2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gozun aydin, allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah :) bugun itibariyle 41.hafta icindeyim ben de, sabirsizlanmaya basladim artik ama mesajin moral oldu bana resmen :) dunden beri bel agrilarim ve duzensiz sancilarim var.. Bekliyorum ve diyorum ki bebisim bilir ne zaman gelecegini :)

Kızlar! Benim bebeğim nedense kusuyor. İlk başta fazlasını çıkarıyor sandık, sonra midesini üşüttü sandık, sonra vitamin dokundu sandık... Ama sanırım sebebi başka. Emdikten bazen 10 dk bazen 30 dk sonra azar azar kusuyor. Uykusundan uyanıp kusuyor mesela. Zorlanmadan, ağzından akıyor. Neden olabilir çok üzülüyorum. Doktora söyledim takip edin dedi. Dün muayene oldu. Görünen başka bir sorunu yok.

Canım emiyor şu an sıkıntı yok. Başlarda bi amuda kalkmadığım kalmıştı :):)

Reactions: 9ay
Kızlar kusma yaşayan var mı başka??

superselma canım sen tecrubelisin. Sana bir kaç sorum var. Bebeğin azar azar kusması normal mi? Bir de ben hafif hasta gibiyim. Emzirirken çok terliyorum sonra üşüyorum. Bebeğe geçer mi? Emzirirken Nasıl dolaşıyorsun? Nasıl tutuyorsun?

Evet o da ben de alisacagiz

Evet ben de bi sure daha bekleyeyim diyorum tesekkur ederim fikirlerin icin

Can'ım benim bebeğimde kusuyor bazen de ağzından su geliyor doktor reflü olabilir sola yatırın daima dedi.

Kabız olabilir mi canım. Kabızlıkta da kusuyorlarmış.

çok sevindim allah analı babalı büyütsün ,, darısı başımıza inşallah

Beni tamamen esir aliyo ama canim ne ben uyuyabiliyorum ne is yapabiliyorum. Birakinca uyaniyo uyaninca yine emmek istiyo ve yine uyuyo boyle aksam ediyoruz
Ben de ayni bu durumdayim. Emdikten sonra gazini cikarmaya kalksam uyaniyor sonra yine emiyor sonra sonra yine uyaniyor. Bakalim ne kadar devam edecek boyle

Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah..ne güzel kolay bir doğum olmuş darısı başımıza inşallah hayırlısıyla. .

Canım geçmiş olsun sana.
Bebeğin çökelek mi kusuyor süt mü?
Benimki de gazını tam çıkarmadan yatırırsam öyle sızdıryor.
Fiskirir gibi değilse korkma bence.
Bi de eğimli yerde yatır doktor sedyesi gibi. Ya da yan yatır boğazına kaçmasın kusmugu.

Emzirirken senin hasta olmanla vücudunda üretilen antikorlar bebeğinin bağımsıklığını güçlendirir.

Oturduğum zaman nasıl tutuyorsam öyle tutuyorum. Bazen bluzumun ucunu agzimla tutuyorum elimi kullanmam gerekirse.

Wrap baby sling gibi yapıyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…