- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #43.481
Maaşallah, ne güzel doğum..42. Hafta bitiminde hiçbir işaret yok ve ümitsizliğe kapılmışken hafif karın baskısı ile derken akşam 6 da sancım başladı hastaneye gittim ve 8 de bebeğim kendisi doğdu elhamdülillah rabbime kızlar...
Gerisi geride kalanlara ve lütfen doğum anınınızı bekleyin. Şimdi tek isteğim çay içmek:)) elhamdülilah rabbime sonsuz şükürler olsun..
Canim bende tum gub emziriyorum ama saat 5 6 gibi artik sutum azaliyo cunku uyumuyo bende uyuyamiyorim yemek bile yiyemiyorum huysuzlaniyo buda sutume etki ediyo o zaman hafid kendinden gecmisken yari uykuluyken veriyorim biberonu.cok kendindeyken vermiyorum bilincinde olmasinm oyle yaptim bilmiyorum simdilik emmesinde sknti gormedim.birde cok acikmasina firsat verme.max 2 saatte bi emzir huysuzlaniyolar memeden az gelince.biberon istiyolar.Anne sütü önemli. Lakin şu kısımda takilioyorim .uyamiyorum. .sagdiginiz sütü kaşıkla verim denilio . Gecenin bi yarisi ya da huysuzken kaşıkla dokerim ben hep ya. Biberon en kolayı. Napsak var mı fikri olan . Biberon à Alisan sonra bırakır memeyi denio. Ama biberonü da emio ki. Hem sadece onla vermiorum ki günde bi belki iki kez biberonlâ veriorum
2 hafta geçmişti tarihi.. Doktorum normal doğum yanlısı çok araştırdım:)Maaşallah, ne güzel doğum..
Normalde günün ayın kaçıydı? Dr sezaryen demedi mi hiç¿ ya da suyun azalıyor beklemek riskli gibi şeyler?
Canım emene kadar zorla. Kaldır, indir, gezdir, tekrar tekrar ağzına ver memeyi. Başını sabitle, farklı pozisyonlar dene. Sonunda emecek bak görürsün. Bizimki bir iki kere öyle istememezlik yaptı. Her defasında 1.5-2 saat uğraştık annemle. Kan ter içinde kaldım ama sonunda emdi. Bir daha da yapmadı. Çok isteyerek emiyor. Süt olmadığında bile emiyor. Emmek onları rahatlatıyor. Senin kokun ve sıcaklığın için bile emer sadece.Bana biberon bela oldu emmedi beni. Bebekten bebeğe değişirse bilemem. Onu da emiyor evet ama onu emince çok süt geliyor kolayca. Anne memesinde öyle değil o yüzden biberonu seçiyorlar.
42. Hafta bitiminde hiçbir işaret yok ve ümitsizliğe kapılmışken hafif karın baskısı ile derken akşam 6 da sancım başladı hastaneye gittim ve 8 de bebeğim kendisi doğdu elhamdülillah rabbime kızlar...
Gerisi geride kalanlara ve lütfen doğum anınınızı bekleyin. Şimdi tek isteğim çay içmek:)) elhamdülilah rabbime sonsuz şükürler olsun..
Ben de ayni fikirdeyim aslinda ama bir yandan da buyukler bu isi bilir yanlis yapiyor muyum diye de kafam karisiyor. Su an dogum iznindeyim.
Kizlar mrb. 12 haftalk hamileyim ben.ama bugun aniden sol kasigimda batmalar basladi.ogleden beri devam ediyo hic gecmiyo.yatiyorum dinleniyorum ama yok gecmiyo bu kadar uzun surmesi normal mi.dr.umu aradim fakat hastanede degilmis bugunlerde.saglkli bilgi alamadim.yardiminiza ihtiyacm var siz atlattnz bu donmleri bilirsiniz..
Canim ayni dert bendede var hep memede uyimak istiyo valla napcm bilmiyom
Beni tamamen esir aliyo ama canim ne ben uyuyabiliyorum ne is yapabiliyorum. Birakinca uyaniyo uyaninca yine emmek istiyo ve yine uyuyo boyle aksam ediyoruzBenimki de öyle memede uyuyor. Çok dalarsa indiriyorum. Çok işim olmazsa onunla uyuyorum.
