- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #43.881
Ben bırakıp da çıkamam dışarı henüz ya :) ağlar meme ister aklım kalır. Ben nereye o da oraya :):)
İyi çocuk yapmak için bir araya gelmişsiniz canımben iğne vurmayı arada unutuyorum ya. Ve zoruma gidiyor. Sanki canım acıyacak gibi hissediyorum. Evlat için olunca ayrı oluyormuş demek ki. İlaç içiyor musun? Ferrum vermişti doktor bir onu içiyorum.
Hadi bakalım hoş geldin sütüm gelecek mi bebeğim emecek mi günlerine :):):):) hepsi zamanla olur canım rahat ol. Hepimiz ilk günlerde aynı şeyleri yazdık buraya emmiyor sütüm yok azıcık geliyor vs vs. Benim doğru düzgün 4. Günden sonra gelmeye başladı. Duş alınca. Onun faydası oluyor. Süt doğru düzgün gelene kadar emzirmeye alıştırmaya çalış canım. Göğüs ucun yoksa uç çıkartıcı al mutlaka. Onunla çekince ucuna azıcık da süt geliyordu öyle ağzına veriyordum memeyi. Bir kol altında bir göbek üstünden zorlaya zorlaya tutturduk memeyi. İnşallah daha çabuk alışır senin bebişin. Ağrılarını çok düşünmemeye çalış iyiyim diyerek telkin et kendini. Ağrıyacak ama geçecek. Bebeğine kavuştun en büyük mutluluk işte :) Allah onu size hayırlı evlat sizleri de ona hayırlı anne baba eylesin inşallah.Herkese çok teşekkür ederim..Allah razı olsun..ancak yazabildim çok şükür iyiyiz bebek te ben de..ama çok ağrım var hele yürümek işkence.. sütüm de hiç yok mama verdik..sizin ne zaman geldi sütünüz ya emmezse diye korkuyorum
canım hafif hafif sık bırak dedim ya çok da hafif değil yani sağar gibi biraz sık sık bırak, o emerken yap durunca sen de dur. durunca tekrar başlamıyorsa emmeye çenesinin altını dürt biraz gıdıklar gibi emmeye başlayınca tekrar yap. uğraş biraz yani.Tmm hemen ilk emmesinde denicem insallah
Herkese çok teşekkür ederim..Allah razı olsun..ancak yazabildim çok şükür iyiyiz bebek te ben de..ama çok ağrım var hele yürümek işkence.. sütüm de hiç yok mama verdik..sizin ne zaman geldi sütünüz ya emmezse diye korkuyorum
Aç karnına mıymış benim ilacın üstünde tok yazıyor :):):):):) gerçi ben kafama göre aklıma geldikçe içiyorum. Biz henüz çıkamadık dışarı. Yani doktor kontrolü dışında çıkmadık. Bebek arabamızı bekliyoruz.yarın bir gün gelir herhalde. Gelsin de iftar için dışarı çıkmayı planlıyorum.Bizim de aklimiz kaliyo ya iste :)) zor :) bebisle ciktik 2 kere yuruyuse :)
Bidaha da herhalde 2. Cocuk icin bi araya geliriz artik
Bnm igneleri unutmam mumkun mu artik burdaki dr esime felc olur hayatini kaybedebilir vs vs korkuttu esim unutmuyor her aksam igneyle dikilyor basima
Evlat icin katlaniyomussun da o karnindayken, ama boyle de cok zor oluyor gerci bu da evlat icin, bana bisey olursa kim bakacak yavruma
Ferrum bana da verdi de onu unutuyorum ya ac karnina ya
Ne ki bu damla? Kanaman bitti mi bu arada?Selam galactago damladan ben kullaniyorum iyi geliyor bence
Doğru pardon söylemiştin. Sen uyandırıyorsun gece, sağmaya vaktin kalmıyor. Sen de uyuyamazsın. Uyandırmasan keşke. Kalkınca da uykusu açılmadan mama verip tekrar uyutsan. Senin de dinlenmeye ihtiyacın var.
