- 24 Haziran 2015
- 199
- 75
- 18
- 36
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #43.461
Canim cok siddetliyse bi acile gozuk yoksa normaldir rahmin bebisin buyurken adet olck gbi sancilarin oluyo korkmaKizlar mrb. 12 haftalk hamileyim ben.ama bugun aniden sol kasigimda batmalar basladi.ogleden beri devam ediyo hic gecmiyo.yatiyorum dinleniyorum ama yok gecmiyo bu kadar uzun surmesi normal mi.dr.umu aradim fakat hastanede degilmis bugunlerde.saglkli bilgi alamadim.yardiminiza ihtiyacm var siz atlattnz bu donmleri bilirsiniz..
Bugün yorulcak bir iş yaptın mı ağır falan kaldırma.. Yinede doktora bir gözükün devam ediyorsa..Kizlar mrb. 12 haftalk hamileyim ben.ama bugun aniden sol kasigimda batmalar basladi.ogleden beri devam ediyo hic gecmiyo.yatiyorum dinleniyorum ama yok gecmiyo bu kadar uzun surmesi normal mi.dr.umu aradim fakat hastanede degilmis bugunlerde.saglkli bilgi alamadim.yardiminiza ihtiyacm var siz atlattnz bu donmleri bilirsiniz..
Göbeği yeni düştü o yüzden yikayamadim cnm geçen dün dediğin gibi beziyle bıraktım onu ferahlasin diye gece karın ağrısı ve gazdan yatamadi bu sefer decanım geçecek bu günler Allahın izniyle. Sabredelim. Ben arada altını değiştirince öyle çıplak tutuyorum biraz serinlesin diye. Pişiği olmamasına rağmen günde birkaç kez kremliyorum altını. Kol ve bacak eklemleriyle boğazını zeytinyağlıyorum. Her gün yıka canım ferahlar çocuk.
Benim bebeğiminde perşembe gecesi düştü 11 günde anca.. Dün doktora gittik sarımsı sıvı vardı iltihapt için antibiyotik şurup verdi doktor birde alkollü solisyonla günde birkaçkez siliyorum.. Fakültede bize hiçbişey sürmeyin dediler onları dinledik iltihap oldu.. Siz sürdünüz mü bişey gönüşüne.. Henüz yıkamadık pazartesi kontrole gidicez. O zaman belli olcak inşallah iyileşir kuzucuk..Göbeği yeni düştü o yüzden yikayamadim cnm geçen dün dediğin gibi beziyle bıraktım onu ferahlasin diye gece karın ağrısı ve gazdan yatamadi bu sefer deAllah yardım etsin hepimize
Ben de ayni fikirdeyim aslinda ama bir yandan da buyukler bu isi bilir yanlis yapiyor muyum diye de kafam karisiyor. Su an dogum iznindeyim.Ben emmesini istediğim için emzik biberon verme taraftarı değilim. Çalışıyor musun?
Benimki de oyle, emzirmeden uyumuyor. Annemler de emzirdikten sonra ver diyor, bilemedim. Senin bebegin kac gunluk ve en cok hangi emzikten memnun kaldin?Undomiel17 canım ben çeşit çeşit emzik veriyorum ama sürekli değil. Başka türlü sakinleştiremediğim Zaman veriyorum. Özellikle dışarıda çok işime yarıyor. Emerek uykuya dalıyor, sonra düşüyor zaten ağzından. Emzirmede bir sorun yaşamıyorum. İstiyorsan ver bence. Emmek bebekleri en çok rahatlatan şey. Evdeyken emzik vermek yerine emzirerek uyutabilirsin. 1 saat gezdir kucağında uyumuyor benimki, emziriyorum 3 dk da uykuya dalıyor.
Canım biz sürdük bizimki de oldu iltihap. Şimdi antibiyotik krem sürüyorum. İnşallah iyileşirler tez zamanda.Benim bebeğiminde perşembe gecesi düştü 11 günde anca.. Dün doktora gittik sarımsı sıvı vardı iltihapt için antibiyotik şurup verdi doktor birde alkollü solisyonla günde birkaçkez siliyorum.. Fakültede bize hiçbişey sürmeyin dediler onları dinledik iltihap oldu.. Siz sürdünüz mü bişey gönüşüne.. Henüz yıkamadık pazartesi kontrole gidicez. O zaman belli olcak inşallah iyileşir kuzucuk..
Bana biberon bela oldu emmedi beni. Bebekten bebeğe değişirse bilemem. Onu da emiyor evet ama onu emince çok süt geliyor kolayca. Anne memesinde öyle değil o yüzden biberonu seçiyorlar.Anne sütü önemli. Lakin şu kısımda takilioyorim .uyamiyorum. .sagdiginiz sütü kaşıkla verim denilio . Gecenin bi yarisi ya da huysuzken kaşıkla dokerim ben hep ya. Biberon en kolayı. Napsak var mı fikri olan . Biberon à Alisan sonra bırakır memeyi denio. Ama biberonü da emio ki. Hem sadece onla vermiorum ki günde bi belki iki kez biberonlâ veriorum
Canim cok sevindim.. Hayirli evlat olsun ins42. Hafta bitiminde hiçbir işaret yok ve ümitsizliğe kapılmışken hafif karın baskısı ile derken akşam 6 da sancım başladı hastaneye gittim ve 8 de bebeğim kendisi doğdu elhamdülillah rabbime kızlar...
Gerisi geride kalanlara ve lütfen doğum anınınızı bekleyin. Şimdi tek isteğim çay içmek:)) elhamdülilah rabbime sonsuz şükürler olsun..
Anladim canim. Peki senin bebegin kac gunluk ve hangi marka emzik kullaniyorsun?Ben geceleri bazen emzik veriyorum tatlım 10 dk falan uğraşıyor uyuyor sonra
Gözün aydın cnm allahım ikinize de saglik sıhhat versin42. Hafta bitiminde hiçbir işaret yok ve ümitsizliğe kapılmışken hafif karın baskısı ile derken akşam 6 da sancım başladı hastaneye gittim ve 8 de bebeğim kendisi doğdu elhamdülillah rabbime kızlar...
Gerisi geride kalanlara ve lütfen doğum anınınızı bekleyin. Şimdi tek isteğim çay içmek:)) elhamdülilah rabbime sonsuz şükürler olsun..
15 günlük ve ilk günden beri emzik veriyorum gerektikçe. Avent 0-6 ile başladım sevdi ama çenesinde kızarıklık yaptı. Chicco physio latex aldım, ağzına bile almadı. Aynısın kauçuk olanına bayıldı. Şu an onu kullanıyoruz. Doktora onsuz nasıl giderim bilmiyorum :) eğer tereddütlerin varsa emzirmeyi oturtana kadar biraz bekle. Sonrasında hiç sorun olacağını zannetmiyorum. Eskiden şeker sürüp alıştırırlarmış.Benimki de oyle, emzirmeden uyumuyor. Annemler de emzirdikten sonra ver diyor, bilemedim. Senin bebegin kac gunluk ve en cok hangi emzikten memnun kaldin?
Evet canım aynen öyle. Önce emziryorum sonra sağdığım sütü veriyorum sonra gerekli olursa 30 cc mama veriyorum. 4 öğünde mama veriyorum genelde. Ama memelerim yara olduğu için sağamadım ve dün her öğümde emzirmenin üstüne mama verdim. Doktor böyle önerdi. Günde 40 gram alıyor.Biberon ü ben de kullanmaya başladım . Sen hem emzirip hem de biberon mu kullaniosun. Biberonla anne sütü mu mama mi veriosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?