- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #43.021
Hiç bi belirti yok canım bekliyoruzz yarın çatı muayenesi yapacak doktorum bakalım..Canim ne durumdasin varmi bi belirti vs?
Kızlar selam. Herkes iyidir umarım. Bebeği hastane olan arkadaşlarım inşallah bir an çıkar, evinize gelirsiniz. Dualarım sizinle. Biz de evde bakmakta zorlanıyoruz. Dün çok korktum. Emzirdim, üstüne mama verdim ve mamayı sanki hortumdan çıkar gibi ağzından burnundan kustuHiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? Kendini hiç zorlamadan oldu ama. Sonrasında çok gaz çıkardı. Midesini mi üşüttü acaba? Annem midesini sarıp uyuttu. Sabah daha iyiydi. Ama 30 derece midesi sarılı, üstü çarşafla örtülü yatırılır mı çocuk? Ne yapacağımı şaşırdım
Bu arada benim sütüm hala yetmiyor. 13. gündeyiz. Her gün artıyor çok şükür ama hala az. Emzirmeden gece uyanıp sağdığımdam toplam 60 ml sağabiliyorum. Bunun bebeği doyurması gerekir diye düşünüyorum ama 30-40 dk emzirdikten sonra hala açlıktan ağlıyor. Üstüne mama veriyorum, huzur içinde uyuyor. Artmaya devam eder mi sizce yoksa bugüne kadar gelen gelmeli miydi?
Allah tez zamanda sağlık versin inşallah. Biraz dişini sık canım. Bebeğin yanına gelecek ve rahatlıkla emzireceksin inşallah. Meme ucu yaraları çabuk kapanıyor.
Bizimki de çok zor tutuyor. Meme ağzının içinde nsaki yokmuş da arıyormuş gibi bağırarak kafasını sağa sola çeviriyor. Annem başından iterek tutturuyordu, ben de kızıyordum ama başka türlü olmuyor artık ben de hafifçe itiyorum. Sonra hazine bulmuş gibi tutuyor.
Yengeçler uysal duygusal olurlarmış sağlıklı olsunlar da hangi burç takmıyorum. :) Bu arada bende de belirti yok bizimkiler zamanını dolduracak heralde. Bir de diğer haftalarda daha kötüydüm idrara sürekli çıkma isteği olurdu iki adım yürüsem içimden bir şey kopacak gibi olurdu azıcık sancı kasılma vardı şimdi daha iyi anlamadım ki sadece bir gün çok hareketli oluyor benimki birgün durgun. Dün durgundu psikolojim bozuldu ağladım biraz sonra gezdim düzeldim sen nasılsın ?İkizler burcu da gitti . .
Cnm bna sor o durumu sen psikolojim bozuldu dün gidip tahlil yaptırdım bebisime çünkü uyanmiyo resmen canini yakıyorum uyansin diye şu kadarini diyim dün sağlık ocağında topuk kani aldılar igneyi yemesine rağmen uyumasina devam etti.Kizlar bizde bugun 7 gunluk olduk. gobusumuzde dun dustuoglum artik daha uzun uyuyo bu gece en son 1de emzirdim yatti bidaha kalkmadi ben 4de uyandim aldim emzirmeye cslistim bikac kez cekti emdi 5 dk falan uykuya devam etti sut sagmistim 20 cc onu verdim. Sabah yine uyanmadi. Sizde uyku durmlari nasil acaba sarilikmi oluyo dicem ama annemde artik sarilikmi kaldi 1 haftalik oldu diyo. Uyandigindada halsizligi yok gerci basini bile kaldiriyo minnak kedim ama uzun sure uyumasi dusunduruyo..
