2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Mama yapmayı annemden öğrendim canım :) ablamdan tecrübeli geçen yıl , annemler 3 ay sonra İzmire geçecekler , o da istiyor ki kendim bakmasını öğreneyim zaten 3 ay sonra ben bakacağım en azından şimdi rahat edeyim diyorum anlamıyor , bebeğimi emziremediğimden göğsümde uyutayım diyorum , neymiş efendim alıştırma hep ister, Alışsın 6 ay hiç dışarı çıkmadan yatarak bekledim kuzumu tadını çıkarmak istiyorum biraz ama anlamıyor ... Bugun artık ilk defa beşiğine götürdüm gece 12 den sahura kadar hepimiz mışıl mışıl uyumuşuz, ikimizde korkuyorduk beşiğinde uyuduğunda hemen Gözümüzün önünde oldun diyeoturma Odasında yatıyordum, artık sonunda beşikte yatırmaya ikna ettiğime mutlu oluyorum :)))bu sene eşimin son senesi artık , eskisine göre daha rahat, Allah a şükür ilgilenme konusunda ÇOĞU Erkeğe göre fazlasını yapıyor hatta ben şimdiye kadar hiç gaytalı bez almadım , hep eşim Aldı :))) canım bu arada Kolay gelsin sana bebekle Taşınma faslıda çok zor olur, Allah yardımcın olsun..
9ay canım dün birsürü Malta'na marka marketlerde satılanlardan almış , onları bitireyim Dediğin markadan da aldırırım :) not aldım teşekkurler :)

Bebekleriniz sutu hemen iciyor mu bizim 50 60 alıp istemiyor ben devamını sonra getiriyorum bazen zorla ?
Pispislayip az gazını çıkartıp yanlış mı yapıyorum zaten kolik iyice gazlanmasina mi sebep olur bazen 40 alıp istemiyor ama biraz gazını çıkarına alıyor beslenme süresi uzuyor az az sık sık beslemek istemiyorum şu saat olaylarını ayarlayamadim karni doyduktan sonra mı 3 saat sayiyosunuz ?
Emzirme işi yalannoldu gibi gazı var diye sanırım artık meme de çığlık atıyor

Yatak odasına hapsolmaktan değil kalabalıktan sıkıldım ben. Geceleri annem gündüzleri Kayınvalide kalıyordu. Annem artık gelmiyor. Ama ramazan olduğundan dolayı birlikte iftar yapmak için kayınvalide öğleden sonra geliyor yemek filan hazırlıuor işte. Gece yatacakları zaman gidiyorlar. Kocamı anca yatmadan önce az bir şey görüyorum daha doğrusu yalnız kalabiliyoruz diyeyim. Kafam yoruldu yemin ederim ya. Asıl lohusa yalnız bırakılmalı bence bu psikolojiyle hiç çekilmiyor çocuk çünkü :/ ayy 40 gün ne demek Allah yardımcın olsun. İnsanın kendi annesi de olsa biraz yalnız kalmak istiyor yaa.

Canım bazen az emiyor bazen çok. Az emince daha çabuk acıkıyor çok emince süre uzuyor. Çok süre tutmuyorum ben. Ne zaman ne kadar isterse o kadar emiyor.

Benimki de bazen memede uyuyor o yüzden gündüzleri memeyi bırakması bir saati geçiyor :/ ben de o durumlarda yattığı yerden emziriyorum. Kucakta olunca bırakınca uyanıyor.

Canım anne sütü veriyorsan su niyetine geçer , anne sütü yoksa su verebilirsin benim ilk 3 gün gelmedi sütüm , her Uyandığında Çay kaşığıyla 3-4 Çay kaşığı zemzem verdik

Canım çok geçmiş olsun , benim Arkadaşımın bebeğinde de kolik vardı , Amerika Da eğitime gitti bebekle beraber , Facebook ta uyku meleği diye bir grup var , skype aracılığıyla eğitimler veriyor şimdi , istersen grubu bir incele...

Kizlar merhaba sata gore 36+3 haftalik hamileyim bebegim makat gelis pozisyonunda donermi hala acaba normal dogumu cok istiyorum doktor eger donmezse 3 hafta sonra sezeryan dedi ama normal dogum istiyorum

Sağol canım onun bebeği ne kadarlık ve ne zaman geçti ben kendime bagliyorum kızıyorum bakayım uzun süreceğini düşünmek bile istemiyorum benim öyle bi olanayimnyok inandım gelmiuornbu duruma

Kaç gram alıyor günde biliyor musun?
Yok tatlım bilmiyorum
Doğduktan bir hafta sonra 500 gr almıştı 3590 kg idi şişsiz bir hafta sonra 4045 gr çama bu hafta nodlu bilmiyorum kilosunu
16 günlük bebeğim bu arada

Sağol canım onun bebeği ne kadarlık ve ne zaman geçti ben kendime bagliyorum kızıyorum bakayım uzun süreceğini düşünmek bile istemiyorum benim öyle bi olanayimnyok inandım gelmiuornbu duruma
Canım doğduğunda vardı , bildiğim kadarıyla 3. Aydan sonra bu konuyu iyice araştırdı, bebek 7-8 aylıkken beraber gittiler, bu Bahsettiğim olay 4 yıl önce falan önce Bebeğin durumunu hallettiler sonra eğitime gitmişti galiba

Bende öyle yapıyorum canım
Dediğin gibi 60 cc gibi içiyor sonra istemiyor huysuzlaşıyor
Gazını çıkartıyorum bacaklarını hareket ettiriyorum kakasını yapıyor altını değiştiriyorum
Sonra rahatlıyor devam ediyor içmeye süyü

Insallah cnm bazen yine krizlere giriyor daha dun gece sol mememi almiyordu bi turlu nasil deliriyor anlatamam ne derdi varsa sol mememle:)))

Canım sol memeyi emerken gazlarini atamıyorlar. Ben bazen sol kolumun altına yastık koyup kızımı kolumun altına koyuyorum. Sağ meme emziriyor gibi oluyor

HK77 su vermene gerek yok tatlım
Çölde bile kalsalar anne sütü su ihtiyaçlarını görürmüş kuzuların
Ayrıca şu anda su içirmek ishal yapıyormuş bebekleri aman deyim

Bugun emzirme seansımıza başladık , bu bebek ya çok zeki yada tembel , memeyi hissettiği an daha Ağzına dayamadan çığlığı basıyoruz , 5 dk mücadele ediyoruz , yalancıktan ağlayıveryoruz, sonra uyuyormuş numarası yapıyoruz, bilerek çekmedim mememi bekledim ne yapacak diye bir Gözünü açmış bana BAKIYOR sonra geri kapatıyoruz gözümüzü ... Ilk seans başarısızlıkla sonuçlandı, mahsun Kırmızıgül boyutunda yıkılmadım ayaktayım diyorum ve mücadeleye devam ediyorum :))

HK77 su vermene gerek yok tatlım
Çölde bile kalsalar anne sütü su ihtiyaçlarını görürmüş kuzuların
Ayrıca şu anda su içirmek ishal yapıyormuş bebekleri aman deyim
Ben anne sütü gelesiye kadar verdim canım hemde hastane de doktorumuz da birşey demedi , anne sütü geldikten sonra vermedim tabiki , bu arada ilk 3 gün de ishal olmadık ... Kaynatılmış hazır su veren arkadaslarımda car çok değil tabiki 2-3 Çay kaşığı ...

Çok tatlı ya
Benimkide edepsizlik yapıyor
Memeyi biraz emdikten sonra bıraktı kendini kolunu kıpırdatacak hali kalmamış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…