2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Her sağmadan sonra sıcak su ile yıkıyorum
Akşamları da kaynar suda 5 dk bekletiyorum tatlım

O bana da oluyor kusmaya o kadar alışmışlar ki sessiz sessiz oluyor bazen. Gözümüzün önünden hiç ayırmıcaz onları

Ben de oyle yapiyordum artik biktim cogu zaman sadece suyla yikiyorum bazen de biberon temizleyicisiyle uc gunde bir fln kaynatiyorum sadece

Sagol cnm aman sizinki de tehlikeli olmus Allah korusun evlatlarimizi, bizlere bagislasin cok dua etmek lazim cook

PembeLokum 5 saat mi uyuyorsun daha ne istiyorsun :)) ohh yeter
Ben hala 3 saatte bir uyandırıyorum kızımı

Ben gece uykusunda uyandirmadim hic uyandirmiyorum valla 5saat

Gunduzleri 2 saatte bir kalkiyor ya da kaldiriyorum ama :)

Kuzum ya cok gecmis olsun..

dr böyle deyince insan mecbur kabul ediyor işte, hakkında hayırlısı bu imiş demek ki. Şimdiden geçmiş olsun hayırlısı ile sağlıcakla al kucağına canım.

geçmiş olsun canım ya, en ufak bi sesleri gelince bakmak lazım ya. ben de emzirirken genzine kaçtı bikaç kere hemen ters çevirdim sırtına vurdum falan birşey olmadı Allah tan. Renginde falan birşey olmamıştı ama ama nefes alışı bi değişti, öksürür gibi bi sesler vs çok korkuyo insan ya. Allah korusun yavrularımızı.

Canım hepimiz bu aşamalardan geçtik. İlk günler zor oluyor böyle. Biberonla mı veriyorsun sütü? Ya da kaşıkla mı? Böyle daha kolayına geliyor ve Memeden çekmeye üşendiği için seni emmeyi reddediyor kuzum. Azıcık süt verince arkasından memeni ağzına daya. Zor oluyor ilk günler gerçekten. Ayy emmeyecek galiba deyip pes edeceğim zamanlar oldu. Ama sabredince muradına eriyorsun canım. Pes etme ağlasa da mızırdansa da ağzına daya. Göğüs ucun çıkmıyorsa çıkarıcılardan kullanabilirsin. Minikler filan ama parmaklarında oynatıyorlar :) evirdik çevirdik amuda kaldırdık resmen çocuğu bir şekilde memeyi tutturduk. Pozisyonlarınj değiştirerek emzirmeyi dene. Ben birine alıştırdım sonra diğer göğüs için uğraştım baya :/

Canım çok geçmiş olsun. Ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum. Allah bir daha yaşatmasın. Boğazına tükürük mü kaçtı?Ben altını değiştirirken başının altına yastık koyuyorum.

İki saatte bazen 3 saatte bir sağıyorum 120 cc bazende 150 cc çıkıyor canım
maşallah hepsini içiyor mu? Yazık benimki çok az yiyor sanırım. Ben ancak 70 sağıyorum. O kadar ememiyor olabilir

canım ben sadece ilk günler bikaçkez sağdım şimdi ihtiyaç duymuyorum, yanlış hatırlamıyorsam tomrisin emzirme notlarında geçiyordu. kısa bir süre sonra tekrar kullanılacaksa buzdolabına kaldırıp sonra tekrar kullanılabilir diye. sık aralıklarla sağıyorsan 2-3 sağmaya bir temizlenebilir bu yöntemle.

seker000 canım gözün aydın inşallah şimdiden :) yarın kavuşma gününmüş. Allahın izniyle her şey yolunda geçer inşallah. Doktorlar öyle deyince kabul etmekten başka çare kalmıyor. Sorumluluk alamıyorsun :/ hayırlısı olsun bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuş inşallah. Sezeryandan da korkma canım. Ben hastanede bir gün yattım. Diğer gün 2 saat yol geldim. Evim dubleks merdivenleri filan inip çıkıyordum. Kuzumu kucaklayıp kaldırıyordum. Ben iyiydim ama etrafımdakiler acını bilmezsin sen dinlen diye yatırdılar zorla :/ bir hafta geçmeden altını filan ben değiştirmeye başladım. Çok sıkıntı yaşamadım elhamdulillah. İnşallah senin de öyle olur.

emy0364 canım süt durumun Nasıl? Kaç sağıyorsun? Bana bir arkadaşım bira mayası tableti önerdi.şimdiye kadar en fazla 70 sağabildim bakalım artacak mı. Senin de bilgin olsun

canım en iyi pompalar bile bebeklerin çektiğinin %70 i ni anca çekebiliyormuş. merak etme o senin sağdığından daha fazla içiyordur inş. ben ilk günler göğüs ucum acıyınca pompa ile sağdım birçoğumuz bunu yapıyor niye çünkü pompa daha az çektiği için daha az acıtıyor. bebeğim ısrarla o memeyi isteyince veriyordum öyle bir çekiyorduki canım nasıl yanıyordu anlatamam. keyifle cuk cuk içiyordu valla.

Bizde cktan oldu isilik sudocrem Iyi geliyo yani iyi geldi bize geciriyo hatta dun sivri bile isirdi kuzumu

Ben artik hic saat tutamiyorum iyi mi kotu mu bilmem. Zaten dskka basi istiyor diye.. Gece de ne zaman uyanirsa. Bazen hic uyumuyor zaten.
Cnm ztn cogu doktor gak guk deseemzir diyolar kac gnlk oldunuz blmiyrm ama bz 21 gunlugz bnde saat tutmuyrm 3 saati gecirmiyrm sadece ztn karni toksa sakin sakin duruyo mirildaniyo kendi kndine ac olsa cigligi basar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…