2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Valla 3 ümüzde sarıyız, sarı inadı var , hangimiz galip gelecek acaba :))inşaallah benimki de seninki gibi meme canavarı olur , çok istiyorum emzirmeyi...
ay inş ya bi anne için çok önemli birşey, benim çok hevesim vardı Rabbim binlerce şükür nasip oldu. Allah emme ve süt savaşı veren tüm annelerin yardımcısı olsun, hayırlısı ile en kısa sürede bu savaşı kazanmayı nasip etsin hepinize inş

Allah işe başlamak zorunda olanların yrdımcısı olsun ya. inş güzel iyi kalpli insanlar bakar bebeklerinize. evet o iki ay iyi oldu. o uyuyorken gider gelirsin işe.
3 saatlik yol var ama mecbur napalim annem bakcak cok sukur ki evimde sutumu sagar birakirim insallah

Kizlar bide ben bu ara aksamalri sogan salatasi yemeye basladim sutum artti tavsiye ederim

Ben normal dogum diye gttm 16 saat cektm doguramadim ama adet sancisiyla ilgisi yok ilk kanamamla gttm az az kasigimda agri vardi suya grdm gecmedi hemen hastaneye gttm bebegin kafasi geldi drdiler her an olabilir dendi ama 16 saat sonunda 5 cm le devam edemedm
Agri esigi herkeste farkli bn dayanaamdm duvardan duvara vruyodum kendimi 10 dk da bi kasigima vrdu en son 5 dk bi belime geldi en son artk buyuk tuvalet hissim vardi ama tansyon tavan yapti spinal odlum ins normal dogum yaparsn

Ay bu veletler cok cakallar bazen yalniz birskiyrm uyanikken uzaktan bakiyrm gozu acik yanina gdyrm kapatiyo snra guluyo aciyo gozunu uyandigibda hemen araniyo veriyrm sut hemen gelmiyo bazn bi kiziyo ciglik atiyo snra tutuyo skainliyo ckk fenalar

Aynı biZim gibi. Benimki de sağa çok zor alıştı. Bir arkadaşım bebekler sağı daha zor alıyor demişti. Solda kalbimiz var filan diye mi hoşlarına gidiy or bilmiyorum.

Aynı biZim gibi. Benimki de sağa çok zor alıştı. Bir arkadaşım bebekler sağı daha zor alıyor demişti. Solda kalbimiz var filan diye mi hoşlarına gidiy or bilmiyorum.
Aaa bende sağım kolay diye sağı veriyordum hep , biraz sonra solu deneyeyim bakalım
zeyzey3428 şimdşden bunlar böyleyse Büyüyünce neler neler yaparlar , her daim gözümüz açık olması Lazım :))) Allah yardımcımız olsun :)

Kızlar dün sezeryan kesiğinden cok az iltihap farkettim, çamaşırımda (1 haftadır pansuman yapmıyordum), aynayla baktım. Tam yapışmayan yerinden geliyor.
Yakın diye önce aile hekimine gittim.
Doktorun görmeli çok az enfeksiyon var antibiyotik tedavisi gerekebilir dedi.
Doktora gittim. İyice baktı.
Bi sıkıntı yok dedi.

Bi de burda bi kaç arkadaşla yazışmıştık Meme ucumda içi iltihaplı sert bi nokta vardı, emzirirken ağrı yapıyor bazen, onu da gösterdim, burda nodül oluşmuş ama zamanla geçer dedi.
Sıkıntı yok herşey yolunda kafaya takacak bi durum yok dedi.
Ben de bişey varsa ilerlemeden geleyim diye geldim dedim.
Kozmetik kremleri sordum, keloid oluşmamış gerek yok zaten ince bi çizgi dedi.
Sezeryan kesiğime pansumana devam edeceğim.

En azından dışarı çıkmış bi hava almış içimi de rahatlatmış oldum. Tabi gelirken hazır yiyecek namına ne gördüysem aldırdım eşime..

D daisybel adetlerin çok sancılı geçmiyorsa bence doğumun kolay olur. Benim normal doğumlarda ilkinde adet sancısı gibiydi ikincisi farklıydı. Bebeğin cinsiyeti mi kilosu mu pozisyonu mu benim kilom veya yaşım mı farkettirdi bilmiyorum. İlk doğumum daha kolaydı. İkinci de kolaydı gerçi, bağırıp çağırmadan sakin sakin yavaş nefeslerle sancıları karşılarsan kolay doğurursun inşallah..

Ne kadarlık bebeğin canım kaç gr aldı doğduğunda Berivan hem zinc hem o ilaç kullanıyorum ikinma var mı aglarken

22gunluk oldu cnm. Çocuğu emziriom ustune mama veriom gazini cikariom gerci bir kez gak diyor okadar sonra saliyor kendini.heh diyom uyudu yerine koyuyom 15 dk sonra ayaklarini tepe tepe uyandırıyor kendini. Simdi bu gaz degilde nedir ? Doktor gaz olmayabilir diyo kafayi yicem ya

Canım dolu olunca ben işaret ve orta parmağımla ucunu makas yapıp sıkarak dudağına paralel şekilde tutturuyorum.
Tam tuttuğundan emin olunca ve meme biraz yumuşayınca parmaklarımı bırakıyorum.

Benim de normalde 80 ama şimdi 90 95.

benim de ara ara öyle oluyor da sancı dediklerş sürekli gelip gitmesi gerekiyor heralde. 40+0 benim bugün senin kaç

Ahhh canim nerde o gunlerrr. Mama ile bu kiloyu aldi. Günde 4 kez 60 cc veriyorum
Ben 4 kez 30 veriyorum. Günde 40 gram alıyor. Doktor "sütün yetiyor. Açığı kapatalım haftaya bırakırız mamayı" diyor. Bence senin de böyle ve yetiyor. Hiç merak etme. Gece uyanıp sağıyor musun? 60 çıksa, 30 30 iki defa mama yerine verebilirsin. Yani sağdığın 30'u vereceksin, 60 mama yerine 30 mama vereceksin.

Tmm hemen ilk emmesinde denicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…