- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #43.841
Normal doğum yapanlara bir sorum olacak, bu sancı dediğiniz adet sancısına ne kadar benziyor? Benim biraz biraz sancım var ama öyle şiddetli değil, biraz gaz sancısına da benziyor, normalde de adetlerim çok sancılı geçmezdi.
Bir de 2 gündür belimde ağrım var¿¿
ay inş ya bi anne için çok önemli birşey, benim çok hevesim vardı Rabbim binlerce şükür nasip oldu. Allah emme ve süt savaşı veren tüm annelerin yardımcısı olsun, hayırlısı ile en kısa sürede bu savaşı kazanmayı nasip etsin hepinize inşValla 3 ümüzde sarıyız, sarı inadı var , hangimiz galip gelecek acaba :))inşaallah benimki de seninki gibi meme canavarı olur , çok istiyorum emzirmeyi...
Ama sütün iyi canım senin. Günlük 50 gram harika. 30 normali. Sütün yetiyor
3 saatlik yol var ama mecbur napalim annem bakcak cok sukur ki evimde sutumu sagar birakirim insallahAllah işe başlamak zorunda olanların yrdımcısı olsun ya. inş güzel iyi kalpli insanlar bakar bebeklerinize. evet o iki ay iyi oldu. o uyuyorken gider gelirsin işe.
Ben normal dogum diye gttm 16 saat cektm doguramadim ama adet sancisiyla ilgisi yok ilk kanamamla gttm az az kasigimda agri vardi suya grdm gecmedi hemen hastaneye gttm bebegin kafasi geldi drdiler her an olabilir dendi ama 16 saat sonunda 5 cm le devam edemedmNormal doğum yapanlara bir sorum olacak, bu sancı dediğiniz adet sancısına ne kadar benziyor? Benim biraz biraz sancım var ama öyle şiddetli değil, biraz gaz sancısına da benziyor, normalde de adetlerim çok sancılı geçmezdi.
Isciysen kapsar sgk li degil misinBeni kapsıyor mu bilemiyorum farklı Bi sistemde çalışıyorum ben araştırayım bakayım
Ay bu veletler cok cakallar bazen yalniz birskiyrm uyanikken uzaktan bakiyrm gozu acik yanina gdyrm kapatiyo snra guluyo aciyo gozunu uyandigibda hemen araniyo veriyrm sut hemen gelmiyo bazn bi kiziyo ciglik atiyo snra tutuyo skainliyo ckk fenalarBugun emzirme seansımıza başladık , bu bebek ya çok zeki yada tembel , memeyi hissettiği an daha Ağzına dayamadan çığlığı basıyoruz , 5 dk mücadele ediyoruz , yalancıktan ağlayıveryoruz, sonra uyuyormuş numarası yapıyoruz, bilerek çekmedim mememi bekledim ne yapacak diye bir Gözünü açmış bana BAKIYOR sonra geri kapatıyoruz gözümüzü ... Ilk seans başarısızlıkla sonuçlandı, mahsun Kırmızıgül boyutunda yıkılmadım ayaktayım diyorum ve mücadeleye devam ediyorum :))
Bende 3.5 aylikken baslayacagimKim bakicak...bende ayni durumdayim..ne is yapiyosun...sütünü sagmayimi düşünüyorsun.... demek tek ben degilim..biraz teselli buldum....
Aynı biZim gibi. Benimki de sağa çok zor alıştı. Bir arkadaşım bebekler sağı daha zor alıyor demişti. Solda kalbimiz var filan diye mi hoşlarına gidiy or bilmiyorum.benim ki de solu pek seviyor. hele ki o memem acıyorken vermeyim sağayım biraz dinlendireyim diyordum, ilaç sürüyordum. sağı bir türlü almıyordu, solu temizleyip veriyordum cuk cuk alıyordu. sevk-i ilahi belki de öyle öyle şişliğini aldı mememin, benim minik pompam diyordum ona. altını alırken sabırsızlanıp ağlamaya başlayınca kızım sana en sevdiğin memeyi vercem diyodum, şimdi ikisini de alıyor
Aaa bende sağım kolay diye sağı veriyordum hep , biraz sonra solu deneyeyim bakalımAynı biZim gibi. Benimki de sağa çok zor alıştı. Bir arkadaşım bebekler sağı daha zor alıyor demişti. Solda kalbimiz var filan diye mi hoşlarına gidiy or bilmiyorum.
Ne kadarlık bebeğin canım kaç gr aldı doğduğunda Berivan hem zinc hem o ilaç kullanıyorum ikinma var mı aglarken
Neden böyle oluyor anlamıyorum , 2. Seansta olmadı maalesef ,acaba memem mi büyük geliyor , annem tutamıyor diyor , eşim mememi görünce ohaaa diyor :))) ama büyük değildi bu memeler hamilelikte Büyüdü ,80 numara takan ben 95 takmaya başlıyorum
benim de ara ara öyle oluyor da sancı dediklerş sürekli gelip gitmesi gerekiyor heralde. 40+0 benim bugün senin kaçNormal doğum yapanlara bir sorum olacak, bu sancı dedSiğiniz adet sancısına ne kadar benziyor? Benim biraz biraz sancım var ama öyle şiddetli değil, biraz gaz sancısına da benziyor, normalde de adetlerim çok sancılı geçmezdi.
SGK lıyım da bira farklı bi durumum var işkura ya da Sgkya sormam lazım beni kapsıyor mu diye güzelmiş ama öğlen git gel yapmama gerek kalmaz olursa öğleyin işim biter oh sabahtan 3.5 saat idare eder annem cimcimeyiIsciysen kapsar sgk li degil misin
Ben 4 kez 30 veriyorum. Günde 40 gram alıyor. Doktor "sütün yetiyor. Açığı kapatalım haftaya bırakırız mamayı" diyor. Bence senin de böyle ve yetiyor. Hiç merak etme. Gece uyanıp sağıyor musun? 60 çıksa, 30 30 iki defa mama yerine verebilirsin. Yani sağdığın 30'u vereceksin, 60 mama yerine 30 mama vereceksin.Ahhh canim nerde o gunlerrr. Mama ile bu kiloyu aldi. Günde 4 kez 60 cc veriyorum
Tmm hemen ilk emmesinde denicem insallahdoymasa yine uyanır acıkır ağlar diye düşünüyorum. sen ısrarla emzirmeye devam et. artacak zamanla. bir de o emerken memeni onun ağzına engel olmayacak şekilde geriden tut (baş parmak memenin üsttünde diğer 4 parmak memenin altında olsun tutarken) hafif hafif sık bırak. o emmeyi bırakınca dur o emerken yap. böylece süt akımı artar o da kısa sürede biraz daha fazla süt alır ve emmeye teşvik olur. hemen uykuya dalmaz biraz daha emme süresi uzar inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?