- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #43.541
Cnm hyrli olsn inslalah bnm bebegin kafasi bile geldigi halde 16 saatlik sancimla 5 cm acilmam oldu dayanamadm tansiyonum yuksldi spinal oldum insallah sen dayanirsin yaparsn normal dogum dayan derim.Kızlar hepinize meraba, ben de
temmuz annesi olacağım inşallah sizlerden doğurmayan azdır herhalde darısı bizlere artık. Normal doğumu çok istiyorum ama hala bebişim doğum kanalına girmemiş bu haftalarda olup da doğum kanalına sonradan giren oldu mu normal mi yaptı merak ediyorum bir de neler yapmam gerek bu süreci hızlandırmak için yardımcı olur musunuz lütfeen
Yaa canım korktum şimdi ama Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin. Canım normalde zorlanıyorum oturarak kılmak istiyorum ama Allah affetsin namazı ayakta kılıyorum sırf doğumuma katkısı olsun diye ayriyeten günde ancak yarım saat yürüyebiliyorum bugün de 10dklık egzersiz var ona başladım. Suni Sancı dan da korkuyorum okuyorum herkes çok kötü diyor Rabbim kendi sancımla kolayca doğurmamı nasip etsinCnm hyrli olsn inslalah bnm bebegin kafasi bile geldigi halde 16 saatlik sancimla 5 cm acilmam oldu dayanamadm tansiyonum yuksldi spinal oldum insallah sen dayanirsin yaparsn normal dogum dayan derim.
Aklina geldkcr secde pozisyonunda dur yerleri elinle sil dizlerinin ustunde
Aynen canim insallah oyledir. Bide surekli geriniyo kivraniyo uyurken sizinde oylemi? Sanki huzursuz rahatsiz hep
insallah canim ilke göre daha tecrübeli olur insan ama keske kendi sancimla olsaydı suni uzun ve çok ağrılı dediklerini yapicam inşallahİkinci doğum daha kolay oluyor canım ayrıca sancıları nefesle karşılarsan hem daha çabuk hem daha kolay dogurursun. Sakin ol. Nefesini derin al yavaş ver oldu mu?
önce vardi canim ve 5 cm açıklık doğumhaneye aldılar orda korkudan sancim gitti ve açıklık 3 cm e geriledi hala nasil olduda öyle oldu anlamam sonra hiç yokken verdiler ve müthiş bi sanciydi suni sanci Allah hepimizin yardimcisi olsun insallahBenim de yarın 40 bitiyor canım..ilk doğumunda hiç sancın yokken mi suni verdiler?
Benimkide cok hickiriyo canim aynen. Karnimdaykende cok hickirirdi ve gerinirdi hissederdim ayni devam ediyo. Yarin sunnetimiz var gitmisken cocuk doktorunada gpturcem gobegi kaniyo sanirim. Kurumis sekilde duruyo ama badisi kan olmus azcik. Gitmisken kilosunada baktiricam insallah kilo almistirAynen canım benimkide sürekli geriniyo.gazını rahat çıkartıyor ama sürekli bi gerilme halinde .ben büyümesine yoruyorum.çünkü çok hızlı buyuyorlar.ben vucuduna da krem yada zeytinyağı sürüyorum çünkü derileri geriliyo kilo aldikca.sanki biraz rahatlatiyo gibi geliyor bana.