İlk kıZımı birinci sınıfa giderken bile ayağımda sallayıp uyuttuğum için oğlumu memede uyuttum. Sonra kendi uyumayı öğrendi. Oğlumu hiç sallamadim. Sadece karnını sırtını oksardim uyurdu.
Bu kıZımı da ayağıma hiç alıştırmayı düşünmüyorum. Kucağımda uyusun...
Canimm hayirli olsun cok sev8ndim:) en dogrusunu yaptin. Vucudun gelicegi saati biliyodur. Bi sorun olmadikca dogal duzene mudahale etmemek lazim kesinlikle. Rabbim ne zaman geliceginu ayarlamis zaten2 hafta geçmişti tarihi.. Doktorum normal doğum yanlısı çok araştırdım:)
Su zaten son haftalar azalır
Doktorla işnirliği yaptık o riskleri sayıp korkutmadı ben sabırla bekledim elh allahıma şükürler olsun gurbetteyim yalnız olunca bir an önce ayaklanmaya bakıyorsun..
Çocuk doktorları yenidoğanlarda Browns ı tavsiye etmiyorlar canım , hastanedeyken çocukdoktorumuz geldi biberona baktı , Philips avent tamamdır dedi. Yan odadaki Browns almış çocuk çekememiş , gaz yapmıyor diye alıyorlar sonra bebek niyebiberonu çekemiyor diyorlar deyip bize dert yanmıştı :)))vorones hatta dr. Browns biberonu tavsiye ederim. Avent ve bebedor var, en yavaş geleni, Boğaz'ına kaçmayanı dr.brown
Evet cnm dogumda yapildi gobegi dustu iki gun sonra sizinti seklinda kanayip kuruyodu ilk farkettigmde goturdum ikinci doz yapildi.Tabi öyle yaparsan uzun süre dolu kalacağı için süt üretimin yavaşlar. Neden dinlendir dedi ki? Memelerin dinlenmeye ihtiyacı yok. Ama fazla sağmak da iyi değil. Benim kahverengi kısmının derisi soyuldu sağmaktan. O kadar çok acıyor ki. Acaba zarar görmesin diye mi dinlendir dedi? Sen emzirmiyor musun?
3 saatte bir emzirecek yada sağacak şekilde ayarla bence sen
Bebekler memede uyumak için dizayn edilmiş :) hepsi öyledir
Can'ım eski mesajını görmedim. Göbek kordonunun düştüğü yer mi kanıyor? Benimki de ara ara kanıyor, kuruyor ama doktor her şey yolunda dedi. Bazen yara kapansın diye bir ilaçla yakıyorlar. Onu yaptılar mı? K vit almış mıydı doğumda?
Kabzlk gaz kanama hicbiri yok canm.dune gore daha az oluyo bugun.sali gunu gelckmis dr.um o zamn gidicem bakalm ne dicekGeçti mi? Kabızlık gaz var mi?
Kanaman falan yoksa normaldir bence.
Idrarinda bi sıkıntı da yoksa
Agr is degilde sen boyle sorunca aklima geldi bak agrinin bi gece oncesi cinsl iliski oldu onla alakali olablir mi acaba.iliskiden snra bi agrim olmadi ama bi gun snrasinda boyle batmalar filan..o yuzdn olms olablr mi ki yaBugün yorulcak bir iş yaptın mı ağır falan kaldırma.. Yinede doktora bir gözükün devam ediyorsa..
Canm bugun dune gore daha hafif oluyo.sali gunu gitcm dr.a yarn da yokms dr.um.bakalm ne ckckCanim cok siddetliyse bi acile gozuk yoksa normaldir rahmin bebisin buyurken adet olck gbi sancilarin oluyo korkma
Maaşallah, çok iyi olmuş, darısı hala benim gibi bekleyenlerin başına2 hafta geçmişti tarihi.. Doktorum normal doğum yanlısı çok araştırdım:)
Su zaten son haftalar azalır
Doktorla işnirliği yaptık o riskleri sayıp korkutmadı ben sabırla bekledim elh allahıma şükürler olsun gurbetteyim yalnız olunca bir an önce ayaklanmaya bakıyorsun..
Beni tamamen esir aliyo ama canim ne ben uyuyabiliyorum ne is yapabiliyorum. Birakinca uyaniyo uyaninca yine emmek istiyo ve yine uyuyo boyle aksam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?