Anladim canim cok sagol. Bende sagdigimi biberona alismasin diye uyurken vermeye calisiyorum. Emmek istemiyo az geliyo diye. Biri bitse digeri basliyo dertlerin valla naoicam bilmiyorim. Gun icindede mama vermiyim diye emzirmeye calisiyorim sadece ondada tam doymadan uyuyo kisa sure sonra kalkiyo yine acikiyo bole tum gun ugrasiyorum ama olsun. Insallah sutum artarda doya doya emer yavrum. Mama verdigimde icim gidiyodlrsordn Canım ben 2 doktora gittim ikisi de gece uyandırma dedi. Benimki 5 saat uyuyor. Eğer 5 saati geçerse ben uyandırıyorum. Eğer uykusunu almazsa ememiyor. Aynen seninki gibi. Gece onu uyandırmıyorum ama ben sağıyorum. Sağdığımı gün içinde emzirdikten sonra veriyorum.
Canim ne dedi peki doktor ? Allah im hayirlisiyla bi kirklari cikaydi yavrularimizin.. Nasil duzene oturcak bilmiyorum. Azicik aglasin benim moral yerlerde. Icim parcalaniyo. Halbuki bebek bu aglar tabiki ama insan kendi evladi olunca mantigi devredisi oluyomus.Cnm bna sor o durumu sen psikolojim bozuldu dün gidip tahlil yaptırdım bebisime çünkü uyanmiyo resmen canini yakıyorum uyansin diye şu kadarini diyim dün sağlık ocağında topuk kani aldılar igneyi yemesine rağmen uyumasina devam etti.
Benim gibi olursun insallah canimm. Bi anda tam gununde hayirlisiyla sancilarin baslasinHiç bi belirti yok canım bekliyoruzz yarın çatı muayenesi yapacak doktorum bakalım..
Merhaba haziran anneleri sizden ricam kızım için bebek arabası bakıyorum. yalniz pişman olacağım memmun kalmayacağım bi araba almak istemiyorum.sizlerin bebek arabası alıp kullanmaya başladığını düşünerek tavsiyelerinizi bekliyorum.iyikide bu marka ve modeli almışız diyen anneler lütfen paylaşırmısınız.
Ben de takmıyorum burçları ben ikizler burcuyum diye öyle olsun istemiştim:) bende de belirti yok aynen lavaboya gitme ihtiyacım eskiye göre biraz azaldı gibi çünkü çok fazlaydı..benim kaburgalarım çok ağrıyo her nefes alışımda sanki bişey batıyor..Yengeçler uysal duygusal olurlarmış sağlıklı olsunlar da hangi burç takmıyorum. :) Bu arada bende de belirti yok bizimkiler zamanını dolduracak heralde. Bir de diğer haftalarda daha kötüydüm idrara sürekli çıkma isteği olurdu iki adım yürüsem içimden bir şey kopacak gibi olurdu azıcık sancı kasılma vardı şimdi daha iyi anlamadım ki sadece bir gün çok hareketli oluyor benimki birgün durgun. Dün durgundu psikolojim bozuldu ağladım biraz sonra gezdim düzeldim sen nasılsın ?
İnşallahh..sana kaçıncı hafta yaptı çatı muayenesi? o da doğumu tetikliyomuşBenim gibi olursun insallah canimm. Bi anda tam gununde hayirlisiyla sancilarin baslasin
Bizimkide uyuyor tatlım dediğin gibiKizlar bizde bugun 7 gunluk olduk. gobusumuzde dun dustuoglum artik daha uzun uyuyo bu gece en son 1de emzirdim yatti bidaha kalkmadi ben 4de uyandim aldim emzirmeye cslistim bikac kez cekti emdi 5 dk falan uykuya devam etti sut sagmistim 20 cc onu verdim. Sabah yine uyanmadi. Sizde uyku durmlari nasil acaba sarilikmi oluyo dicem ama annemde artik sarilikmi kaldi 1 haftalik oldu diyo. Uyandigindada halsizligi yok gerci basini bile kaldiriyo minnak kedim ama uzun sure uyumasi dusunduruyo..