Benimkini çok hickiriktutuyor.her emmeden sonra geçmeyince bi daha emziriyorum :)) buda benimkinin kısır döngüsü
benim ki de memede uyuyor öyle koyuyorum yerine. daha doğrusu benimki hoşlanmadığı herşeyin sonunu memede rahatlayarak noktalıyor. örneğin altına yaptı, yapmadan önce yeni emmiş olsa bile aranmaya başlıyor. memeye alsam da bi emiyor bi bırakıyor ağzının içindeki memeyi bulamıyormuş gibi kafayı geri çekip çekip aranıyor hemen anlıyorum altına yaptığını değiştiriyorum, tekrar aranmaya başlıyor bu sefer memeye alıyorum güzel güzel emip rahatlıyor. uykusu gelince de meme istiyor yeni emmiş olsa bile. uykudan uyanınca yine meme istiyor. Benim de işime geliyor böylelikle bol bol emzirmiş oluyorum. nasıl uyutcam derdi de yok.Sagol cnm blmiyrz ki insallah yktur herkese soruyrz gecer diyolar ama hala durmadi
Sizinti sklinde kaniyo kuruyo kan tahlilleri yapildi ama bsy ckmadi gen testi istediler
P.tesi bezmialeme goturcem bakalim hematolojiye nolcak
Bide annisler bisey sorcam bebisleriniz nasil uyuyo bizimki memede uyumak istuyo hep
bu arada bebeğine geçmiş olsun, birşey çıkmaz inş.Sagol cnm blmiyrz ki insallah yktur herkese soruyrz gecer diyolar ama hala durmadi
Sizinti sklinde kaniyo kuruyo kan tahlilleri yapildi ama bsy ckmadi gen testi istediler
P.tesi bezmialeme goturcem bakalim hematolojiye nolcak
Bide annisler bisey sorcam bebisleriniz nasil uyuyo bizimki memede uyumak istuyo hep
Canim korkma suni sancidan. Benim en korktugum seydi ama bumuymus dedim inan. Adetliyken cok sanci cekerim ben ayni onun gibi oldu bana. Ama bak doktorum fitil seklinde suni sanci verdi once sonra dogumhaneyegirerken serum verdi. Serumdada hayal aleminde gibi oluysun basim donuyo carpiyo biraz ama bunlar cekilmicek dayanilmicak seyler degil. Hic gozunu korkutma.Yaa canım korktum şimdi ama Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin. Canım normalde zorlanıyorum oturarak kılmak istiyorum ama Allah affetsin namazı ayakta kılıyorum sırf doğumuma katkısı olsun diye ayriyeten günde ancak yarım saat yürüyebiliyorum bugün de 10dklık egzersiz var ona başladım. Suni Sancı dan da korkuyorum okuyorum herkes çok kötü diyor Rabbim kendi sancımla kolayca doğurmamı nasip etsin
Uykusunda ııh mıhh diye sesler çıkarıyorAynen canim insallah oyledir. Bide surekli geriniyo kivraniyo uyurken sizinde oylemi? Sanki huzursuz rahatsiz hep
Anladım canım..aminnönce vardi canim ve 5 cm açıklık doğumhaneye aldılar orda korkudan sancim gitti ve açıklık 3 cm e geriledi hala nasil olduda öyle oldu anlamam sonra hiç yokken verdiler ve müthiş bi sanciydi suni sanci Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt evladını, ya seni görünce 40+5 te sezeryan olduğuma pişman oldum desem. dr un da psikolojik baskısı ile hiçbir belirti yokken yavruma birşey olacak korkusu ile daha fazla beklemeye korktum.42. Hafta bitiminde hiçbir işaret yok ve ümitsizliğe kapılmışken hafif karın baskısı ile derken akşam 6 da sancım başladı hastaneye gittim ve 8 de bebeğim kendisi doğdu elhamdülillah rabbime kızlar...
Gerisi geride kalanlara ve lütfen doğum anınınızı bekleyin. Şimdi tek isteğim çay içmek:)) elhamdülilah rabbime sonsuz şükürler olsun..
Şuan ben de korkuyorum.. inan yine olsa yine korkardın elde değil.. niye pişman oldun canım çok mu kötü sezeryan?hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt evladını, ya seni görünce 40+5 te sezeryan olduğuma pişman oldum desem. dr un da psikolojik baskısı ile hiçbir belirti yokken yavruma birşey olacak korkusu ile daha fazla beklemeye korktum.
Kızlar hepinize meraba, ben de
temmuz annesi olacağım inşallah sizlerden doğurmayan azdır herhalde darısı bizlere artık. Normal doğumu çok istiyorum ama hala bebişim doğum kanalına girmemiş bu haftalarda olup da doğum kanalına sonradan giren oldu mu normal mi yaptı merak ediyorum bir de neler yapmam gerek bu süreci hızlandırmak için yardımcı olur musunuz lütfeen
Kızlar kusma yaşayan var mı başka??
