsaydınız
Havalarda sıcak bide iyice yakmıştır çocuğu
Oturdugum sehirde hava cok soguk biz halen ufo yakiyoruz dogalgaz yakiyo herkes tam isitmiyor diye ufo yakiyoruz biz normalde pamuk ve su kullaniyorduk iki gundur islak mendile gectim ondan oldu diye dusunuyorum hemen biraktim islak mendili tekrar pamuga gectim dus aldirdim altini acik biraktik oyle yatirdik ama yinede uyumuyo yinede agliyo anlamadim sey bi pisik hemde cok fazla degil sadece hafif kizariklik var bebegin tum gun uyumasina engel olabilir mi ki

Pisikten degilde gaz sancisindan uyumuyo agliyo gibi geliyo bana surekli ikiniyo kipkirmizi oluyo kendini sıkıyo ama napcam bilmiyorum tecrubeli anneler bana bi akil verin o agladikca bende agliyorum esim kiziyo niye agliyosun diye sagolsun oda benle birlikte ilgileniyo bebekle ama dun yeter artik uyu yoruldum ben bu isten dedi o kadar canim sıkıldı ki dusman gibi gorundu gozume bu hayatta en cok esimi seviyorum saniyordum megerse yavru herseyden ustunmus

Cnm bende senin gibiyim. 16 gundeyiz bizde.
Bende sutum yetiyor die mamayi kademeli birakmistim. Ama yetmiomus sutum. Dun 3 saat dolu memelerden 60cc cikti. Dun doktordaydik kilo almamis hatta 30 gr vermis yavrum. Hemen mana takviyeli emzirme dedi doktor.
Bu arada sutun yetip yetmedigi yani doydugu cisli bez sayisindan anlasilirmis.
Ciski bezi azalirsa doymuyor demekmis.

En son söylemedi kilosunu 38de 3200 dedi ama bir milim bile çok fark ettiriyor diye tam net söylemek istemiyor. Kanama olmadı ben de canını acıtmadan yapıyorum demişti tahriş etmemiş. Cuma tekrar kontrolum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…