- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #43.441
Ben sabah çok sıcak olmadan balkonda 5dk kadar bacaklarını güneşlendirdim.Bizimkiler de mama sevdalisiydi cunku her akrabamin torunu oldugunda mama vermemeye direndikleri icin hep hastanede yatti bebisler her beni arayan aman mama ver diyordu
Yok cnm pek birakmaya da calusmiyorum acikcasi
Multiver ve infantum cnm
Bebisleri ne zmn gunese cikarabiliriz?
Gogus kalkani kullaniyir musun? Hani sut birikiyor ya icinde
Ben geceleri bazen emzik veriyorum tatlım 10 dk falan uğraşıyor uyuyor sonraMerhaba, herkese saglikli gunler... Benim bebegim 8 gunluk oldu bugun. Ama uyku acisindan bir gun iyi bir gun kotu. Annemler emzik vermemi soyluyor. Aranizda kullanan var mi? Ben de erken diye dusunuyorum ama cok zorlaniyorum.
Zamanla geçermiş o iz tatlımKızlar doğumdam sonra karındaki kahverengi görüntü ne olacak?bişi kullanılıyor mu bunun için?
Ayaklarını hareket ettir tatlım bağırsakları çalışsın birazBebeğim kabız oldu galiba ya. :/ önceki günler daha sıvı olan kakası şimdi öyle değil. Rengi aynı ama. Yaparken de zorlanıyor sıkıyor kendini çok. Ne yapsam?
Gogus kalkani kullaniyir musun? Hani sut birikiyor ya icinde
Sizin pişik ler nasıl bebemin iki yanlı hani popunun iç kısmı bildiğin yanık gibi yataçok Sağol canım,bugun sabah babaannem geldi pişik olmuş bu idrarını yaparken Ağlar dedi hemen hametan sürdüm rahatladı , Dediğin gibi pişik olmuş kuzucuğum
YaLniZ değilsin canım dün bagira bağıra ağladım. Bebelerın huzursuz olmas ı da çok etkilio. Ama ağla kızma kendine suçla birilerini bosver herseyi. Yoksa insan patlio . Benim de mama sevmio midesinı bulandirio ben de boş zaman larda ki pek olmuo ( hep memede olduğu için ) sagiyorum 60 ml kadar . Çıkıo . Onu ds hemen bitirip yeniden aranio o an işte yetersiz ve eksik hissediyorum zaten çok acio uçlar. . Bakalimm ne zaman geçecek bu günlerBende cok fenayim aglamak uzereyim oglen 3ten beri uyutamiyorum nerdeyse sadece bi 20 dk uyumustur. Surekli emiyo birakinca uyanuiyo. Artik sutum tukendi mama verdim iki kez.simdi uyudu. Cok kotuyum napicam bilmiyorum. Psikolojim hic iyi degil herseye aglayasim var. Lohusa bunalimi denilen seye girdim kesinlikle.ne zaman gecicek ne zaman duzene gircek bilmiyorum.
Kac günlük senin kuzu bizm 25 oldukCanim ayni dert bendede var hep memede uyimak istiyo valla napcm bilmiyom
Yapıyorum canım kendi de yapıyor kuzumun :):) ayakları kendine çekiyo yukarı aşağı yapıyor ordan anlıyorum biraz da ben hareket ettiriyorum karnına elimi koyuyorum sıcak tutuyorum. Kabız mı değil mi anlayamıyorum yaparken zorlanması kabızlık için yeterli mi? 6 kakalı bez oldu çünkü bugün.Ayaklarını hareket ettir tatlım bağırsakları çalışsın biraz
Aynen ve avent yok anne memesi kıvamındaymış da anne memesinden uzaklaşmıyormuş çocuk. Yok öyle bir şey :)Bu arada sizlerden biri dr. browns biberonu önermişti. Ben de aldım. Gerçekten de avent'ten daha güzel. Daha yavaş akıyor ve gaz yapmıyor.
Biberon ü ben de kullanmaya başladım . Sen hem emzirip hem de biberon mu kullaniosun. Biberonla anne sütü mu mama mi veriosunBu arada sizlerden biri dr. browns biberonu önermişti. Ben de aldım. Gerçekten de avent'ten daha güzel. Daha yavaş akıyor ve gaz yapmıyor.
Ben de nuby kullanıyorum . Pompanin biberonu şimdilik bu sorun yok .yalnız plastik. Kaynar suya mama yapmıştım içinde çok piş koktu içmedi yavrum döktüm hepAynen ve avent yok anne memesi kıvamındaymış da anne memesinden uzaklaşmıyormuş çocuk. Yok öyle bir şey :)
Kızlar doktordan geldiğimizden beri bebeğim ağlıyor. Üşüttü mü acaba?4-5 kere kustu. Doktor vitamin vermişt , o mu dokundu? Bir de göğsüm yine yara oldu ve ne doğru düZgün emzirebildim ne de sağabildim. Pompa yara yaptı bu defa da.
Yok canım kullanmıyorum. Çok birikir mi ki?
Canim 16sinda dogdu iste 9 gun bittiKac günlük senin kuzu bizm 25 olduk
Ben pişik olmasın diye günde birkaç kez pişik kremini sürüyorum. Havalar çok sıcak çünkü :/ kol ve bacaklardaki eklem yerlerini boğazının altını zeytinyağlıyorum.Sizin pişik ler nasıl bebemin iki yanlı hani popunun iç kısmı bildiğin yanık gibi yataçok üzülüyorum
canım geçecek bu günler Allahın izniyle. Sabredelim. Ben arada altını değiştirince öyle çıplak tutuyorum biraz serinlesin diye. Pişiği olmamasına rağmen günde birkaç kez kremliyorum altını. Kol ve bacak eklemleriyle boğazını zeytinyağlıyorum. Her gün yıka canım ferahlar çocuk.Ay galiba bunalıma giriyorum evim cehennem gibi sıcak çocuğum sıcaktan isilik döküyor kafayı kaldırıp uyanamiyor 5 dakika zor emiyor uyuyakaliyo klima aldık o da 3 gün sonra gelecek.bütün gün emdi emmedi uyanmadi çabalarıyla geçiyor oturup aglayasim varR r0s3n seni de düşünemiyorum zaten lohusalik var bi de kalabalik çekilecek gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?