@superselma canım sen tecrubelisin. Sana bir kaç sorum var. Bebeğin azar azar kusması normal mi? Bir de ben hafif hasta gibiyim. Emzirirken çok terliyorum sonra üşüyorum. Bebeğe geçer mi? Emzirirken Nasıl dolaşıyorsun? Nasıl tutuyorsun?
Amin allah razı olsun canım..Maaşallah, çok iyi olmuş, darısı hala benim gibi bekleyenlerin başına
Aynen öyle.. O hazır olunca gelecek:)Gozun aydin, allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah :) bugun itibariyle 41.hafta icindeyim ben de, sabirsizlanmaya basladim artik ama mesajin moral oldu bana resmen :) dunden beri bel agrilarim ve duzensiz sancilarim var.. Bekliyorum ve diyorum ki bebisim bilir ne zaman gelecegini :)
Reflü oşabilir emzirdikten sonra eğimli yatırın..Kızlar! Benim bebeğim nedense kusuyor. İlk başta fazlasını çıkarıyor sandık, sonra midesini üşüttü sandık, sonra vitamin dokundu sandık... Ama sanırım sebebi başka. Emdikten bazen 10 dk bazen 30 dk sonra azar azar kusuyor. Uykusundan uyanıp kusuyor mesela. Zorlanmadan, ağzından akıyor. Neden olabilirçok üzülüyorum. Doktora söyledim takip edin dedi. Dün muayene oldu. Görünen başka bir sorunu yok.
Amin canım inş allah razı olsun..çok sevindim allah analı babalı büyütsün ,, darısı başımıza inşallah
amin canım inş:)Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah..ne güzel kolay bir doğum olmuş darısı başımıza inşallah hayırlısıyla. .
Allah razı olsun amin canım inşallah sağlıkşa kucağınıza alırsınız sizde ve kolaylıkla..Pinking Tree çok sevindim canım Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah :) darısı başımıza inşallah
41 de haftada bir gittim 42 de üç günde bir gittim ulttasona girmedim nst ile baktılar. Bebek hareketli sancı yok. Ben de beklemek istedim.Pinking Tree peki bu 2 hafta içinde ne sıklıkla doktor kontrolüne gittin yada nelere dikkat ettin canım
Allahım sağlık versin tüm kuzulara.. Geçmiş olsun..
Pişikten ailece çekiyoruz.Olabilir de Prima da.oldu . Can bebe kullaniorum. Bunda daha bi arttı. 2 paket almıştım büyük . Bitse di iyiydi. Ne alsam molfix mi denesem bu kez de
Herkesin hikayesi farklı canım.. Ben burda ylnızm mecburdum kendimi kastım:) kasmaktan boyunfıtığu oldum belki de değmez bile:) hiç takılma bebeğin kucağjnda yeter o.. Benim doktorum da mekonyum yutabilir semişti ben de yutaraa temizlenir hem doğum anında da strese girip mekonyum yapabilir demiştim. O da tamam sen olmuşsun:)) diye gülmüştü. Yani tehlike olsa hrmen alırlar zaten..hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt evladını, ya seni görünce 40+5 te sezeryan olduğuma pişman oldum desem. dr un da psikolojik baskısı ile hiçbir belirti yokken yavruma birşey olacak korkusu ile daha fazla beklemeye korktum.
hem normal doğum yapamadığıma çok üzüldüm. hem de sezeryan sonrası 1 haftada anca kendine gelmeye başlıyorsun. hareket etmen gerekmediği sürece yattığın yerde yada oturduğun yerde çok dayanılmaz bir ağrı falan yok hatta ilaçlarını düzenli alınca rahat ediyorsun ama hareket etmen gerekince canın yanıyor ve engelli gibi etrafa muhtaç oluyorsun.Şuan ben de korkuyorum.. inan yine olsa yine korkardın elde değil.. niye pişman oldun canım çok mu kötü sezeryan?
Prima premium care'i bıraktık komili aldık zeytinyağlı diye o gün geçti pişiğimiz şükürOlabilir de Prima da.oldu . Can bebe kullaniorum. Bunda daha bi arttı. 2 paket almıştım büyük . Bitse di iyiydi. Ne alsam molfix mi denesem bu kez de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?