Beni büyüten doktorun lafı "akşam 10 mama son" :)
ben 12'de son kez hem meme hem mama veriyorum. Gece 3'te 20dk sağıyorum. 5-6 gibi kalkıyoruz. Gece sağdığım öğlene kadar götürüyor.
Doktor ilk 1 ay böyle olur dedi. İnşallah bir ay sonra bırakırız mamayı. Sağmadığın için sütünün arttığını görmüyorsun ama inan her gün artıyor. Arttıkça rahatlayacaksın.
Aç karnına mıymış benim ilacın üstünde tok yazıyor :):):):):) gerçi ben kafama göre aklıma geldikçe içiyorum. Biz henüz çıkamadık dışarı. Yani doktor kontrolü dışında çıkmadık. Bebek arabamızı bekliyoruz.yarın bir gün gelir herhalde. Gelsin de iftar için dışarı çıkmayı planlıyorum.
Ne ki bu damla? Kanaman bitti mi bu arada?
benim kızımda uyurken bazen sesler çıkarıyor ıkınıyor, hiyk diye bir ses çıkarıyor vs ama ağlamıyor, uyanmıyor diye çok önemsemedimOğlum bazen uyurken inliyor neden olur bu? Sizinkilerde de var mı?
Allah razı olsun, inşallahSen beklemekte ısrar edersen, gun asiri nst çekilirsen beklersin.
Ama suni sanci olarak önce propes diyorlar herhalde alttan vajinaya koyuyorlar ondan verirlerse bence daha iyi, ama seni takip eden doktor benden tabi ki daha iyi bilir. Bol bol yürü dans et neşeli ol.
Sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Gözün aydın, sıkıntılı süreç insallah kısa sürerHerkese çok teşekkür ederim..Allah razı olsun..ancak yazabildim çok şükür iyiyiz bebek te ben de..ama çok ağrım var hele yürümek işkence.. sütüm de hiç yok mama verdik..sizin ne zaman geldi sütünüz ya emmezse diye korkuyorum
Benim de hep hevesimdi bebek arabasını alıp yürüyüşe çıkmak :):) bakalım yapacak mıyım :):) üşenip arabayla gidebilirim kendimden beklediğim bir durum :/ :)Benimkinde de ac karnina yaziyor
Benim bebek arabasiyla gezme hevesim cok ya cok guzel oluyor :) doktora bile yuruyerek gidiyoruz bebek arabasiyla
Hamileligim boyunca 2 saat uzaktaki doktora gittim
Simdi cocuk doktoruna evime 10 dk uzakliktaki bi hastaneye gidiyorum
Hemencecik gidip donuyoruz
Faydası oldu mu peki sütüne? Faydası varsa alayım ben de. Ayy benim hemşireler çok gıcıktı. Yani bebek hemşireleri iyiydi ama benle ilgilenenler çok sinirdi. Benim hala az az devam ediyor kanama. Kontrole ne zaman gidiyorsun?Emziren anneler icin bitkisel takviye cnm sut arttiriyormus hastanede sana o bahsettigim hemsire aldirdi onu kullaniyorum hep meyve suyu ya da su icine 15 damla katiyorsun gunde 3 kere yani 3 bardak
Kanamam bitti hatta bugun gusul abdesti aldim bakaym gelmezse tekrar namaza bi an evvel baslamak istiyorum rahatlamak huzur bulmak icin
gazdan sanırım kızlar. İnternette okuduğum yerlerde öyle yazıyordu. Zaten gaz çıkarmak için de sıkıyor kendini kuzum. Benimki de uyanmıyor ama yazık sıkıntı var diye üzülüyorum :/benim kızımda uyurken bazen sesler çıkarıyor ıkınıyor, hiyk diye bir ses çıkarıyor vs ama ağlamıyor, uyanmıyor diye çok önemsemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?