Poposu pişmişse ağlar canım elbetteKizlar dun bebegim hic uyumadi hic neyi var anlamiyorum en fazla 5 10 dakika daliyo geri kalkiyo surekli agladi neyi var anlamiyorum ikiniyo kipkirmizi oluyo agliyo poposu pismis bide ama bi pisik yuzunden surekli aglamaz heralde sabah 8.15 de uyandi en son gece ikide ben dayanamayip uyudum esim hala bebege bakiyordu o saate kadar uyumadi
Senin doğumuna da az kalmış tatlımİnşallahh..sana kaçıncı hafta yaptı çatı muayenesi? o da doğumu tetikliyomuş
Oturdugum sehirde hava cok soguk biz halen ufo yakiyoruz dogalgaz yakiyo herkes tam isitmiyor diye ufo yakiyoruz biz normalde pamuk ve su kullaniyorduk iki gundur islak mendile gectim ondan oldu diye dusunuyorum hemen biraktim islak mendili tekrar pamuga gectim dus aldirdim altini acik biraktik oyle yatirdik ama yinede uyumuyo yinede agliyo anlamadim sey bi pisik hemde cok fazla degil sadece hafif kizariklik var bebegin tum gun uyumasina engel olabilir mi kiPoposu pişmişse ağlar canım elbette
Islak bezle bi silip havalandırsaydınız
Havalarda sıcak bide iyice yakmıştır çocuğu
Kızlar selam. Herkes iyidir umarım. Bebeği hastane olan arkadaşlarım inşallah bir an çıkar, evinize gelirsiniz. Dualarım sizinle. Biz de evde bakmakta zorlanıyoruz. Dün çok korktum. Emzirdim, üstüne mama verdim ve mamayı sanki hortumdan çıkar gibi ağzından burnundan kustuHiç böyle bir şey yaşayan oldu mu? Kendini hiç zorlamadan oldu ama. Sonrasında çok gaz çıkardı. Midesini mi üşüttü acaba? Annem midesini sarıp uyuttu. Sabah daha iyiydi. Ama 30 derece midesi sarılı, üstü çarşafla örtülü yatırılır mı çocuk? Ne yapacağımı şaşırdım
Bu arada benim sütüm hala yetmiyor. 13. gündeyiz. Her gün artıyor çok şükür ama hala az. Emzirmeden gece uyanıp sağdığımdam toplam 60 ml sağabiliyorum. Bunun bebeği doyurması gerekir diye düşünüyorum ama 30-40 dk emzirdikten sonra hala açlıktan ağlıyor. Üstüne mama veriyorum, huzur içinde uyuyor. Artmaya devam eder mi sizce yoksa bugüne kadar gelen gelmeli miydi?
Allah tez zamanda sağlık versin inşallah. Biraz dişini sık canım. Bebeğin yanına gelecek ve rahatlıkla emzireceksin inşallah. Meme ucu yaraları çabuk kapanıyor.
Bizimki de çok zor tutuyor. Meme ağzının içinde nsaki yokmuş da arıyormuş gibi bağırarak kafasını sağa sola çeviriyor. Annem başından iterek tutturuyordu, ben de kızıyordum ama başka türlü olmuyor artık ben de hafifçe itiyorum. Sonra hazine bulmuş gibi tutuyor.
En son söylemedi kilosunu 38de 3200 dedi ama bir milim bile çok fark ettiriyor diye tam net söylemek istemiyor. Kanama olmadı ben de canını acıtmadan yapıyorum demişti tahriş etmemiş. Cuma tekrar kontrolum var.Ben de takmıyorum burçları ben ikizler burcuyum diye öyle olsun istemiştim:) bende de belirti yok aynen lavaboya gitme ihtiyacım eskiye göre biraz azaldı gibi çünkü çok fazlaydı..benim kaburgalarım çok ağrıyo her nefes alışımda sanki bişey batıyor..
yarın çatı muayenesi olucam..senin muayeneden sonra kanama kahverengi leke vs. oldu mu genelde oluyomuş.. bi de bebeğin en son kaç kilo çıktı? Bebek kilolu olunca da normal doğum önermiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?